Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar dün akşam 6 da dr a gittik kesemi gördüm fotoları elimde şimdi 2 3 güne kdr kalp atışlarıda duyulurmuş erken döllenme olduğu için 5+1 değil 5+6 imiş bgn tam 6 hafta :)
arkadaşlar bugünki değerim 82 çıktı
ilki 22
ikinci 42
üçüncü 82 çıktı![]()
selam kıslarrrrrrrrr ben geldimmm benide ekleyinnn nisan 10 gibi muhtemel doğumm bugün öğrendimmm bize müthiş bir evlilik yıldönümü hediyesi olduu 2009 aralık doğumlu birde afacan oğluşum varr :)) tekrar aynı şeyleri yaşamak çopk heyecan verici :)) keseyi gördük kalp atışını haftaya duyabilirmişiz, herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin rabbimmm![]()
darısı başına gamzelim sğoll:)
darısı başına gamzelim sğoll:)
mrblar fena halde grip oldum herkesin midesi bulanır benımde grip olasım tutuyo hamilelikte bu grip beni öldürür valla9 ay boyunca Allah hepimizie güç versinde sağlıcakla alalım kucaklarımıza daha çok yenıyız kese belırgın çıkmadın benim 12 ağustosa aldık randevu ozman bakıcaz çok heycanlıyımm:)
mide bulantılaraı başladımı kızlar
isim yaş sat tahmini doğum başlangıç kilo cinsiyet bebişin ismi son durum yaşadığı şehir
1 ferzin 25 24.haz 01.nis 55 manisa
2 nurhanpeyman 28 03.nis istanbul
3 sanss 04.nis
4 taf 28 04.tem 09.nis 57 ankara
5 beralku 31 10.nis kand: 2932 erzurum
6 ndk 10.nis
7 mmavilimm 10.nis
8 ..elchın.. 26 11.nis amasya
9 sevda__ 26 ? Nisan samsun
10 cileq27 27 ? Nisan antalya
11 gamzelim.66 25 ? Nisan gebze
12 tmyomr 22 ? Nisan
İsim Yaş SAT Tahmini doğum Başlangıç Kilo Cinsiyet Bebişin İsmi Son Durum Yaşadığı Şehir
1 Ferzin 25 24.Haz 01.Nis 55 Manisa
2 Nurhanpeyman 28 03.Nis İstanbul
3 Sanss 04.Nis
4 Taf 28 04.Tem 09.Nis 57 Ankara
5 Beralku 31 10.Nis KanD: 2932 Erzurum
6 Ndk 10.Nis
7 mmavilimm 10.Nis
8 ..ELCHIN.. 26 11.Nis Amasya
9 Sevda__ 26 ? nisan Samsun
10 Cileq27 27 4 nisan Antalya
11 Gamzelim.66 25 ? nisan Gebze
12 Tmyomr 22 ? nisan
mrblar fena halde grip oldum herkesin midesi bulanır benımde grip olasım tutuyo hamilelikte bu grip beni öldürür valla9 ay boyunca Allah hepimizie güç versinde sağlıcakla alalım kucaklarımıza daha çok yenıyız kese belırgın çıkmadın benim 12 ağustosa aldık randevu ozman bakıcaz çok heycanlıyımm:)
mide bulantılaraı başladımı kızlar
geçmiş olsun sevdacığım ben de 4 gündür gribim:2: bugün azcık daha iyiye gidiyorum hemen doktorumu arayıp sordum boğazım iltihap oldu ne yapabilirim diye o da KBB uzmanına gidebilirsin antibiyotik kullanmanda sakınca yok ama grip ilaçları kullanma dedi ben de o gün hemen KBB uzmanına gittim. beta kültürü aldı iltihabın çok ciddi değil ilaç yazmıyorum dedi sıvı tüket bol bol geçer dedi. bugün beta sonucum temiz çıkmış aradılar zaten boğaz ağrım da geçmek üzere ama yine de 9 unda kadın doğum randevumdan sonra boğazım için tekrar kontrole gideceğim bakması için. ateşin çıkarsa parol alabilirsin demişti doktor bana çok şükür gerek olmadı ateşim çıkmadı. sen de ılık suda bal ve bir tutam zencefil koy iç günde iki kere
ben henüz kadın doğum kontrolüne hiç gitmedim yani kese görmek için. 9unda ilk randevum var 5+1 oluyor o gün Allah izin verirsebugün hafif bel ağrım oldu endişelendim
![]()
slm güzel anne adayları,
İnş listeye bende girerim... Bat 16 Ağustos yai daha çok var... Her ay farklı bi hamilelik belirtisi yaşıyorum tabi fosss çıkıyo..
Ama bu ay gögsleri çoooook acıyo hiç bu kadar acıdığını görmemiştimm. hatta ağlıyacağım acısından. Sizde de acı oldumu bi de şişlik de var..
Bi de keseyi görmeden inanmayacağım çünkü her ay psikolojik olarak yaşıyorum bu belirtileri ama yine de gözardı edemeden duramıyorum...
Bu acabalar ne zaman biticek Allahım...:44:
yaşadıklarının hepsi normal üzme kendini rabbim ol deyince oluyor
inşallah sendede vardır bebiş :)
benimkini de yazdım buarada yarın sabah randevum var küçük tırtılımı belki görürüm şans dileyin kızlar