2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

çok tatlılaaaarrrrr.. bebişin güle güle kullansın annesi.

TURKTAŞ canım senin aldıklarında çoook güzel. özellikle bu hastane çıkışı çok incelemiştim. çok güzel herşey var içinde. güle güle kullansın miniğin.

TURKTAŞ canım senin aldıklarında çoook güzel. özellikle bu hastane çıkışı çok incelemiştim. çok güzel herşey var içinde. güle güle kullansın miniğin.

Günaydın Semracım tşk ederiz teyzesi.hastane çıkışına bayıldım zaten çok inceledim diğer sitelere baktım.fiyat yüksek gibi görünüyor ama diğer sitelerde 5-6 parçaya bile 40-50 tl yazıyor.çok uygun oldu.hem birçok parça çift banyo havlusuve battaniye bile içinde.üstelik organik ve kaliteli.bebeğime değer.allah sağlıkla kullanmak nasip etsin cümlemize.

Arkadaşlar maşaAllah harika şeyler almışsınız, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Son düzenleme:
lachesis güle güle kullanmak nasip etsin allahım inşallah cnm..

canım çok güzeller allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin cicilerini

çok tatlılaaaarrrrr.. bebişin güle güle kullansın annesi.

Arkadaşlar maşaAllah harika şeyler almışsınız, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun:)

Ay çok güzel heps, güle güle kullan canım. o hastane çıkışını ben de beğendim, memnun kaldıysan ben de alırım belki, daha iyisine rastlamadım ben de:)

Oy tarağını yerim:)

Hepsi çok güzel canım, güle güle kullansın bebişin:)

Çkkk güzeller çok cicilerrrr, sağlıklı günlerde kullansın bebeleriniz
Bizimm cinsiyetimiz belli olmadan ben birşey almıyorum,
Cinsiyetimiz belli olduktan sonraaa ilk durağım mothercare ve benetton olacakk çok güzel şeyler var

Eki Görüntüle 256955

bunları ancak netten bulup ekledim daha cok var ama fotograf mak. çektimlerim büyük geliyo eklemiyo...

Eklentiler

• $pr_01_6284_max.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $pr_01_4516_max.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 49
cok teşekkürederim arkadaşlar ben 0 3 aylık giysilerini tamamladım ..birkaçtanede 3-6 aylık tulum aldım ama bundan sonra yazlık almak lazım...nasipse doğumdan 4 ay sonra yaz geliyo çünkü...

arkadaşlar ciciler çok tatlı yaaa hepsı bırbırınınden güzel insan bakmaya doyamıyor bide içinde bebişlerimizi düşünsenize allah ım ne güzel bir mutluluk bende cinsiyetini öğrendikten sonra almaya baslamayı dusunuyorum ve her aldıgımda buraya ekleyecegım soz :))))

dilara ela ablacim cinsiyeti sorcaktim ogrenmemissin simdi okudum
buarada abla diyorum cunku yasini biyerde 30 okudum yas dogrumu?
seninle gunumuz ayniydi hatirladigim kadariyla

Son düzenleme:
dilara ela ablacim ogrendinmi bebisin cinsiyetini?
buarada abla diyorum cunku yasini biyerde 30 okudum yas dogrumu?

evet canım yaş 30 nasıl ıstersen oyle hıtap edebılırsın farketmez tatlım ypok canım ogrenmedım 26 agustosta gıttım dr oda 30 eylulde cagırdı kontrole ınşh o zaman ogrenıcem senın belli mi canım sen almaya basladın mı bebişe ciciler ben zor tutuyorum kendimi yaa buraya bakıyorum sureklı saolsun arkadaslar aldıklarını eklıyor...

ben dün gittim doktora yalvar yakar ultrasona baktirdim,
bebege zararli diye her iki ayda yapiyorlarmis,
esimde vardi yanimda,
bizimki cok hareketli,
pipisini gorduk fakat doktor erkek demek icin erken diyo,
kizda olabilir diye 20. hafta kesin cevap vericem diyor,
benim icin farketmiO cinsiyeti esim ama cok heyrcanlandi pipisini gorunce,
ben cinsiyeti kesinlessede yavas yavas alsam diyorum biseyler,
bitek birtane corap aldim

Kızlar maşallah cicileriniz çok güzeller bende aldım birkaç birşey eklerim daha sonra allahım iyi günlerde giydirmek nasip etsin inş...

meraba arkadaşlar ben yeniyim aranızda bugün 13 hafta olduk ama daha bebeğime 1 çöp bile almadım çünkü korkuyorum daha önce 2 kere kürtaj oldum bebeklerim karnımda öldü kan pıhtılaşmamsı var hergün iğne oluyorum o yüzden 7- 8 aylık olana kadar hiçbişey almıcam keşke bende sizin gibi korkusuzca keyif içinde bebeğimin kıyafetlerini alsam neyse onu kucağıma alıyım o bana yeter isterse hiçbişeyi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…