Benim de e-bebekten aldıklarım geldi kızlar
Eki Görüntüle 256204 Eki Görüntüle 256205
Emzik kılıfının penguen olanı geldi, battaniyenin arkası da turunculu yeşilli renkli.
Bir de avent 2li emzik aldım ama onun resmini netten ekleyemedim, bu resimler netten, bir de anne adayının günlüğünü aldım, diğerlerini onun için aldım hatta:)
TURKTAŞ canım senin aldıklarında çoook güzel. özellikle bu hastane çıkışı çok incelemiştim. çok güzel herşey var içinde. güle güle kullansın miniğin.
Turktascım,zozdemircim mini mini cicilerr pek güzeller:)Güle güle giysin kuzucuklar.
lachesis güle güle kullanmak nasip etsin allahım inşallah cnm..
canım çok güzeller allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin cicilerini
çok tatlılaaaarrrrr.. bebişin güle güle kullansın annesi.
Arkadaşlar maşaAllah harika şeyler almışsınız, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
Eki Görüntüle 256520 Eki Görüntüle 256521 Eki Görüntüle 256522 Eki Görüntüle 256523 Eki Görüntüle 256524
kızlar bunları e-bebekten aldım.
Eki Görüntüle 256525 bunu da özelcanbebe den aldım.ama bu daha elime ulaşmadı.bekliyorum.
Kızlar bunlarda bizim
Eki Görüntüle 256642 Eki Görüntüle 256643 Eki Görüntüle 256644
montu h&m den aldık, zıbınları ve tulumları smyk dan aldım
Eki Görüntüle 256646 Eki Görüntüle 256647
ayakkabılarımızıda
gap, mother care , ve pançodan aldık teyzeleri
Eki Görüntüle 256953 Eki Görüntüle 256952 Eki Görüntüle 256954 Eki Görüntüle 256955
bunları ancak netten bulup ekledim daha cok var ama fotograf mak. çektimlerim büyük geliyo eklemiyo...
Eki Görüntüle 256953 Eki Görüntüle 256952 Eki Görüntüle 256954 Eki Görüntüle 256955
bunları ancak netten bulup ekledim daha cok var ama fotograf mak. çektimlerim büyük geliyo eklemiyo...
dilara ela ablacim ogrendinmi bebisin cinsiyetini?
buarada abla diyorum cunku yasini biyerde 30 okudum yas dogrumu?
arkadaşlar ciciler çok tatlı yaaa hepsı bırbırınınden güzel insan bakmaya doyamıyor bide içinde bebişlerimizi düşünsenize allah ım ne güzel bir mutluluk bende cinsiyetini öğrendikten sonra almaya baslamayı dusunuyorum ve her aldıgımda buraya ekleyecegım soz :))))
evet canım yaş 30 nasıl ıstersen oyle hıtap edebılırsın farketmez tatlım ypok canım ogrenmedım 26 agustosta gıttım dr oda 30 eylulde cagırdı kontrole ınşh o zaman ogrenıcem senın belli mi canım sen almaya basladın mı bebişe ciciler ben zor tutuyorum kendimi yaa buraya bakıyorum sureklı saolsun arkadaslar aldıklarını eklıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?