2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
lovam nasılsın bebem yaaa saglık durumun falan ?

canım sağlığım iyi sanki ama moral olarak çöktüm kolestaz olayından sonra biliyosun. değerlerimde düşmüş aslında ama kaşıntı tam manasıyla geçmiş değil.
bide erken doğum yapma olayı iyice kastı beni beklemedeyim bakalım .
sen nasılsın?

canım dr.una peki sezeryanın olumsuzlukları neler diye sorsaydın, yani bence bunları anlatırken onunda olumsuzluklarını anlatmalıydı o zaman iyi niyetli olduğunu düşünebilirdim, yani sadece kendi rahatı ve keyfini düşündüğünü düşünüyorum ben bence eğer herşey yolundaysa önemli olan senin ne istediğin, benimde şu ana kadar herşey normal gidiyo ve ben normal doğum istiyorum bence sen karar ver ne istediğine

canım doktorunun normal dogumla ılgılı soyledigi seylerin dogruluk payı var benimde doktorum gecen kontrolumuzde buna benzer seyler anlatmıstı ama illaki birebir bunlarında olacagı garanti edilemez .... ben işim gereği şuna çok tanık oldum normal dogum yapmış gelip vajina toparlatan bayanlar demekki baya deformasyon oluyor ama kimi de diyorki bende olmadı bu cinsel hayata gore degısıyor sanırım bilemiyorum ..Kimi de diyor doktorların işine geliyor sezeryana yonlendirmek ama ben buna katılmıyorum... burada senin ne istedigin cok onemli şimdi kimi der kesinlikle normal yap kimi der sezeryan kimide yorumsuz kalabilir bence sen kendı hayatına gore buna karar ver sezeryan öcü degil kotulendıgı kadar normal dogum da abartıldıgı kadar risksiz en saglıklı dogum şekli degil bana göre... Bana gore bebegin nasıl dogdugu degıl saglıklı dunya ya gelmesi onemli ama burada anneninde dogum sonrasındaki yaşantısı cok onemli cocuk doguduk hoppala tum hayatımız bitti diye bişi yok ikisininde eksileri artıları var elbette eğer bu yukarıda doktorun yazdıgı olumsuzlara çok fazla takılıyorsan sez. yap ama diyorsan ki ben çatır çatır sancı cekip dogurmak istiyorum bu riskleri goze alıyorum ki risksiz hiçbişi yok normal yap...

canım onun bebege cok bi zararı yoktu bildigim kadarıyla yanılıyormuyum ? hamilelikten kaynaklı degerler yukselıyor ya inş dogumdan sonra hepsi gececek .. kaç haftalıksın suan cnm bnm ? sıkma canını hersey olacagına varır erken gelmek istiyorsada gelsin yavrun yeterki saglıklı gelsin gununde dogupta cok saglıksız bebek var cnm .. ben superim şükür cnm artık dogumu bekliyoruz bakalım..

riskli gebelik konumunda oluyomuşuz canım ya o zaten moralman çökertti.erken gelmesi değil zaten beni tedirgin eden sağlıklı sıhatli doğsunda ne zaman gelirse gelsin.35+3 olduk
37 nin sonunda doğum dedi doktor.değelrime göre karar vericek sanırm bekliyorum bende elim yüreğimde o zamana kadar tehlikedemiyiz deil miyiz bilmeden.

iyi olmana çok sevindim canım

hmm anladım cnm benim genede sıkma canını bazen boyle erken dogum riski olan gebeler en son doguruyor valla hayırlısını iste canm peki kontrollerinde bebekte herhangi bi saglık problemi yok demi ? zatn 35 . haftaya glmişsin tatlım doktorunda saglıklıo diyorsa bu saatten sonra allahın izniyle bebegin sagsaglim dogar kilosu kaç dı lovacım ? Ama seni anlıyorum o beynimizdeki kuşkular sorun olsada olmasada bizi yiyip bitiriyor konu bebekler olunca

kilosu gelişimi iyi canım orda bi sorun yok.mesela migi ve nazarboncuğuda aynı şeyi yaşadılar. hatta onların deeğerleri benden çok çok fazlaydı. nazarboncuğu biliyosun 39. haftada doğum yaptı. miginin doktoruda erken doğum falan dememiş. benim doktorum 37. haftayı geçmemesi gerek kolestazlı gebelerin diyo ben de anlamadım.

hayırlısı olsun sağ salim doğsunda erken doğsun razıyım ben ama işte bu stresle geçmiyo o süre sorun orda :))

ikisininde eksileri artıları var ama ben çok kararsızım
hemen ayaga kalkmak istiyorum ama sezeryandada ayaga kalkan var normal doğumda çok acı çekende var ne yapacagımı bilmiyorum yaa

biliyorum evet cnm çok haklısın inş hiç bi olumsuzlukla karşılaşmazsın sagsaglım kucagına alırsın bebegini kucagına allah yardımcın olsun tatlım

evet garanti vermiyorlar ama neden anlatıyorlar ki normal doğuma adapte olmuştum birden hayallerimi yıktı. şimdi çok kararsızım... ikisinin de artıları eksileri var ama ben hangi yöne gideceğimi bilmiyorum donmuş bir haldeyim

günaydın herkese benim için yazan herkese çok teşekkür ederim nete fazla giremiyorum oğlumla vakit geçirios bol bol oğluşum bu allah sizede göstersin maşallah deyin emi teyzecikleriEki Görüntüle 372464
gunaydin kizlarcanim cok tatli oglusunallah anali babali buyutsun.
hadi yaa pnr dami dogurdu,masallah ya.en sona ben kalicam heralde.bellide olmaz yaa.
canim olabilir.daha 1,2 gun once okudum kk da.bitanesi cok hurma yemis erken dogum yapmis hic bir sorun yokken.belli olmaz yani.doguma cok yakin bir zamanda ye bence...

bence haklisin lolipop.herkeze gore degisir bu durum.kiminin nrmal dogumu cook zor olur kiminn kolay.kimisi sezeryan cok rahat diyo cevremde.cok goreceli bence bu durum.ama su vajen genislemesi benimde kafama takildi.:44::44:bu arada isim geregi demissin ya merak ettim saglik sektorundemi calisiyosun

canim 5 nisana gun almissin.hadi hayirlisi.bi dakika anlamadm normal olacaksa gun nasil belli oluyo:44::44:

biliyorum evet cnm çok haklısın inş hiç bi olumsuzlukla karşılaşmazsın sagsaglım kucagına alırsın bebegini kucagına allah yardımcın olsun tatlım

inşallah canım inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza

slm kızlar nasılsınız? ben sıcaktan yanıyorum bugün.her yerimden ateş çıkıyo sanki.yetmezmiş gibi bi de dün bebişin kıyafetlerini yıkamıştım bugün onları ütülemeye uğraşıyorum.daha da sıcak basıyor....şu işler bi bitseydi.
kızlar bu arada aklıma gelmişken çantalarımıza koyacağımız 3 şey:soğan,nar,sezaryen olacaklar için kuru kayısı ya da incir.soğan göğüslerin çatlemesını engellemek için.nar bebeğin gaz problemi olmaması için odaya geldiğinde ağzına hemen 1-2 damla damlatılacak.kuru kayısı ise sezaryende olan kabızlık problemini en aza indirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…