2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

kızlar iş çıkışı eve gelirken yeni açılan bebek mağazasını görüp daldım içeri ve bebişime kanguru aldım

nasıl sizce ???

bunumu alsaydım acaba yaa

off bu huyumu hiç sevmiyorum ben yaaa değiştirsemmi ne dersiniz

Aynen ben de senin gibiyim,mağazalarla pazarlık yapıyorum aç gün içinde değiştirebilirim martta doğum yapıcam diyorum sürekli
Ben ilk resimdekini beğendim.

bunları kızıma annanesi ve teyzesinin aldıkları sadece bu kadar değil daha çok var ama çok yoruldum
bu kadar yükleebildim

Son düzenleme:
bunlarıda eşimle ben aldık ve örgü bilmediğim için sadece atkı yapabildim

Eklentiler

• $03112011083.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

gülegülegiysin prensesin cnmhepsi çook güzel

bence aldığın güzel cnm hayırlı olsun

Aynen ben de senin gibiyim,mağazalarla pazarlık yapıyorum aç gün içinde değiştirebilirim martta doğum yapıcam diyorum sürekli
Ben ilk resimdekini beğendim.

mor renk olan çok güzell

ilk resim çok güzel amerdoş ben onu beğendim,güle güle kullansın bebişin iyi günlerde inşallah...

Mor olan daha güzel canım,güle güle kullansın :))))

bence aldığın güzel cnm hayırlı olsun

Çok teşekkürler kızlar içim rahatladı şimdi çok tereddüt etmiştim ah bu kararsızlık berbat bir huy :)))

canım bir şey sorucam biberon içindeki çıngırak setini kaça aldın aynısını bende gördüm 16,50 tl dedide merak ettim
10 tl ye aldım cnm

Canım çok güzeller güzel günlerde kullansın minik prenses :))

Hepsi birbirinden güzel canım,bizim daha hiç bişeyimiz yok :)
tşk cnm bizim kıafet konusunda pek eksiğimiz kalmadı gibi dışarı çıkmaya korkar oldum dayanamıyorum alıyorum ne görsem:))

allah güle güle gıymelyı nasıp etsın inşallah

gülegülegiysin prensesin cnmhepsi çook güzel

tşk kızlar hepimizin bebekleri güle oynaya gfiyerler inşş
ü

Listede değilim ama benim de kızım Mart'ta doğacak inşallah. Bence liste çok güzel olmuş... Peki bayanlar hangilerini aldınız? Ben nerden başlayacağımı biledim, daha bişey almadım...sadece oda baktık ama ona da karar veremedik henüz...sizde durumlar nasıl?

Gidelimmmm gidelimmmmmmmmmmmm
Yalnız benimkinin de kıyafeti aldı başını gidio ama yine de dayanamıyorum ben yafff:)

Upps! Ben acemi üye olarak yeni mesajları görmemişim :) Ben de Bursadayım, Bursalı anneler nereye gidiyorsunuz alışverişe? Bana daha alma demişlerdi tutuyorum kendimi, ama aldıklarınız hep çok şirin...ben de bı başlasam duramıyacağım diye korkuyorum :) oda konusunda naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…