• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben gidiyom ya kımse cevap vermıyo ustelık çok kalabalıksınız kaynıyorum arada siizde hiç sevmedim :36::36::36::36::36::36::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::37:

tunii tunii tuniiii
yisinler onun bacağınıda ayağınıda...:46::46::46:
benim o pozunu gören bi kaç kişi hep dimişti, bu kız, bi kızdan başkası böle edepli oturamaz die:))
canım sağlık haberlerini almışsın, için rahat rahat bayramını geçircen ne güzel..:nazar::nazar:
biraz semirt ama cnm bak benim kızım bi hafta önce 180 gr dı nerdeyse, biz öle dal gibi damat istemeyizzz:33::33::33:

arkadışıma da dr'u bebek 5. aya kadar göstermediği için "çok edepli kesin kız bu" demiş, detaylı ultrason için gittiği erkek dr'a açıp göstermiş evet tahmin doğru cinsiyet kız ama kadın dr'a aylarca göstermeyip bulduğu ilk dr'a göstermesi edepli bi tavır mı onu bilemedik :92::115:

bu kaaa çok şey nassı araştırılcak hıı nassı araştırılcak..
ben 1 aydır araba araştıryom, henüz bi sonuca ulaşamadım.
taaa yatağı var, beşiği var, şekeri var, kurabiyesi var
:24::24::24::24::24:
ağustos böceği gibi hissediom kendimi:53:

ben en son jane rider diye bi marka buldum, en şikayet almayan marka ve model, pek çok travel sette bebek 6 aylık olunca ana kucağına değil arabanın kendi koltuğuna yatırılıyor ve o bölüm dışarı bakıyor. yani bebek 6 aylık olduğunda anne ile bağlantısı kopuyor bu modelde ise koltuğu istediğiniz yönde monte edip bebeğin bakacağı yönü ayarlayabiliyorsunuz.

ben gidiyom ya kımse cevap vermıyo ustelık çok kalabalıksınız kaynıyorum arada siizde hiç sevmedim :36::36::36::36::36::36::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::37:

canım ben izmirdeyim gebe diye bi mağazadan aldım lcw da baktıklarım çok büyük geldi banada sende bence hamile kıyafeti satan yerlere bak

sağol canım galiba en iyisi böyle olacak boş boş bakınıyorum diğer türlü en iyisi hamile bölümünden giyinmek onların fiyatlarıda uçuk bayağı ama olsun doğumdan sonra da bir süre idare ederim inşallah formuma kavuşurum biran önce de çok ihtiyacım olmaz :D

bakım yapınca insan kendini ne mutlu hissedio ya demi..

ben 1 haftadır giyyorum...kendi bol elbiselerim vardı zaten öncesinde, onları giyyorum ve hamile pantalonu aldım onları giyyorum
üstünede body giyyorum, gömlekde aldım ama gömlekler çok bol daha erken..ama normal bi body de giyilio şu an için...ama pantolan çok rahat.
ben dr um eşi aşağıda dediği için biraz suçluluk hissettim o yüzden artık normal iş pantolanlarımı, eteklerimi giymiyorum..onlar sıktı belki eş o yüzden aşağıda kaldı die kendi kendime kızıyorum, ondan giyyorum artık hamile kıyafeti..

canım sen nerden aldın kıyafetlerini

sağol canım galiba en iyisi böyle olacak boş boş bakınıyorum diğer türlü en iyisi hamile bölümünden giyinmek onların fiyatlarıda uçuk bayağı ama olsun doğumdan sonra da bir süre idare ederim inşallah formuma kavuşurum biran önce de çok ihtiyacım olmaz :D

kesinlikle canım fiyatlar oldukça uçuk ama bi kaç kıyafetle uzun süre idare edebiliriz sanırım

sus bakim senn:32::32::32:
canım sen nerden aldın kıyafetlerini

cnm ben lcw dan aldım 2 gömlek 2 pantolon, ben 73 kiloyum zaten iriceyim, o nedenle çok ii oldu üstüme..gömlekleri zaten daha giymiyorum..normal bodylerimi giyyorum rahat olyo, şimdilik önemli olan pantolon..
onun dışında 2 tanede bol elbisem var, onlar beni daha 2 ay rahat götürür.
sonrada 1-2 elbise daha alırım yeter artık doğuma kadar. çok pahalı hamile kıyafetleri gerçekten
yani 5 ay için değmez o kadar paraya
aynı şeyleri döndüre döndüre giycez artık 4-5 ay:))

kuzularımmmmm ben çıkıyorum kayınvalideme gideceğim 2 gümn orda kalacağım belki giremeyebilirim çarşamba gününe kadar kendinize dikkat edin sizi seviyoruzzz teyzoşlarrr :46::46:

sus bakim senn:32::32::32:

cnm ben lcw dan aldım 2 gömlek 2 pantolon, ben 73 kiloyum zaten iriceyim, o nedenle çok ii oldu üstüme..gömlekleri zaten daha giymiyorum..normal bodylerimi giyyorum rahat olyo, şimdilik önemli olan pantolon..
onun dışında 2 tanede bol elbisem var, onlar beni daha 2 ay rahat götürür.
sonrada 1-2 elbise daha alırım yeter artık doğuma kadar. çok pahalı hamile kıyafetleri gerçekten
yani 5 ay için değmez o kadar paraya
aynı şeyleri döndüre döndüre giycez artık 4-5 ay:))

sağol canım ben İstanbuldayım da üsküdar kadıköy ümraniye civarında hamile giyim için bildiğiniz mağaza var mı?

sağol canım ben İstanbuldayım da üsküdar kadıköy ümraniye civarında hamile giyim için bildiğiniz mağaza var mı?

ben üsküdardayım..üsküdardaki lcw dan aldım..cevahirde gebe nin mağazası var..k.köyde bahariyenin paralelinde bi sokakta gebe kıyafetleri satan bi mağaza var. c&a da var..üsküdarda var c&a..bildiğim bunlar

kızlar cuma günü en yakın arkadaşımla beraber yeni doğum yapan arkadaşımızın bebeğine bebek şekeri ve kurabiyesi hazırlamak için eminönü'ne gidip malzeme aldık. şekerler harikulade oldu, kurabiyelerin ise kurabiye kısmının kıvamını tutturmakta zorlandığımız için öğlen başladığımız işi gece yarısı bitirdik ama harika oldular. akşam eşim geldiğinde fotolarını çeker yüklerim, bebişlere alınanların olduğu başlığa. aynı arkadaşımla kızım için de hazırlığa başladık tecrübe sahibi olduk artık daha detaylı bir çalışma yapıp kızıma ciciler hazırlayacağız inş... :124::119:

biz iiyyiz yefrum..sen nasılsın..minnak şehzade nasıl:49::49:

iyiyim canım benim çok şükür tek sıkıntım evimde fare var ve henüz yakalaymadık :27: onunla yatıp kalkıyoss:27: heryer fare moku oldu ciddi bir hijyen gerekiyor artık halılar yıkanmaya gidecek heryer domestoslanacak filan :50: annem gelecek yardıma:46:

Back
X