çökecem şimdi hırtlagınaa :) nerde kaldın catladım meraktaann yaa.. senin o edepli bebikin var ya onun önce bacaklarını ısırırım sonra minik kollarını amaa acıtmadan hadi gözun aydın gördun minnagıınıı tunicim :) bana erkek gibi geliyo senin kuzu göbegin erkek göbegi gibi cunku. Amaaa Allah gönlune göre versin hayırlısını versin o bebiki kucagına alacagın gunleri sarılıp kokusuunu icine cekecegin gunleri göstersinn innşşşaaalllaaahhhh..
gözünüzaydın kızlar prensler ve prensesler ay ne güzel artık çoğumuzun belli oldu sayılır allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Evet canım göz seyirmesi gibi pıtpıtlar..
Onlar zamanla büyüyecek ve tekmelere dönüşecekler..
evet canım tayinimiz güneydoğuya çıktı eş götürülmeyen yer olunca ben yalnız kaldım
evet canım benim Allah nasip ederse prensesim olacak 17.haftadayız senin belli mi?
hayirli olsun pembegreyfurt... hadi darisi diger ögrenemeyenlerin basina diyelim...kızlar merhaba doktordan geldim şimdi kızımız oluyor dedi doktorum :) içimde kelebekler uçuyor sanki çok heyecanlıyım
mmavilim,kızlar merhabaa
biz salı günü talihsiz bir olay yaşadık malesefff
duşa girdiğimde kanamam olduğunu farkettim
kötü günler geçirdik şimdi çok şükür bebeğimiz ve ben iyiyiz
cinsiyetinide öğrendik 2 gün erkenden
prensesimiz oluyorr ama ben alışverişveriş yapamıyorum yataktan çıkmak yasak
4-5gün hastanedeydik aman dikkat edin kendinize
ben hergün nar yiyordum şuan sebep tek o gibi
bilginiz olsun
merhaba Haticecan,
ben iyiyim.maalesef cırcır sorunumu çözemedim o devam ediyo ama yarın için randevu aldım gayta testi yaptıracağım inş. ciddi bişi değildir.onun dışında bir sorun yok. benim kız müziğe tepki veriyo dizi izlerken dizinin müziği girdi tabi biraz sesli oluyorya normal dizi konuşmalarından baktım benimkinde bi hareketlenme çok hoştu.
diğer tarafa gittim önce dediğin gibi toplanalım diye buraya taşınmışız.bütüün nisan anneleri burada olacağız bu güzel ama kalabalıktan birbirimizin konuşmalarını kaçırma düzenli takip edememe problemide olacak.neyse artık iyi yanıyla zor yanıyla artık tüüm anneler buradayız.
park yatakları yataksız mı oluyormuş, hiç bilmiyordum valla....
ama geçenlerde hepsiburada falan gezinirken gördüm park yatağı minderi die satıyorlar. ben extradan kalın olsun die alınıyo sanmıştım
internette araştır sen yinede...
kızlar bişey sormak istiyorum.. dün kocişle beşiklere park yataklara falan bakıyorduk
hani park yatakların içinde ayrıca yatak satılmıyo yaa.. ben de nasıl bi yatak önerirsiniz piyasada satılan park yatakların yatakları hakkında ne dersiniz gibi satıcı kıza sorular soruyorum..
kız bana dedi ki aa yatak tavsiye etmiyoruz bu şekilde yatıracaksınız hiç değilse 6 ay dedi..ama ben şok oldum çünkü sert ve saçma bişey.. güya kemik gelişimi içinmiş miş.. bilemedim..
aranızda tecrübeli anneler de var.. bi yardım eder misiniz acep?
yoqq seninki utangaç bi erkek yefrum..göbikinin son halini gördüm, erkek göbeği olduğuna karar verdim:))
yefrum ya aşıruı kilodan yukarı çıkamamış işte, kalmış aşağılarda:)) diete sokcam ben onu az kaldı...
allah sağlık sıhhat versin tunicim ya...çok şükür cnm ya
ewt canım ta kendisi ilk seğirme gibi hissediliyor:))
kızlarrr..
biz gidiyoruz toktoraaa..
dua edin bizim için.. öpüyorum her bi yerinizden..
tatlım araştırdım zati de.. öyle bi bilgi yok.. satıcı kız aklımı karıştırdı benim de.. bi de diyoki aaa olur mu öyle şey bebeğin kemikleri için böyle kullanılıyor. ama bende gördüm evet park yatak minderi diye..
