• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar cuma günü en yakın arkadaşımla beraber yeni doğum yapan arkadaşımızın bebeğine bebek şekeri ve kurabiyesi hazırlamak için eminönü'ne gidip malzeme aldık. şekerler harikulade oldu, kurabiyelerin ise kurabiye kısmının kıvamını tutturmakta zorlandığımız için öğlen başladığımız işi gece yarısı bitirdik ama harika oldular. akşam eşim geldiğinde fotolarını çeker yüklerim, bebişlere alınanların olduğu başlığa. aynı arkadaşımla kızım için de hazırlığa başladık tecrübe sahibi olduk artık daha detaylı bir çalışma yapıp kızıma ciciler hazırlayacağız inş... :124::119:

çok güzel bir hediye tam olarak nerde satılıyor ürünler bende şeker istiyorum bebişime :D

kızlar yaaa ben şehzademi öyle seyirme gibi filan hissetmedim daha ama idrar torbamın üstüne bazen bi baskı yapıyoki anlatamam elimle çık yukarı diyorum yumuşuyo orası sizdede öyle olan varmı yaaa sürekli bi çiş halinde oluyorum o oraya dayanınca:26:

iyiyim canım benim çok şükür tek sıkıntım evimde fare var ve henüz yakalaymadık :27: onunla yatıp kalkıyoss:27: heryer fare moku oldu ciddi bir hijyen gerekiyor artık halılar yıkanmaya gidecek heryer domestoslanacak filan :50: annem gelecek yardıma:46:

wayy namussuz...nerden girmişki eve

kızlar yaaa ben şehzademi öyle seyirme gibi filan hissetmedim daha ama idrar torbamın üstüne bazen bi baskı yapıyoki anlatamam elimle çık yukarı diyorum yumuşuyo orası sizdede öyle olan varmı yaaa sürekli bi çiş halinde oluyorum o oraya dayanınca:26:

ben öle bi baskı hissetmiyorum ama çok sık tuvalete gidiyorum yani bu bi gerçek..:50::50:

wayy namussuz...nerden girmişki eve

valla bilmiyorum petuşum ya balkondan çıktı yada bi delik buldu sıvıştı işte tahtaya gelesice allahtan şahsından hiç korkmamda rahatım yani sabah sesini duydum çıtır çıtır ama göremedim baya dolandım peşinde sesin :57::57:

Ben de henüz hiç bir hareket hissetmedim şu an 15. hafta 4 günlük ama dediğin gibi o sıkışma durumunu yaşıyorum idrar torbasının bulunduğu yerler sanki daha sertleşmiş gibi oluyor ve tuvalete daha fazla çıkıyorum. Bir de ben de henüz hamile göbeği yok sanki biraz yağlanmış belim kalınlaşmış gibi ama öyle arkadaşların resimlerini çektiği göbekten yok. Kafamda soru işareti oluyor acaba bebeğim gelişmiyor mu ya da benim vücudumun yapısından mı kaynaklı sanki enine doğru kalınlaşıyorum ama öyle göbek çıkıntısı yok

Ben de henüz hiç bir hareket hissetmedim şu an 15. hafta 4 günlük ama dediğin gibi o sıkışma durumunu yaşıyorum idrar torbasının bulunduğu yerler sanki daha sertleşmiş gibi oluyor ve tuvalete daha fazla çıkıyorum. Bir de ben de henüz hamile göbeği yok sanki biraz yağlanmış belim kalınlaşmış gibi ama öyle arkadaşların resimlerini çektiği göbekten yok. Kafamda soru işareti oluyor acaba bebeğim gelişmiyor mu ya da benim vücudumun yapısından mı kaynaklı sanki enine doğru kalınlaşıyorum ama öyle göbek çıkıntısı yok

hee heee aynen benimde işte elimle dokununca hissediyorum yani

göbek meselesinide takma kafana bence yaa o senin vücudunla alkalıdır iç karnın geniştir bizim dombililer dar biraz bende dahil :52:

canım o baskıyı bende hissediyorum özellikle ayğa kalktığımda sanki aşağıya düşüverecek gibi geliyo doktora sorum ağırlaştıkça daha çok hissedersin normal dedi korkma ama yinede sor doktoruna

evet o baskı bendede özellikle akşamları çok oluyor dün ne kadar tolete gitttim bilmiyom ve gece kaç kere uyandımm:53:

bide dün şey dikkatimizi çekti bizim babamızla
uzanıyodum göbüküme bakarken sol kasığımdan göbek deliği hizama kadar bi şişlik vardı sağ tarafım inikti:53: sol taraf tümsek duruyodu
acaba o şişlik yer bebikmiydiki sizdede öle oluyomukii. heralde yafrum toparlanmış uyuyo didim

acep benim bebe çokmu aşağıda yaaaa bariz sertl,ğini hissediyorum :26:

