Babamızın büyük bir heyecanla koşup aldığı ilk ciciler
Eki Görüntüle 243808 Eki Görüntüle 243809 Eki Görüntüle 243811 Eki Görüntüle 243812 Eki Görüntüle 243814 Eki Görüntüle 243816 Eki Görüntüle 243817
MAşallah Maşallah Maşallah topiğin hayırlı uğurlu olsun güzelim...
ben anca yetişebildim..
Eki Görüntüle 243808 Eki Görüntüle 243809 Eki Görüntüle 243811 Eki Görüntüle 243812 Eki Görüntüle 243814 Eki Görüntüle 243816 Eki Görüntüle 243817
hayırlı olsun yeni topiğimiz, kesinlikle çok faydalı olacağına eminim. deneyimli annelerden fikirlerini alalım ama dimi. ben bi sürü gereksz şey almak istemiorum ilk hamileliğim olduğu için de bilemiorum ne almam gerektiğini.
şimdilik kendime 1 adet lohusa geceliği ve sabahlığı aldım. bir kaç tanede hamile külodu. bebişime de ananem 10lu hastane çıkışı aldı. beyazlı sarılı, her cinsiyete kullanabileceğim tipte bişey.
bende hamilelik cantama 2 adet gecelik biri pijama takımı diğeri gecelik...
sezeryan olduğumdan gecelikle daha rahat ettim...
hasta bezi hamilelik kilotlarından aldım pamuklu olanlardan ....
bebeğin bezi kıyaferleri battaniyesi ...popo kremi nivea aldım bir kere bile pişik olmadı kızım...
tavsiye ederim...
emzirme sütyeni 2 adet....
ve makyaj melzemesi koydum kemera telefon.... bunlarıda unutma....
pembe kurdela koydum... foto için....
aklıma gelenler bunlar...
merhaba anneler bebekleriniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
alışverişlere başlamışsınız güle güle giysinler.cinsiyet belli olunca alışveriş kolay oluyor nelere ihtiyacınız oldugunu belirleyin öncelikle ama gerçekten ihtiyaç olanlara.yoksa insan her gördüğüne vuruluyor
en çok çıtçıtlı body tulum gerekiyor başlangıçta. ben bir de mermerşahi denen ağız silmeye sırtına koymaya vs çok işlevli olan küçük mendillerden tavsiye ederim
ayı şeklinde falan olan alt acmalar cok tatlı ama onlar daha çok altacma yerine emzirirken altına koyma yada bir yere yatırırken(ana kucagı-puset) kullanıldıgını gördüm etrafımda.çok fonksiyonlular gerçekten.
battaniye önemli çeşitli kalınlıklarda olan.basta kullanacağınızı küçük alın.
sezeryan gerekirse doğum tarihi erkene alınıyor o yüzden beklediğinizden daha soğuk havada bebeğinize kavuşabilirsiniz alışverişte bunu göz önünde bulundurmak lazım.
bakım ürünlerinde paraben içermeyen ürünlere bakın çok önemli!
biberonlarda bpa free olması önemli.
alışveriş için indirimleri takip etmekte fayda var çünkü aldıkça daha alınacak ne çok şey oldugunu fark edeceksiniz.internetten yararlandım ben epey aldıklarımdan hiç pişman olmadım.mağazada ise mothercare i tek gecerim kesinlikle.7li setler çok iyi oluyor.
alışverişi son ay yaparım demeyin hareketleriniz kısıtlanıyor ve insan çabuk yoruluyor sona bırakmamaya özen gösterin.toplu alışveriş bazen ucuza gelse de insan aaa bu daha güzelmiş diyebiliyor toplu alımı abartmayın bütçede açık çıkıyoryavaş yavaş almak hem çeşitliliği hem alma duygusunu olumlu etkiliyor.
bol bol su için vitaminlerinizi folik asitlerinizi ihmal etmeyin ceviz çok faydalı bu aylarda.özellikle soya lestini ve modifiye mısır içeren ürünleri hamileliğiniz boyunca hayatınızdan çıkarın lütfen sağlıklı bir nesil için ilk adım annelerden.hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?