bebişime bişeyler almak için sabırsızlanıyorum bende. cinsiyeti belli olsunda alalım diyoruz hep. cinsiyeti belli olmadan ne alabilirim şimdi mesela? sizler çoğunluk hep hastane çıkışı almışsınız bendemi onu alsamki?
Eki Görüntüle 249937 Eki Görüntüle 249938
kızlaaarrr bunlar az önce gelen siparişlerim. taze taze sıcak sıcak ilk sizler görün istedim. E-bebek te çoğu zaman çok güzel indirimler oluyor. böyle giderse hiç dışarda dolaşmadan bebişimizin eksiklerini burdan halledicem gibi:)))
içimize erkek doğuyo diye böyle sipariş ettim. kız olursa da bunları hediye götürürüm birilerine:)
kızlaaarrr bunlar az önce gelen siparişlerim. Taze taze sıcak sıcak ilk sizler görün istedim. E-bebek te çoğu zaman çok güzel indirimler oluyor. Böyle giderse hiç dışarda dolaşmadan bebişimizin eksiklerini burdan halledicem gibi:)))
içimize erkek doğuyo diye böyle sipariş ettim. Kız olursa da bunları hediye götürürüm birilerine:)
pollyannaacım kumaşları nasıl gerçekten organikmi ben daha önce hiç alışveriş yapmadım netten güvenemiyorum benimde içimden erkek geliyor bende bu mavi askılılardan alayım diyorum ama karar veremedim...
kızlaaarrr bunlar az önce gelen siparişlerim. taze taze sıcak sıcak ilk sizler görün istedim. E-bebek te çoğu zaman çok güzel indirimler oluyor. böyle giderse hiç dışarda dolaşmadan bebişimizin eksiklerini burdan halledicem gibi:)))
içimize erkek doğuyo diye böyle sipariş ettim. kız olursa da bunları hediye götürürüm birilerine:)
polyanacım cicileriniz çok şeker. inşallah gönlündeki evlada sahip olursun.
kızlar ben çocuğuma ana kucağı almıcam bunu alıcam CHICCO Polly Magic
bu siteyi tıklayın. çok güzel kullanışlı. ayrıca bu ürün hakkında yorumlarınızıda bekliyorum.
şahsen çok çoook beğendimdeee
evet çok kullanışlıymış cnm ben de beğendm. anakucağı olarak kullanıldığında sallanabiliyormu titreşimi fln varmı acaba? o da varsa süper. ben bebişime salıncak almayı düşünüyorum bunu alsam daha ii olur sallanıyorsa tabi
valla sallanıyomu bilmiyorum sitesinde sallanıyo yazmıyo galiba, ama sallanan olarak kraft dondy marka beşik mama sandalyesi var. fakat ağır diyorlar. birde bebek büyüyünce mama sandalyesi olarak kullanmak istediğinde masadan biraz alçakmış diye duydum. o yüzden bana chıcco polly magıc daha kullanışlı geldi. genede bakmak istersen link atayım onuda değerlendir bi fikrini alayımKraftbaby.com -
bu siteyi tıklayın. çok güzel kullanışlı. ayrıca bu ürün hakkında yorumlarınızıda bekliyorum.
güle güle kullanın bayıldım çok cicilerr
cicileriniz çoook güzel güle güle kullanın pollyannacım...
ciciler çoooooooooooook tatlı ya güle güle kullanırsınız inşallah içinizden geçtiği gibi olur umarım vermek zorunda kalmazsınız..
hepsi çok güzel ya bayıldım, güle güle kullansın bebişler:)
çok güzel cnm gayet kullanılışlı görünüyor bence alabilirsin ben kızımda hepsi olduğu için bu tarz şeyler almayı düşünmüyorum ama gene de belli olmaz bizde şunlardan var onları da tavsiye ederim
http://img.cimri.com/pictures/wm/171/171862_200-200.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTkFLr8u8jTN4Ax85dUf1rOLFzniJ27axrnCFMRjpBdQZnqK8s
dondy beşikten memnun olmayan bi çok kişi duydum cnm onun için hiç düşünmedm almayı. ben fisher-price'ın salıncak anakucaklarına bakmıştım bide graconun güzel bi salıncağı var. chicco poly magic de kullanışlı geldi bana. gidip yakından görmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?