2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

ay çok bayıldım ben de oğluma almak istiyorum nerden aldın cnm

ay bende istiyorum bendeeeeeeeeee....
nerden aldın bunları yaaaa çok güzelmiş bayıldımmmmmmm

üstü yazılı olan badylere bayıldım, ama başka bir yerde satılmıyormu yaa beylikdüzü çok uzak, hemde ben çalışıyorum

bebeğin güle güle giysin çok şekerler. bnde aynılarından aldım civil bebe mağazalarında var arkadaşlar isteyenler için fiyatlarıda çok uygun bn 3,5 tl almıştım bunları geçen ay.

Ben de ilk kez ekliyeyim dedim.Bunları bugün aldım kuzumaaa:)Bu ara bere takıntısı başladı ben de.En çok tavşan kulaklı olananı beğendim,panda da güzel ama:))

Eklentiler

• $301020113821.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $301020113823.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45
Ben de ilk kez ekliyeyim dedim.Bunları bugün aldım kuzumaaa:)Bu ara bere takıntısı başladı ben de.En çok tavşan kulaklı olananı beğendim,panda da güzel ama:))

ay yerim ben onun tavşan kulaklarını bıdı bıdı.....nekadar tatlı olcek annesi bunlarla...

ay yerim ben onun tavşan kulaklarını bıdı bıdı.....nekadar tatlı olcek annesi bunlarla...

Çok mersi teyzesi:)Hepimizin kuzucuklarına 41 kere maşallahSalı günü de bebiş arabamızla oto koltuğumuz gelsin bakalım.Son olarak odası kaldı onu da ocaktan sonra düşünüyoruz ama yine bize belli olmass:)

bebeğin güle güle giysin çok şekerler. bnde aynılarından aldım civil bebe mağazalarında var arkadaşlar isteyenler için fiyatlarıda çok uygun bn 3,5 tl almıştım bunları geçen ay.

canım buunu duyduğum çok iyi oldu sağolasın arkadaşım tşk.ler.bende biraz önce baktım siteye çok uygun hemde cıvıl cıvıl

Çok şekerler güle güle kullansın,bende de var şapka bere takıntısı ama hala bişey almadım sadece bakıyorum

Çok şekerler güle güle kullansın,bende de var şapka bere takıntısı ama hala bişey almadım sadece bakıyorum

Çok mersi:)Ben tutamıyorum kendimi her haftasonu eve geldiğimizde yeter artık bir sürü kıyafet oldu ocağa kadar birşey almak yok diyorum eşime sonra ay bu çok güzel diip kapıp geliyorum eve:)

Ay bizim böyle bir topiğimiz vardı demi, nasıl unutmuşum, aboneliklere eklemeyince , diğer topiğin ilk sayfasına bakmayınca insan unutuyor.... dur ben geçmişi okuyayım, inşaAllah bayramdan sonra bende eklemeye başlarım

evet ist beylikdüzü beylikpazarından

kızzz sonunda bu pazara götürtecen beni heeeee :))) bu gidişle kociş beni terkedecek her hafta bi yere götürtüyorum kendimi burayada kandırıp götürteyim en iyisi bu pazar bayram haftaya pazar mart anneleri buluşcak taaaa bi dahaki pazara kısmetse...pazar günleri oluyor dimi bu pazar ? ben senden koordinatları alırım artık bebişim

selam kızlar geçen yayınladığım ürünler bugün geldi bazı arkadaşşar 3 6 ay yaza geliyo niye aldın demişti fikriniz olsun ürünler ancak 7 9 arası giyilecek türden bazıları dahada büyük...

bunlar bugün geldi kızlar limangodan almıştım sadece 2 parça geldi daha 4 tane gelicek ama bir daha da almam netten bişey bekle bekle patladım ya gidecem korupark a ve çarşıya herşeyi ordan alıcam artık ama ürünler güzel çıktı onu sööliim tam resimdeki gibi umduğum gibi çıktı lakin kargoları berbat yurtiçikargo tam 3 gündür dibimdeki şubede beklettiler en sonunda tel açtım bugün getirdiler

güle güle giysin bebişin cnm bebeğe göre değişir tabi benim kızım normal kiloda doğmasına rağmen 2 aya kalmadan 3-6 giyebiliyordu anca bakma zevk olsun diye alıyoruz işte yoksa bazıları olacak bazıları kalıcak her zaman olduğu gibi

ben o yurtiçi kargonun varya neyse delirttiler beni bugün kavga kavga anca geldi....cnm güle güle kullan sende cicileri

gittiniz en uzak yeri seçtiniz biz gelemeyelim diye

kızlar şu eldivenlerin bağcıklarını yani ipi bi türlü anlamadım ne sizce tecrübeli anneler yoksa kesiimmi onu

bide kendime lohusa tacı aldım

Eklentiler

• $Kadriye-0002.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $Kadriye-0003.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $Kadriye-0005.webp
    7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Kadriye-0006.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $Kadriye-0009.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $Kadriye-0010.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $Kadriye-0013.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…