akşamları çok fazla sulu şeyler tüketmeyin diolar nette.. ki gece sizi uyandırmasın...
ay bana da oldu aynısı sırt üzeri yatmış miskinleniyordum elimi karnıma götürdüğümde birden fark ettim koca bi yumru karnımda önce korktum hamile olduğumu unuttum herhalde ne laa buu didimmm.. meğersemmm bebükmüş
hee heee aynen benimde işte elimle dokununca hissediyorum yani
göbek meselesinide takma kafana bence yaa o senin vücudunla alkalıdır iç karnın geniştir bizim dombililer dar biraz bende dahil
göbişin erkken yada geç çıkma olayına ben netten baktım ne kadarı doğrudur bilmiyorum ama cildin nem oranı ile alakalı diyorlar cildin nemli ise daha rahat esner ve karnın çıkar. cildin kuru sıkı ise bu tabi biraz daha zaman alıyormuş..
sadece cildi dıştan nemlendirmek yeterli değilmiş bol bol bol suu içmemiz gerekiyor...
akşamları çok fazla sulu şeyler tüketmeyin diolar nette.. ki gece sizi uyandırmasın...
ay bana da oldu aynısı sırt üzeri yatmış miskinleniyordum elimi karnıma götürdüğümde birden fark ettim koca bi yumru karnımda önce korktum hamile olduğumu unuttum herhalde ne laa buu didimmm.. meğersemmm bebükmüş
bende haftasonu temizlik yaptım biraz sanki aşağıya indi gibi geldi karnımda ağırdı.. pazar hep yattım dinlendim bu sabah baktım herzamanki yerinde
sıpalar dalga geçiolar bizimle demekki bi aşağı bi yukarı
bakalım ben 2 hafta sonra yeniden gidcem toktora yefrum yukarı çıkmayı becerebilmişmi görcizz
benim çok fena midem yanıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ateş çıkıcak sanki ağzımdan burnumdan ....
bisssssss yarın gitcezzz
bakalım ne kadar büyümüş, en son doktora gitmemizin üzerinden 1 ay geçti. sağlık ocağınada gitcessss kayıt olcasss... ohhhh ohhhh
şirkette gene deli gibi işim var home office çalışırım die söz verdim yarın için ama pekde içimden gelmiyıırrr
ateş çıkıcak sanki ağzımdan burnumdan ....[/Qa
aaaaaaaaahhh aaaaaaaaahhh aynı dert bende de var zaten reflu hastasıydım iyice mahvoldum bademciklerim patlıcak gibi hissediyorum sinir bile yapıyo bu yanma.
druma söyledim durumu rennie veya gaviscon var mı evde dedi gavisconu duuynca gözlerim acıldı sevinçten yok dedim gaviscon yazmasını istedim rennie fayda etmiyo cunku gunde 3 defa tok almam gerekiyo ama ben yandıkca midem içiyorum gunde bir defa falan yeetiyo bana saglık ocagındaki hemsirem dedi ki o şişeyi kafana dikip içebilirsin direk idrarla atıyosun ilacı bebekle alakası yok gavisconun için rahat olsun dedi bu ilaç tedavide ediyo sanırım cunku şikayetim azalmaya basladı. gaz ve şişkinliğede iyi geliyo bence dene şekerim cunku cekilecek gibi degil ne yesem yanıyo ne yesem yanıyo
canım bende de mide yanmaları oluyor sürekli doktor gaviscon verdi 3 öğün + gece yatarken alıyorum rahatlatıyor bayağı dahiliyeye bir görün istersen
aaaaaaaaahhh aaaaaaaaahhh aynı dert bende de var zaten reflu hastasıydım iyice mahvoldum bademciklerim patlıcak gibi hissediyorum sinir bile yapıyo bu yanma.
