2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri



kızlar kıyafet almaya cesaret edemedim ama şimdi bile bebeğimle ilgili günlük tutuyorum.o yüzden bunları görünce dayanamadım.e-bebek'ten "anne adayının günlüğü" ve bebeğim için "bebeğin güncesi"ni aldım.içeriği de çok hoşuma gitti.bebeğimizle ilgili herşey için ayrı bölümler var not ederek doldurabileceğimiz.hem ona ilerde güzel bir anı olabilecek bir şey.ayrıca anne adayının günlüğünün ilk kısmında gebelikle ilgili bilgiler,hastane çantası için alınması gerekenler ve bebişin usg görüntüleri için foto bölümü var.sizinle paylaşmak istedim.
 

Ay çok güzelmiş, ben de almak istiyorum bundan, çok sağol canım paylaştığın için.
 
turktas81 çok güzel defterler içerikleri resimleride çok güzel...
kalıcı bir hatıra bebişe

evet canım kullanmak nasip olursa çok kullanışlı ve anlamlı bir hediye olacak miniklere.aklına gelebilecek her şey düşünülmüş.doğumuyla ilgili bilgiler,ilk hediyeleri,hediyeleri kimin verdiği,aşılarının takibi vs.kağıdı da çok kaliteli.ayrıca içinden bir de sticker seti çıktı.ilk dişi,ilk katı yemeği vs gibi özel şeyleri etiketle o tarihe sabitleyebiliyorsun.
 
TURKTAS canım bende aldım e-bebekten anne adayının günlüğünden:)) . içindeki bilgilerde çok faydalı. gerçi ben ilk gebeliğimden az bişey tecrübeliyim ama olsun. kızımdayken ajandaya yazıyordum hep hastane günlerimizi filan. halada arada aklıma geldikçe yazarım. gerçekten muhteşeme bi hatıra. Rabbim nasip ederse ilerde kızıma okumak ve o okumayı öğrendiğinde okumasını istiyorum.
 
ya bende alayım dedim ama bu ne kadra anlamadımm 1290mış acaib bi fiyata inmiş biriniz açıklayında alayım bende
 
ya bende alayım dedim ama bu ne kadra anlamadımm 1290mış acaib bi fiyata inmiş biriniz açıklayında alayım bende

canım 12,90 tl yerine 1 kuruşa düşmüş.ben de o fiyata almıştım ama bunun dış kapağı farklı.benim ki renkliydi.
 

çok güzelmiş canım çok beğendm. bende böle birşeyi alıp hatıra olarak saklamak istiyorum.
 
Benim de e-bebekten aldıklarım geldi kızlar



Emzik kılıfının penguen olanı geldi, battaniyenin arkası da turunculu yeşilli renkli.

Bir de avent 2li emzik aldım ama onun resmini netten ekleyemedim, bu resimler netten, bir de anne adayının günlüğünü aldım, diğerlerini onun için aldım hatta:)
 
Son düzenleme:

Çok şekermiş güle güle kullansın bebişin ben de baykuşlusunu almıştım,aventin ikili emziğini de e-bebeğin bursa mağzasından aldım 0-6 aya kadar kullanılan 2 li emzik:)Güle güle kullansın kuzucuklar hepsini
 

Sağol canım, güle kullansınlar bebişler, ay sadece eşyalarını almak o eşyalara bakmak heyecanlı, bir de onları kullandığını hayal etmek o kadar muhteşem ki, bir an önce geçsin zaman da sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza :)
 

canım çok güzeller allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin cicilerini
 


kızlar bunları e-bebekten aldım.

bunu da özelcanbebe den aldım.ama bu daha elime ulaşmadı.bekliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…