ay çok bayıldım ben de oğluma almak istiyorum nerden aldın cnm
ay bende istiyorum bendeeeeeeeeee....
nerden aldın bunları yaaaa çok güzelmiş bayıldımmmmmmm
üstü yazılı olan badylere bayıldım, ama başka bir yerde satılmıyormu yaa beylikdüzü çok uzak, hemde ben çalışıyorum
Ben de ilk kez ekliyeyim dedim.Bunları bugün aldım kuzumaaa:)Bu ara bere takıntısı başladı ben de.En çok tavşan kulaklı olananı beğendim,panda da güzel ama:))
ay yerim ben onun tavşan kulaklarını bıdı bıdı.....nekadar tatlı olcek annesi bunlarla...
Ben de ilk kez ekliyeyim dedim.Bunları bugün aldım kuzumaaa:)Bu ara bere takıntısı başladı ben de.En çok tavşan kulaklı olananı beğendim,panda da güzel ama:))
bebeğin güle güle giysin çok şekerler. bnde aynılarından aldım civil bebe mağazalarında var arkadaşlar isteyenler için fiyatlarıda çok uygun bn 3,5 tl almıştım bunları geçen ay.
ayyyyy kız prenses bunlar ne kadar tatlı nerden aldın bende alıyım kızıma teyzesi
Çok şekerler güle güle kullansın,bende de var şapka bere takıntısı ama hala bişey almadım sadece bakıyorum
evet ist beylikdüzü beylikpazarından
selam kızlar geçen yayınladığım ürünler bugün geldi bazı arkadaşşar 3 6 ay yaza geliyo niye aldın demişti fikriniz olsun ürünler ancak 7 9 arası giyilecek türden bazıları dahada büyük...
güle güle giysin bebişin cnm bebeğe göre değişir tabi benim kızım normal kiloda doğmasına rağmen 2 aya kalmadan 3-6 giyebiliyordu anca bakma zevk olsun diye alıyoruz işte yoksa bazıları olacak bazıları kalıcak her zaman olduğu gibi
ben o yurtiçi kargonun varya neyse delirttiler beni bugün kavga kavga anca geldi....cnm güle güle kullan sende cicileri
kızzz sonunda bu pazara götürtecen beni heeeee :))) bu gidişle kociş beni terkedecek her hafta bi yere götürtüyorum kendimiburayada kandırıp götürteyim en iyisi bu pazar bayram haftaya pazar mart anneleri buluşcak taaaa bi dahaki pazara kısmetse...pazar günleri oluyor dimi bu pazar ? ben senden koordinatları alırım artık bebişim
kızlar şu eldivenlerin bağcıklarını yani ipi bi türlü anlamadım ne sizce tecrübeli anneler yoksa kesiimmi onu
bide kendime lohusa tacı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?