druma söyledim durumu rennie veya gaviscon var mı evde dedi gavisconu duuynca gözlerim acıldı sevinçten yok dedim gaviscon yazmasını istedim rennie fayda etmiyo cunku gunde 3 defa tok almam gerekiyo ama ben yandıkca midem içiyorum gunde bir defa falan yeetiyo bana saglık ocagındaki hemsirem dedi ki o şişeyi kafana dikip içebilirsin direk idrarla atıyosun ilacı bebekle alakası yok gavisconun için rahat olsun dedi bu ilaç tedavide ediyo sanırım cunku şikayetim azalmaya basladı. gaz ve şişkinliğede iyi geliyo bence dene şekerim cunku cekilecek gibi degil ne yesem yanıyo ne yesem yanıyo
dimi ctsi gecesi hiççççç uyuyamadım yaaaaaa musluğa ağzımı dayayasım geldi
gavisconu alıcam bu akşamm
ne güsellll...bakalım yrn pipisi kessin onaylanacakmı:))
yaf şu sağlık ocağına bende gidip bi kaydolmak istiomda sırf onun içinde işten izin almak istemiom..
doğum iznine ayrılınca artık kayıt yaptırcam, bende takip edcek bişi kalmazda artık bebiki takip ederler:))
cnm ya bide sorsana 20. haftadaki tetanoz aşısı dışında aşı varmı ilerliyen haftalarda yapılan?
bide bu belki saçma bi soru ama bu aşı bi tek sağlık ocaklarında olmuo dimi?
yani özele didiom özeldeki dr da yapar heralde dimi:26:
ben her sbh öğürüyorum, öğürdüğüm için boğazımdan kan geliyor..dr uma mail atıp sordum..dr um kan boğazdaki tahriştendir dedi, bu durmu tetikleyende geçmişten gelen bi mide rahatsızlığı olabilir didi ve gaviscon alıp günde 3 defa içebilirisn didi..ben önceden bi mide problemim olmadığı için almadımda içmedimde, ama gaviscon hamilelikte içilebilyo dimekki
Daha beteri de var canım ben de hamileyim ve 2 hafta önce 47 yaşındaki annemi kaybettim.. bana da sorsalar o mezarın içine tereddütsüz girerim, hayat çok acı çok.....
ben her sbh öğürüyorum, öğürdüğüm için boğazımdan kan geliyor..dr uma mail atıp sordum..dr um kan boğazdaki tahriştendir dedi, bu durmu tetikleyende geçmişten gelen bi mide rahatsızlığı olabilir didi ve gaviscon alıp günde 3 defa içebilirisn didi..ben önceden bi mide problemim olmadığı için almadımda içmedimde, ama gaviscon hamilelikte içilebilyo dimekki
içilebiliyor canım hatta prespektüründe de yazıyor gebelikte mide ağrıları için kullanılabilir diye doktorda bebeğe hiçbir zararı olmaz dedi bana
ama ama....çalışyoz nassı gidcez sağlık ocağına..nassı nassıı..petuşum benim bildiğim sadece sağlık ocaklarında yapılan ücretsiz bi aşı olduğu
yağmurun anneesssiiii?
bu pıtlar bariz hissedilir cinsten mi yine oldu bana cok derindenden gelen cok minik bi pıt oluyo :)
ama ama....çalışyoz nassı gidcez sağlık ocağına..nassı nassıı..
canım benim 18.inci haftaya ilk girdiğim gün bööle karnımda sanki hani bulaşık deterjanından köpük yaparda pıt patlatırız ya öle bi pıtlama oldu..çok zayıf ama pıtmı pıt işte:))ondan sonraki günlerdede her gün bi kere hissediyorum biş...hani böle denizde elinle göbeğine doğru suyu çekersin ya böle için bi hoş olur, öle bişiler olyo...bugn hiç pıtı yok henüz kızımın, uyyo yefrum sanırım:)) ama çook derinden bi pıt olyo
ateş çıkıcak sanki ağzımdan burnumdan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?