benim eşimde koyu fenerli amerdacım. burdaki feneriuma girip bu bebiş kıyafetlerini görüp oğlum olursa bunlardan alcam diyo. ramazan girdiğinden beridirde avmye gitmiyoruz. sanırım gidersek sizinkilerden bizede alacak gibi görünüyorD güle güle sağlıkla giysin minik bebişin
ohoooooo bu kadar bi bebegin masrafli olucani bilseydim yapmazdim bile
ayyy yerim ya hehehe cocuguma canim feda
arkadaslar hersey cok guzelde aramizda maddi durumu iyi olmiyan arkadaslar olabilir!
aralarinda ztn cok gereksizlerde var misal mama isiticisi,
cok guzel konu fakat alamayanlar icin biraz uzucu sanki!
allah olmiyanlara daha cok versin
Amerdacım çok beğendim ve heveslendim cicileri görünce eşinin gidip alması da ayrıca güzel... ama kız olursa da giyebilir mi ki onları?
kızlar benim 10lu setimin içinden saçma bir bez parçası çıktı, iç zıbınmış sözde. incecik gömlek gibi bişey. ne işe yarar bu iç çamaşırı gibi bişeymi yani? ben evirip çevirip bişeye benzetemedimde
canım o çok kullanışlı birşey iç çamaşırı gibi zıbının altına giydiriyorsun ilk günlerde çıtçıtlı atletten daha kullnışlı göbeğini acıtmıyor hiç sıkmıyor
kızlar benim 10lu setimin içinden saçma bir bez parçası çıktı, iç zıbınmış sözde. incecik gömlek gibi bişey. ne işe yarar bu iç çamaşırı gibi bişeymi yani? ben evirip çevirip bişeye benzetemedimde
:)) canım onu ilk günlerde giydiriyorsun bebişe. kızıma hastanede giydirmişlerdi hatta:) göbek bağına zarar vermemesi için ayarlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?