• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

bursada var cnm az beklersen ben sii götürücem bayramdan sonra ama ben dolaşayım diyorsan kapalı çarşıda bebek giyimin olduğu pasajı bilyorsan ordaki mağazalarda var bunlar

Ayyy süpersin Işıl'cım ,daha çok zaman var alırız birlikte o zaman:)Şimdi eşime göstermek için açayım dedim o da beylikdüzüne mi gidices diodu :52:

ay bende istiyorum bendeeeeeeeeee....
nerden aldın bunları yaaaa çok güzelmiş bayıldımmmmmmm

Ayyy süpersin Işıl'cım ,daha çok zaman var alırız birlikte o zaman:)Şimdi eşime göstermek için açayım dedim o da beylikdüzüne mi gidices diodu :52:

hatta ben bunları 2 ay önce gördüm almadım...:52: ozaman küçük şeyler alıyodum hep 0 3 aylık ama bunlar biraz büyük başlıyo yani 3_6 ay dan başlıyo dye kızdım almadım daha küçüklerini bulurum diye hep beraber gidince alırız ozaman gitme beylikdüzüne bursada sizden yeniyim ama herbişeyide biliyorum ya...:52:

Selam kızlar.Ben 2011 mart annesiyim.Bu badilerin hepsinden yazın tatilde(akçaydan)aldım.Ci-vi-lim de de var aynısı.Haber edeyim dedim.G

hatta ben bunları 2 ay önce gördüm almadım...:52: ozaman küçük şeyler alıyodum hep 0 3 aylık ama bunlar biraz büyük başlıyo yani 3_6 ay dan başlıyo dye kızdım almadım daha küçüklerini bulurum diye hep beraber gidince alırız ozaman gitme beylikdüzüne bursada sizden yeniyim ama herbişeyide biliyorum ya...:52:

Benim eşim 1.92 boyunda olunca e bizim bebiş de şimdiden uzun o yüzden ben pek 0-3 ay alamadım benimkiler 3-6 genelde:))Cidden yaff kapalı çarşıyı bile fethetmişsinn.Aslında ben alışveriş hastasıyım ama nasıl kaçırdıysam bunları:)

evet bebeler sarayında var ben de bayramdan sonra gidicem inşallah ordan alışveriş yapmaya gerçi bi dünya da eşya oldu :44:

bursalılarrrrrrrr

bayramdan sonra hazırlanın alısverıse gıdıyoruz hepberaber.
ben bu bodylere felaket aşerdim, almazsam çatlarım :):):)

evet sadece 1 tanesi kkkkkkkkkkkkkk.com da vardı ama onda da sadece turuncusu kalmıstı bende esımden ıstemıstım ama onun almasına gerek kalmadan ben pazardan hem daha guzel rengını hemde farklı cesıtlerını buldum ayrıca bunları tanesi 5 tl

üstü yazılı olan badylere bayıldım, ama başka bir yerde satılmıyormu yaa beylikdüzü çok uzak, hemde ben çalışıyorum

bursalılarrrrrrrr

bayramdan sonra hazırlanın alısverıse gıdıyoruz hepberaber.
ben bu bodylere felaket aşerdim, almazsam çatlarım :):):)

canım ben gelirim ama 7aya girmeden bişi almıcam benim için daha erken riskli haftalar geçince alıcam kısmetse senin hediyen ayrıca güzel ve hatıraaa kızımın ilk hediyesi hemde bi erkek annesinden:21::21::21::21:

Merhaba dün bebeklerinize neler almışsınız diye bakıyordum ben de mayıs annesi olacağım kısmetse,üzeri yazılı olan bodyleri soranlar olmuş dün akşam tesadüfen kkkkkkkkkkkkkk.com da gördüm.hepsi yok ama bir iki tanesini bulabilirsiz.Haber vereyim dedim.Sağlıklı günler... he evet site ismi veremiyoruz galiba nerde gördüğümü yazmıştım oysaki,c diyim ben size;)

Son düzenleme:
Back
X