2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy evet kuzum yaa doktordan sonra azıcık gezelik dedik anacığımla cinsiyetini gösterseydi cicişler alcaktım ona ama dedim 2 hafta daha bekliyim teyzesi ısıralım hep bir doğsunda bizi merakta bırakmak neymiş görsün bakalım çocukta haklı öğlen gitseya annesi doktora 9 çeyrekte bebişim uyuyomuş daha ayılamadı napsın banada erkek gibi geliyo sıpa yaa bakalım ne çıkcak kutudan:) canım yaa Allahı hepimize göstersin o günleri inş. kokularına kurban olurum ben onların

evet canım tayinimiz güneydoğuya çıktı eş götürülmeyen yer olunca ben yalnız kaldım

evet canım benim Allah nasip ederse prensesim olacak 17.haftadayız senin belli mi?

pancem, Allah tez zamanda kavustursun sizi canim...

kızlar merhaba doktordan geldim şimdi kızımız oluyor dedi doktorum :) içimde kelebekler uçuyor sanki çok heyecanlıyım
hayirli olsun pembegreyfurt... hadi darisi diger ögrenemeyenlerin basina diyelim...

mmavilim,
cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Insallah tekrar böyle bisey yasamazsin. Inan bundan bir kac hafta önce temizlik yaparken, banyoda kaydim düstümde, nasil endiselendim sorma... Allaha sükür ters bir durum olmadi... aman anneler lütfen hepimiz dikkat edelim..

kadifegülüm,
muz falan yesen circir sorununa iyi gelmiyor mu ki? Hani ishali önleyen seylerden yesen diyorum, mesela patates falan hasla ondan ye, asiri yagli seylerden yeme bir kac gün dikkat et... vallah benim ki ne zaman h areket ediyor tam kestiremiyorum.. cuma kontrolümüz vardi cikolata yedim ama beyefendi uyuyordu, bir ara doktor ultrasonda bakarken uyandi o kadar ). cikolatayi ne kadar öncesinden yemek gerekiyor acaba?? :44::44:

topic buraya tasindi ama dedigin gibi baya kalabalik olduk , artik daha dikkatli bakicaz, mesajlarimizi kacirmamak icin.. Kendine dikkat et, sevgiler selamlar

tatlım araştırdım zati de.. öyle bi bilgi yok.. satıcı kız aklımı karıştırdı benim de.. bi de diyoki aaa olur mu öyle şey bebeğin kemikleri için böyle kullanılıyor. ama bende gördüm evet park yatak minderi diye..
öyle sert bişey ki hem altında demir mi ne öyle şeyler var üstünde de dandik bi güya kalın bi malzeme.. kraftın ürünü çok güzeldi.. ama iste yatak mevzu aklımı karıştırdı.. ki ben zaten beşik almayı düşünüyorum ve beşiğin üstüne öyle yatırmayacağım yavrumu değil mi? mecbur bi yatak alınacak.. e o zaman kemikleri ne olcek?:44: off bilemedim..

valla benim bildiğim onların içine de yatak konuyor ....

bebem çok saol yaa kucağımıza alcağımız günleride göstersin Allahım hep beraber böle vakit ne kadar güzel geçiyoo yaa
aynen banada erkek gibi geliyo mağazaya giriyorum ilk baktıığım şey erkek kıyafetleri oluyo elim onlara gidiyo diyom napıyom daha belli değil:) annemlerde erkek göbeği gibi diyolar ama suratımda kız suratı gibiymiş gözlerimdeki halsizlik sivilceler falan annemde öle olmuş bana hamileyken bakalım çok süpriz olcek sağlıklı olsunda
hayır diyete sokma sen onuu bak tombul totsu olsun bez takalım üstünede taytt Allahımmmmm ısır o bacaklarla totoyu emiiiii

hemen hemen herkes bebişlerinin cinsiyetini ogrenmıs ne güzel.biz gecen carsamba gıttık ama ogrenemedık.15. haftadayız.doktorumuz %51 kız dedı.saglıgıyla ılgılı cok guzel seyler soyledı.bızde sukredıp eve donduk.
ve bebegımın ılk hareketını pazar sabahı hıssettım.göz seyırmesı gıbı pıt pıtlar gun ıcerısınde aradada oluyor cok guzel bır duygu

canımmm dualarımız seninle...Ve bu arada o park yatakların içine ayrıca yatak satılıyor arkadaşlarımdan ve park yatak baktığım yerlerden biliyorum...

