2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

canımm sağlıklı günlerde kullansın bebişin
bizim babamızda testleri atlattıktan sonra bir kara kartal mağazasına uğrayıp talan edecek sanırım. aynılarınında siyah beyazı bize geliyor yani
herşeyin hayırlısı, bana şimdiden hediyeler gelmeye başladı neler neler. ben sadece mama kaşığı ve çatalı aldım, 2 tanede esprili pijama takımı gördüm internetten onların siparişini verdim. daha erken ama değişik birşey görünce dayanamayıp alıyorum. allah korusun tabii. ama amerdanında dediği gibi risk hayatımızda her zaman var. allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben büyük şeyleri son aya bırakacağım ama hoşuma giden şeyler olursa alırım yine. mesela cinsiyeti kız olursa benettonda gördüğüm kırmızı ekoseli eteği hemen gidip alacağım
tatlı bir heyecan işte.....
ayrıca liste hiç abartı değil bana göre, daha fazlasını bile yapan var

MAşallah Maşallah Maşallah topiğin hayırlı uğurlu olsun güzelim...

ben anca yetişebildim..

MAşallah Maşallah Maşallah topiğin hayırlı uğurlu olsun güzelim...

ben anca yetişebildim..

Teşşekkürler canım....inşallah hepbirlikte sonuna kadar bu topikdede güzel paylaşımlar yapıcaz
Ben birazdan çıkıcam canm haftasonunu yazlıkta geçiricez büyük olasılıkla pazartesiye kadar giremem siteye çok çok öptüm

Cicileriniz çok güzel sağlıcakla kullanır inşallah bebişin.

Ben ilk bebeğimde doğmadan başlamıştım almaya iyide oldu yavaş yavaş eksikleri görüldü.Son aylarda alışveriş daha zor oluyor birde hepsi birden almak maddi olarakda yükümlülük eksik bitmiyor çünkü.

Amerdacım senin bu eşinin huylarına bayılıyorum maşallah.çok aceleci aynı benim gibi sende tersisindir heralde.benim eşim de bu konularda ağır ama ben çok aceleyicimdir ve de sabırsız.bu topik çok güzel olmuş yaaa 2012 mart annelerinin ilk sayfasına yapıştırsın bunun linkini polyanacım iyi olmaz mı

Ellerine sağlık polyanacım linki yapıştırman çokk güzel olmuş hemen tıklarız artık ilk sayfadan.bende cinsiyetini bekliyorum ona göre alıcam inşallah minik kıyafetleri.

ohoooooo bu kadar bi bebegin masrafli olucani bilseydim yapmazdim bile

ayyy yerim ya hehehe cocuguma canim feda

arkadaslar hersey cok guzelde aramizda maddi durumu iyi olmiyan arkadaslar olabilir!
aralarinda ztn cok gereksizlerde var misal mama isiticisi,
cok guzel konu fakat alamayanlar icin biraz uzucu sanki!
allah olmiyanlara daha cok versin

canımmm hehe çok güzeller ya bayıldım benm koca görmesin o da beşiktaşlı doldurcakk:) hele bide erkek falan olursa kartal koycam adını falan dioo ama şaka sanırım:S ayrıca bu bi hevestir 10 tane çocuğumuz olmadıı herkes son an almakk mantıklı bilir ama dayanamıoki insann sağlıcakla giysin inşalaah bende dayanamadım aldımm akla kötü şeyler sokmamk lazımm onlara bakınca insan mutlu oluoo bekleyende kendi bilir hemen alanda alıpta odasını düzmedik ya iki üç parça kıyafet ya sonrae kalmaz bulmazsaakkk hahah vala ben zor tutuorumm kız olcanı bilsemm doldurcammm resmennn

am erdacım topic cok güzel eline sağlık cnm .....bende 3 beş tane badi aldım şimdilik şu test işini halledelim benide kimse tutamaz ...Allahım bebeğinin cicilerini en güzel günlerde giymeyi nasip etsin...bende sana katılıyorum rabbim ne yazdıysa o yaşanıcak annalerimiz bize nasıl çeyiz yapıyorlar daha bebekken evleneceğimiz bellimi ama yapılıyo işte oda bir heves rabbim hepimizin bebeğini korusun aklımızadan çıkaralım kötü düşünceleri pozitif olun canlar....hamileliğin keyfini çıkaralım...bebeğimiz bizimle bizler güçlü olalımki onlarda anneme bak beeee benim için neler yapıyo seni seviyorum anne desin dimi ama

AMERDACIM hayırlı olsun topiğimiz hepimize.çok iyi olmuş gerçekten bizler için çok faydalı olacağına inanıyorum.bu zamanların tadı böyle çıkar zaten yaşasın bebişlerimizin cicileriiiii boncuğumuzu da yerleştirelim nazar olmayalım.bana daha erken ama benden ilerde olan hamişlerimizden öğreniriz alınacakları gerekli olanları,fikir paylaşımı iyi olur.ayrıca kafamızdaki kötü düşünceleri de silelim artık kısmetimizde varsa olur yoksa yapacak bir şey yok.cenab-ı allah hayırlısını nasip etsin hepimizi korusun.

hayırlı olsun yeni topiğimiz, kesinlikle çok faydalı olacağına eminim. deneyimli annelerden fikirlerini alalım ama dimi. ben bi sürü gereksz şey almak istemiorum ilk hamileliğim olduğu için de bilemiorum ne almam gerektiğini.
şimdilik kendime 1 adet lohusa geceliği ve sabahlığı aldım. bir kaç tanede hamile külodu. bebişime de ananem 10lu hastane çıkışı aldı. beyazlı sarılı, her cinsiyete kullanabileceğim tipte bişey.

almayın canım fazla kıyafet ben ilk kızımda çok aldım inanın öyle hızlı büyüyorlarki heleki

o yeni doğan 0-3 aylık cicileri hala paketlerinde duruyor...

