2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

bebişime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum bende. cinsiyeti belli olsunda alalım diyoruz hep. cinsiyeti belli olmadan ne alabilirim şimdi mesela? sizler çoğunluk hep hastane çıkışı almışsınız bendemi onu alsamki?

kızlar 2012 nisan anneleri bebişlerimize neler aldık fln die topik açmışlar bile. biz geçmi kaldık nedir

ben beyazlı sarılı her iki cinsiyete de uyabilecek bi hastane çıkışı aldım sen de öyle yapablrsn veya battaniye vs. cinsiyetle ilgisi olmayan şeyleri alabilirsin yavaş yavaş.

kızlaaarrr bunlar az önce gelen siparişlerim. taze taze sıcak sıcak ilk sizler görün istedim. E-bebek te çoğu zaman çok güzel indirimler oluyor. böyle giderse hiç dışarda dolaşmadan bebişimizin eksiklerini burdan halledicem gibi:)))

içimize erkek doğuyo diye böyle sipariş ettim. kız olursa da bunları hediye götürürüm birilerine:)

canımmm sağlıklı günlerde kullansın bebişin çok güzel hepsii,
ben hala birşey almadım. cinsiyetini bekliyorum. rüyalarımda hep erkek çocuğu görüyorum ama bilemiyorum niyeyse içimden kızmış gibi gibi geliyor kafam karışık yani

pollyannaacım kumaşları nasıl gerçekten organikmi ben daha önce hiç alışveriş yapmadım netten güvenemiyorum benimde içimden erkek geliyor bende bu mavi askılılardan alayım diyorum ama karar veremedim...

pollyannaacım kumaşları nasıl gerçekten organikmi ben daha önce hiç alışveriş yapmadım netten güvenemiyorum benimde içimden erkek geliyor bende bu mavi askılılardan alayım diyorum ama karar veremedim...

canım daha önce organik hiçbişey kullanmadığım için emin değilim. yani organik nasıl olur bilmem. ama kumaş kalitesi çok güzel. site de güvenli. iade garantiside var. e fiyatta hesaplı daha ne olsun:))

Son düzenleme:

güle güle kullanın bayıldım çok cicilerr

ciciler çoooooooooooook tatlı ya güle güle kullanırsınız inşallah içinizden geçtiği gibi olur umarım vermek zorunda kalmazsınız..

hepsi çok güzel ya bayıldım, güle güle kullansın bebişler:)

polyanacım cicileriniz çok şeker. inşallah gönlündeki evlada sahip olursun.

kızlar ben çocuğuma ana kucağı almıcam bunu alıcam CHICCO Polly Magic
bu siteyi tıklayın. çok güzel kullanışlı. ayrıca bu ürün hakkında yorumlarınızıda bekliyorum.
şahsen çok çoook beğendimdeee

evet çok kullanışlıymış cnm ben de beğendm. anakucağı olarak kullanıldığında sallanabiliyormu titreşimi fln varmı acaba? o da varsa süper. ben bebişime salıncak almayı düşünüyorum bunu alsam daha ii olur sallanıyorsa tabi

valla sallanıyomu bilmiyorum sitesinde sallanıyo yazmıyo galiba, ama sallanan olarak kraft dondy marka beşik mama sandalyesi var. fakat ağır diyorlar. birde bebek büyüyünce mama sandalyesi olarak kullanmak istediğinde masadan biraz alçakmış diye duydum. o yüzden bana chıcco polly magıc daha kullanışlı geldi. genede bakmak istersen link atayım onuda değerlendir bi fikrini alayım Kraftbaby.com -

dondy beşikten memnun olmayan bi çok kişi duydum cnm onun için hiç düşünmedm almayı. ben fisher-price'ın salıncak anakucaklarına bakmıştım bide graconun güzel bi salıncağı var. chicco poly magic de kullanışlı geldi bana. gidip yakından görmek lazım

çok güzel cnm gayet kullanılışlı görünüyor bence alabilirsin ben kızımda hepsi olduğu için bu tarz şeyler almayı düşünmüyorum ama gene de belli olmaz bizde şunlardan var onları da tavsiye ederim

http://img.cimri.com/pictures/wm/171/171862_200-200.jpg

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTkFLr8u8jTN4Ax85dUf1rOLFzniJ27axrnCFMRjpBdQZnqK8s

Son düzenleme:
şu ara hiç aradığım şeyleri bulamıyorum sanırım sezon değiştiği için..o yüzden yeni sezonun gelmesini bekliyorum hala yaz sezonunun malları satışta yeni sezon gelene kadar kasım olur bursa ya çok geç geliyor çünkü(mesela chiccoya,premaman a,pançoya vs..bakıyorum hala yazlık giysiler var o yüzden alamıyorum bişey hem biraz daha büyüsün bebişim gerçi bize hiçbir zaman değmiyorki kayınvalidem ve annem sağolsun bir sürü şey alıyorlar en ince ayrıntısına kadar kızımda öyle olmuştu biz de biraz tersleşmiştik bu yüzden belki bu sefer almazlar..ama ister alsınlar ister almasınlar bu sefer herşeyini kendim yapmak istiyorum en güzelinden kızımda hiç bişey anlamadım valla kocaman kızım oldu ben bebekliğinin nasıl geçtiğini anlayamadım bu sefer biraz ağırdan almak istiyorum sağ salim ikinci bebeğime kavuşayım da en az 5 sene başka çocuk düşünmeyeceğim:)))söz..

güle güle kullanın bayıldım çok cicilerr

cicileriniz çoook güzel güle güle kullanın pollyannacım...

ciciler çoooooooooooook tatlı ya güle güle kullanırsınız inşallah içinizden geçtiği gibi olur umarım vermek zorunda kalmazsınız..

hepsi çok güzel ya bayıldım, güle güle kullansın bebişler:)

Kızlar çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle giydirmeyi, evlatlarımıza da giymeyi nasip etsin.

Bugün komşumun ablasının bebeğinin karnında öldüğünü öğrenince çok kötü oldum. Galiba bi süre bişey almıycam. içim bi tuhaf oldu
hastanedende elim boş geldim.haftaya randevum var. bakalım o zaman ne olacak

bunlarda çok güzel fakat bir ürünle iki işi yapabilmek daha güzel. chicco olan bana bu sebeble daha bi güzel geldi. inşallah alırız.

evet benimde dondy içime sinmedi. kendisi 15 kg yazıyo nette. birde 5 kilo çocuk koy 20 kilo. bi odadan ötekine geçirmesi ayrı bi dert olcak gibi. o yüzden ben chiccoyu çok beğendm. ama siz galiba ilk 6 ayında kullanabilceği salıncaklı ana kucağı düşünüyosunuz. ben anakucağını 6 ay kullanıp kenara koymayı istemediğim için bu ürünü tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…