cnm öle olsa toktorun sölerdi...bu haftalarda göbek deliğinine 2-3 parmak aşağısında olması gerkirmiş.
ben en son gittiğimde dr eşi aşağıda dedi..nettende baktım ama eşi aşağıda olunca bebektemi aşağıda demek onu anlayamadım..elinle yokladığında bu haftalarda uterusu hissedebilirsin yazıor nette ama ben hiç bişi hissetmiorum elimle yokluyorum

canım o baskıyı bende hissediyorum özellikle ayğa kalktığımda sanki aşağıya düşüverecek gibi geliyo doktora sorum ağırlaştıkça daha çok hissedersin normal dedi korkma ama yinede sor doktoruna

içimi rahattattın tatlım yaa bende bu hafta içi gidicem dr a nasip olursa sorarım yinede ama işte insan bu konuda cahil olunca araştırma filan çok önemli olmuyo:23:

pancem, Allah tez zamanda kavustursun sizi canim...

hayirli olsun pembegreyfurt... hadi darisi diger ögrenemeyenlerin basina diyelim...

mmavilim,
cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Insallah tekrar böyle bisey yasamazsin. Inan bundan bir kac hafta önce temizlik yaparken, banyoda kaydim düstümde, nasil endiselendim sorma... Allaha sükür ters bir durum olmadi... aman anneler lütfen hepimiz dikkat edelim..

kadifegülüm,
muz falan yesen circir sorununa iyi gelmiyor mu ki? Hani ishali önleyen seylerden yesen diyorum, mesela patates falan hasla ondan ye, asiri yagli seylerden yeme bir kac gün dikkat et... vallah benim ki ne zaman h areket ediyor tam kestiremiyorum.. cuma kontrolümüz vardi cikolata yedim ama beyefendi uyuyordu, bir ara doktor ultrasonda bakarken uyandi o kadar :-)). cikolatayi ne kadar öncesinden yemek gerekiyor acaba?? :44::44:

topic buraya tasindi ama dedigin gibi baya kalabalik olduk :1:, artik daha dikkatli bakicaz, mesajlarimizi kacirmamak icin.. Kendine dikkat et, sevgiler selamlar

yok canım muz kahve patates bana yardımcı olmuyor ne varsa aklına gelecek aynı akşam yaptım miğdem kalktı katı yemekten sabah rahattım ama akşam aynı cırcır devam etti. yani bişi dokunmuş bi anlık olmuş gibi değil devamlı sanki normali buymuş gibi.bu arada ben çikolata almayı unutmuştum beklerken aklıma geldi eşim koşa koşa gitti aldı girmeden 5dakka önce yedim etkisi olmaz hemen sandım ama etkisinden mi zaten olacağı mı vardı bilmem hopbidi hopbidi oynadıı...

evet o baskı bendede özellikle akşamları çok oluyor dün ne kadar tolete gitttim bilmiyom ve gece kaç kere uyandımm:53:

uzanıyodum göbüküme bakarken sol kasığımdan göbek deliği hizama kadar bi şişlik vardı sağ tarafım inikti:53: sol taraf tümsek duruyodu
acaba o şişlik yer bebikmiydiki sizdede öle oluyomukii. heralde yafrum toparlanmış uyuyo didim

oluyor bazen bendede ama ayakta durursam çok filan ozaman yani oda yoruluyo demekki:53:

çok güzel bir hediye tam olarak nerde satılıyor ürünler bende şeker istiyorum bebişime :D

kızlar bence biz bir gün belirleyip gidelim tahtakale'ye toplu halde alalım malzemeleri hem daha ucuza gelir hem de birbirimize fikir veririz o kadar çok çeşit var ki...

şekerin tülünden kurdelasına kadar herşeyi kendi zevkinize göre belirliyorsunuz. biz bebek zıbını şeklinde aldık dış kısmını içine de tüle sarılı lavanta koyduk önünde şirin bir kristal emziği var. arkasına da ekledik mıknatısları ooooh miss :21::21:

akşamları çok fazla sulu şeyler tüketmeyin diolar nette.. ki gece sizi uyandırmasın...
ay bana da oldu aynısı sırt üzeri yatmış miskinleniyordum elimi karnıma götürdüğümde birden fark ettim koca bi yumru karnımda önce korktum hamile olduğumu unuttum herhalde ne laa buu didimmm.. meğersemmm bebükmüş:9::9::9:
cnm öle olsa toktorun sölerdi...bu haftalarda göbek deliğinine 2-3 parmak aşağısında olması gerkirmiş.
ben en son gittiğimde dr eşi aşağıda dedi..nettende baktım ama eşi aşağıda olunca bebektemi aşağıda demek onu anlayamadım..elinle yokladığında bu haftalarda uterusu hissedebilirsin yazıor nette ama ben hiç bişi hissetmiorum elimle yokluyorum

bende haftasonu temizlik yaptım biraz sanki aşağıya indi gibi geldi karnımda ağırdı.. pazar hep yattım dinlendim bu sabah baktım herzamanki yerinde:1:

Back
X