0-3 ayı 1 ay zor giydirdim kızımda uzundu maşallah yaşıtlarına göre....

kaldı öylece.... ihtiyacı olana vericem yada ikinci bebeğim kız olursa o giyer....

hayırlısı olsun bakalım....

bende hamilelik cantama 2 adet gecelik biri pijama takımı diğeri gecelik...

sezeryan olduğumdan gecelikle daha rahat ettim...

hasta bezi hamilelik kilotlarından aldım pamuklu olanlardan ....

bebeğin bezi kıyaferleri battaniyesi ...popo kremi nivea aldım bir kere bile pişik olmadı kızım...

tavsiye ederim...

emzirme sütyeni 2 adet....

ve makyaj melzemesi koydum kemera telefon.... bunlarıda unutma....

pembe kurdela koydum... foto için....

aklıma gelenler bunlar...

benim eşimde koyu fenerli amerdacım. burdaki feneriuma girip bu bebiş kıyafetlerini görüp oğlum olursa bunlardan alcam diyo. ramazan girdiğinden beridirde avmye gitmiyoruz. sanırım gidersek sizinkilerden bizede alacak gibi görünüyor D güle güle sağlıkla giysin minik bebişin

bu güzel olmuş;
bende doğum çantama ne koyacağımı saptırıyodum
tecrübeli annelerden tavsiyeleri bekliyoruz biz ilk hamişler olaraktan

merhaba anneler bebekleriniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
alışverişlere başlamışsınız güle güle giysinler.cinsiyet belli olunca alışveriş kolay oluyor nelere ihtiyacınız oldugunu belirleyin öncelikle ama gerçekten ihtiyaç olanlara.yoksa insan her gördüğüne vuruluyor
en çok çıtçıtlı body tulum gerekiyor başlangıçta. ben bir de mermerşahi denen ağız silmeye sırtına koymaya vs çok işlevli olan küçük mendillerden tavsiye ederim
ayı şeklinde falan olan alt acmalar cok tatlı ama onlar daha çok altacma yerine emzirirken altına koyma yada bir yere yatırırken(ana kucagı-puset) kullanıldıgını gördüm etrafımda.çok fonksiyonlular gerçekten.
battaniye önemli çeşitli kalınlıklarda olan.basta kullanacağınızı küçük alın.
sezeryan gerekirse doğum tarihi erkene alınıyor o yüzden beklediğinizden daha soğuk havada bebeğinize kavuşabilirsiniz alışverişte bunu göz önünde bulundurmak lazım.
bakım ürünlerinde paraben içermeyen ürünlere bakın çok önemli!
biberonlarda bpa free olması önemli.
alışveriş için indirimleri takip etmekte fayda var çünkü aldıkça daha alınacak ne çok şey oldugunu fark edeceksiniz.internetten yararlandım ben epey aldıklarımdan hiç pişman olmadım.mağazada ise mothercare i tek gecerim kesinlikle.7li setler çok iyi oluyor.
alışverişi son ay yaparım demeyin hareketleriniz kısıtlanıyor ve insan çabuk yoruluyor sona bırakmamaya özen gösterin.toplu alışveriş bazen ucuza gelse de insan aaa bu daha güzelmiş diyebiliyor toplu alımı abartmayın bütçede açık çıkıyor yavaş yavaş almak hem çeşitliliği hem alma duygusunu olumlu etkiliyor.
bol bol su için vitaminlerinizi folik asitlerinizi ihmal etmeyin ceviz çok faydalı bu aylarda.özellikle soya lestini ve modifiye mısır içeren ürünleri hamileliğiniz boyunca hayatınızdan çıkarın lütfen sağlıklı bir nesil için ilk adım annelerden.hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

çok teşekkür edriz paylaştığın için cnm. ben de alışverişlerimi son aya bırakmıycam, dediğin gibi insan kendini ii hissetmeyebilir son dönemlerde. bebişlerimiz kış bebişi olucak nasıl ısıtıcaz onları bilmiorum, benmki bana çekerse yandık zaten, sürekli üşüyen bi tipim ben

bende dayanamayıp bişeyler alanlardanım
bugün bebek battaniyesi aldım turuncu renkli ayıcıklı çok tatlı polar aldım ama penyede alıcamm
daha öncede pamuklu içlik aldım 5 tane
ana kucağıı aldım oto koltuk olarakta kullanılıyoo
birde bebek çantası aldıımm
çok sevimli hepside dayanamadım aldıımm
yavaş yavaş alıyorum
son aya bırakmak istemiyorum hareket kısıtlılığı oluyo diyee
birde heves oluyo insan almak istiyooo
risk herzaman var allah göstermesin

ohh ohhh maşallaaahhhh topiğimiz harika olmuş ellerinize sağlık, yeni ciciler alınmaya başlanmış bile harikalar Allahım iyi günlerde kullandırmak nasp etsin inş...cinsiyetlerini öğrendikten sonra bende başlarım artık yavaş yavaş almaya hadi bakalım kolay gelsinn kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…