bursada var cnm az beklersen ben sii götürücem bayramdan sonra ama ben dolaşayım diyorsan kapalı çarşıda bebek giyimin olduğu pasajı bilyorsan ordaki mağazalarda var bunlar
ay bende istiyorum bendeeeeeeeeee....
nerden aldın bunları yaaaa çok güzelmiş bayıldımmmmmmm
ay bende istiyorum bendeeeeeeeeee....
nerden aldın bunları yaaaa çok güzelmiş bayıldımmmmmmm
Ayyy süpersin Işıl'cım ,daha çok zaman var alırız birlikte o zaman:)Şimdi eşime göstermek için açayım dedim o da beylikdüzüne mi gidices diodu
hatta ben bunları 2 ay önce gördüm almadım...ozaman küçük şeyler alıyodum hep 0 3 aylık ama bunlar biraz büyük başlıyo yani 3_6 ay dan başlıyo dye kızdım almadım daha küçüklerini bulurum diye hep beraber gidince alırız ozaman gitme beylikdüzüne bursada sizden yeniyim ama herbişeyide biliyorum ya...
bursalılarrrrrrrr
bayramdan sonra hazırlanın alısverıse gıdıyoruz hepberaber.
ben bu bodylere felaket aşerdim, almazsam çatlarım :):):)
Gidelimmmm gidelimmmmmmmmmmmm
Yalnız benimkinin de kıyafeti aldı başını gidio ama yine de dayanamıyorum ben yafff:)
ay bende yaaaaaa nolcak bole halımız sımdı ışıl gonderdı buna allah askına bakın.
yirim ben onun kulaklarını arkasında poposunda ponpon varmışşşşşşşşşş
http://www.kkkkkkkkkkkkkk.com/urun/1014-hoppidik-tavsan-kostumlu-kadife-tulum-0-6-ay.aspx
Link açılmıo ama sanırım bu düğmeleri ponpon olan kadife tulumdan:)Annem almış kuzuma sarısından.Görürsem pembesini de alıcam hem de çok uygundu:)
beylik pazarı nerde oluyor? hangi gün oluyor canım ben de gidip alıyım, çok güzellermiş:)
Bunlar çok güzeller güle güle kullansın,bende baktım almak için ama 6-8aylık vardı alamadım.Senin aldıkların kaç aylık?
bursalılarrrrrrrr
bayramdan sonra hazırlanın alısverıse gıdıyoruz hepberaber.
ben bu bodylere felaket aşerdim, almazsam çatlarım :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?