öyle sert bişey ki hem altında demir mi ne öyle şeyler var üstünde de dandik bi güya kalın bi malzeme.. kraftın ürünü çok güzeldi.. ama iste yatak mevzu aklımı karıştırdı.. ki ben zaten beşik almayı düşünüyorum ve beşiğin üstüne öyle yatırmayacağım yavrumu değil mi? mecbur bi yatak alınacak.. e o zaman kemikleri ne olcek?:44: off bilemedim..
kızlarrr..
mavilime bende katılıyorum kızlar...bende 1 hafta önce en son gittim..onun öncesinde hep aman sağlıklı aman süper, hep diodum çok şükür çok sağlıklı bi gebelik yaşıorum...bulantılar hariç tabi...ama en son gittiğimde toktor eşi aşağıda dedi, hareketlerini kısıtla biraz dedi, daha sakin yürü, daha ağır yap herşeyi dedi..öncesinde bende yürürken bile koşarak yürüodum..o zmn 20 dk yürüdüğüm yolu şimdi 40 dk da yürüorum korkudan...dr da çok algılayamadım ne olduğunu ama gelince netten baktım, dinlenmek gerekiomuş, dr lar her ne kadar desede hamilelik bi hastalık değil yinede biraz daha ağır olmakta fayda varr..ben 1 haftadır uyuyamıyorum geceleri korkudan..acaba ben gece uyurken üstünemi yatıorum die sürekli uyanık haldeyim..yolda bile yürüken elim göbemde..tikkat edin yefrularım..benm ilk aylarda hiç kanamam ağrım vs olmadı
hatta o gün forumdaydım ve nete yatarak giriyordum yaptığım hiçbir şey yoktu
dediğim gibi duşa girince küveti öle gördüm ve şokkk
hemn dokturuma gittik bebek gayet iyi serumlar hastahane iğneler derken sorun kalmadı şükür
nedeni ne olabilir diye sorduğumuzda herşey olabilir o yüzden çözüme varmamız daha iyi olacak dedi
bende biliyorum nar için bir veri olmadığını kesin değil ama biz öyle düşünüyoruz
16. hafta hiç sebepsiz bir kanama mecburen çok detaya inip ne olabilir diye kurcalıyoruz
kimisi yok nar yapmaz desede yapar diyenlerde olduğundan başka birşey gelmiyor aklıma
bende paylaşmak istedim çünkü 3aydan sonra nerdyse hergün bir orta boy nar yedim
o gün yememiştim hatta soymaya üşendim
4lü testimizide olduk ondada sorun yok
eğer bebeğin düşme tehlikesi olsaydı oradki bazı değerler
değişiyormuş şuan tek dikkat etmememiz gerek istirahat
size önerim ben hiç sorunum yok diye hamile gibi davranmıyordum rahattım
ama öyle değilmiş amann naz yapmıyım diyordum ama yapmalıymışım
bunu anladım neyseki çok ucuz atlattık Allah kimseye yaşatmasın tek dileğimm
kız suratımı, hıııııhhh, halt yimişler söle ona..bebem çok saol yaa kucağımıza alcağımız günleride göstersin Allahım hep beraber böle vakit ne kadar güzel geçiyoo yaa
aynen banada erkek gibi geliyo mağazaya giriyorum ilk baktıığım şey erkek kıyafetleri oluyo elim onlara gidiyo diyom napıyom daha belli değil:) annemlerde erkek göbeği gibi diyolar ama suratımda kız suratı gibiymiş gözlerimdeki halsizlik sivilceler falan annemde öle olmuş bana hamileyken bakalım çok süpriz olcek sağlıklı olsunda
hayır diyete sokma sen onuu bak tombul totsu olsun bez takalım üstünede taytt Allahımmmmm ısır o bacaklarla totoyu emiiiii
kızlarrr..