tunihancımmm sağlığının iyi olmasına ve bayramdna önce görmüş olmana çok sevindim canım..Yerim nazlı bebişini seninnn

mavilime bende katılıyorum kızlar...bende 1 hafta önce en son gittim..onun öncesinde hep aman sağlıklı aman süper, hep diodum çok şükür çok sağlıklı bi gebelik yaşıorum...bulantılar hariç tabi...ama en son gittiğimde toktor eşi aşağıda dedi, hareketlerini kısıtla biraz dedi, daha sakin yürü, daha ağır yap herşeyi dedi..öncesinde bende yürürken bile koşarak yürüodum..o zmn 20 dk yürüdüğüm yolu şimdi 40 dk da yürüorum korkudan...dr da çok algılayamadım ne olduğunu ama gelince netten baktım, dinlenmek gerekiomuş, dr lar her ne kadar desede hamilelik bi hastalık değil yinede biraz daha ağır olmakta fayda varr..ben 1 haftadır uyuyamıyorum geceleri korkudan..acaba ben gece uyurken üstünemi yatıorum die sürekli uyanık haldeyim..yolda bile yürüken elim göbemde..tikkat edin yefrularım..
kız suratımı, hıııııhhh, halt yimişler söle ona..
4 ayımız bitti daha bi sivilcemiz yok..herkes dioki yaradı annelik sana..
kız annesiyiz emme ay parçası gibiyiz ferum:))
kızlarrr..
biz gidiyoruz toktoraaa..
dua edin bizim için.. öpüyorum her bi yerinizden..

dualarımız seninle cnm..hadi bekloz haberlerini

maşalah maşalah nazar değmesin yawrumm bende seydişehirde iyice paspalmışım buraya geldim kendime baktım accık kendime geldim Allahım kamuoyunada açıkladım sağlıklı sıhhatli olsunda baişka bişi istemiyorum bebem yaa bol bol dua edelim hep birbirimiz için

Arkadaşlar 16. Haftadayız karnım çıkmaya başladı benim ve giyecek birşey bulamıyorum hamile kıyafetleri için de erken diyiyorlar şimdi alırsam dokuzuncu aya kadar giyemezmişim bir akıl verin ne yapsam 1 beden büyük kıyafetler mi yoksa direk hamile kıyafetleri mi alsam

yok canım ya o satıcı kız bıyerlerden uydurmuş yataksız olurmu hiç ayrıca yatak alıyosun içine arkadaşlarım öle yaptılar
biz beşik almıştık ama yatağı beraber geldi üzerien bırde yunden ıkı mınderı ekleyıp dıktım uzerıne açıp öle yatırıyorum tek yatağa bıle kıyıp yatıraamdım yanı onların vucutları daha su bırakılırmı rastgele biyere :)

bende de aynı sorun vardı canım ben hamile pantalonu aldım zaten kemer kısmından ayarlanabiliyor en azından 7. aya kadar giyersin dedi bana satıcı bide tayt aldım yine hamile için olanlardan ve çok memnunum

bakım yapınca insan kendini ne mutlu hissedio ya demi..

ben 1 haftadır giyyorum...kendi bol elbiselerim vardı zaten öncesinde, onları giyyorum ve hamile pantalonu aldım onları giyyorum
üstünede body giyyorum, gömlekde aldım ama gömlekler çok bol daha erken..ama normal bi body de giyilio şu an için...ama pantolan çok rahat.
ben dr um eşi aşağıda dediği için biraz suçluluk hissettim o yüzden artık normal iş pantolanlarımı, eteklerimi giymiyorum..onlar sıktı belki eş o yüzden aşağıda kaldı die kendi kendime kızıyorum, ondan giyyorum artık hamile kıyafeti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…