kızlarr çok erken diilmi yaaa bişiler almak için yoksa benmi geç kalıyorummmm![]()
cinsiyeti belli olduktan sonra yavaş yavaş almak lazım aslında sonradan çok sıkışır diye düşünüyorum ben senin bebişinin cinsiyeti belli mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr çok erken diilmi yaaa bişiler almak için yoksa benmi geç kalıyorummmm![]()
Eki Görüntüle 254898 Eki Görüntüle 254897 Eki Görüntüle 254896 Eki Görüntüle 254895 Eki Görüntüle 254901 Eki Görüntüle 254900 Eki Görüntüle 254899
kızlar kıyafet almaya cesaret edemedim ama şimdi bile bebeğimle ilgili günlük tutuyorum.o yüzden bunları görünce dayanamadım.e-bebek'ten "anne adayının günlüğü" ve bebeğim için "bebeğin güncesi"ni aldım.içeriği de çok hoşuma gitti.bebeğimizle ilgili herşey için ayrı bölümler var not ederek doldurabileceğimiz.hem ona ilerde güzel bir anı olabilecek bir şey.ayrıca anne adayının günlüğünün ilk kısmında gebelikle ilgili bilgiler,hastane çantası için alınması gerekenler ve bebişin usg görüntüleri için foto bölümü var.sizinle paylaşmak istedim.
Ay çok güzelmiş, ben de almak istiyorum bundan, çok sağol canım paylaştığın için.
turktas81 çok güzel defterler içerikleri resimleride çok güzel...
kalıcı bir hatıra bebişe![]()
canım 12,90 tl yerine 1 kuruşa düşmüş.ben de o fiyata almıştım ama bunun dış kapağı farklı.benim ki renkliydi.Eki Görüntüle 255057
Eki Görüntüle 254898 Eki Görüntüle 254897 Eki Görüntüle 254896 Eki Görüntüle 254895 Eki Görüntüle 254901 Eki Görüntüle 254900 Eki Görüntüle 254899
kızlar kıyafet almaya cesaret edemedim ama şimdi bile bebeğimle ilgili günlük tutuyorum.o yüzden bunları görünce dayanamadım.e-bebek'ten "anne adayının günlüğü" ve bebeğim için "bebeğin güncesi"ni aldım.içeriği de çok hoşuma gitti.bebeğimizle ilgili herşey için ayrı bölümler var not ederek doldurabileceğimiz.hem ona ilerde güzel bir anı olabilecek bir şey.ayrıca anne adayının günlüğünün ilk kısmında gebelikle ilgili bilgiler,hastane çantası için alınması gerekenler ve bebişin usg görüntüleri için foto bölümü var.sizinle paylaşmak istedim.
civilede bi gözatın kızlar güzel ve uygun şeyler var bebişler için
teşekkürler canım yaa.. gerçekten ne kadar güzeller ve çooookk hesaplılar.![]()
Benim de e-bebekten aldıklarım geldi kızlar
Eki Görüntüle 256204 Eki Görüntüle 256205
Emzik kılıfının penguen olanı geldi, battaniyenin arkası da turunculu yeşilli renkli.
Bir de avent 2li emzik aldım ama onun resmini netten ekleyemedim, bu resimler netten, bir de anne adayının günlüğünü aldım, diğerlerini onun için aldım hatta:)
Çok şekermiş güle güle kullansın bebişin ben de baykuşlusunu almıştım,aventin ikili emziğini de e-bebeğin bursa mağzasından aldım 0-6 aya kadar kullanılan 2 li emzik:)Güle güle kullansın kuzucuklar hepsini
Benim de e-bebekten aldıklarım geldi kızlar
Eki Görüntüle 256204 Eki Görüntüle 256205
Emzik kılıfının penguen olanı geldi, battaniyenin arkası da turunculu yeşilli renkli.
Bir de avent 2li emzik aldım ama onun resmini netten ekleyemedim, bu resimler netten, bir de anne adayının günlüğünü aldım, diğerlerini onun için aldım hatta:)