mavilime bende katılıyorum kızlar...bende 1 hafta önce en son gittim..onun öncesinde hep aman sağlıklı aman süper, hep diodum çok şükür çok sağlıklı bi gebelik yaşıorum...bulantılar hariç tabi...ama en son gittiğimde toktor eşi aşağıda dedi, hareketlerini kısıtla biraz dedi, daha sakin yürü, daha ağır yap herşeyi dedi..öncesinde bende yürürken bile koşarak yürüodum..o zmn 20 dk yürüdüğüm yolu şimdi 40 dk da yürüorum korkudan...dr da çok algılayamadım ne olduğunu ama gelince netten baktım, dinlenmek gerekiomuş, dr lar her ne kadar desede hamilelik bi hastalık değil yinede biraz daha ağır olmakta fayda varr..ben 1 haftadır uyuyamıyorum geceleri korkudan..acaba ben gece uyurken üstünemi yatıorum die sürekli uyanık haldeyim..yolda bile yürüken elim göbemde..tikkat edin yefrularım..
kız suratımı, hıııııhhh, halt yimişler söle ona..
4 ayımız bitti daha bi sivilcemiz yok..herkes dioki yaradı annelik sana..
kız annesiyiz emme ay parçası gibiyiz ferum:))
dualarımız seninle cnm..hadi bekloz haberlerini
tatlım araştırdım zati de.. öyle bi bilgi yok.. satıcı kız aklımı karıştırdı benim de.. bi de diyoki aaa olur mu öyle şey bebeğin kemikleri için böyle kullanılıyor. ama bende gördüm evet park yatak minderi diye..
öyle sert bişey ki hem altında demir mi ne öyle şeyler var üstünde de dandik bi güya kalın bi malzeme.. kraftın ürünü çok güzeldi.. ama iste yatak mevzu aklımı karıştırdı.. ki ben zaten beşik almayı düşünüyorum ve beşiğin üstüne öyle yatırmayacağım yavrumu değil mi? mecbur bi yatak alınacak.. e o zaman kemikleri ne olcek?:44: off bilemedim..
Arkadaşlar 16. Haftadayız karnım çıkmaya başladı benim ve giyecek birşey bulamıyorum hamile kıyafetleri için de erken diyiyorlar şimdi alırsam dokuzuncu aya kadar giyemezmişim bir akıl verin ne yapsam 1 beden büyük kıyafetler mi yoksa direk hamile kıyafetleri mi alsam
bende de aynı sorun vardı canım ben hamile pantalonu aldım zaten kemer kısmından ayarlanabiliyor en azından 7. aya kadar giyersin dedi bana satıcı bide tayt aldım yine hamile için olanlardan ve çok memnunum
bakım yapınca insan kendini ne mutlu hissedio ya demi..maşalah maşalah nazar değmesin yawrummbende seydişehirde iyice paspalmışım buraya geldim kendime baktım accık kendime geldim Allahım kamuoyunada açıkladım sağlıklı sıhhatli olsunda baişka bişi istemiyorum bebem yaa bol bol dua edelim hep birbirimiz için
Arkadaşlar 16. Haftadayız karnım çıkmaya başladı benim ve giyecek birşey bulamıyorum hamile kıyafetleri için de erken diyiyorlar şimdi alırsam dokuzuncu aya kadar giyemezmişim bir akıl verin ne yapsam 1 beden büyük kıyafetler mi yoksa direk hamile kıyafetleri mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?