• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Eki Görüntüle 282517

bunlar bugün geldi kızlar limangodan almıştım sadece 2 parça geldi daha 4 tane gelicek ama bir daha da almam netten bişey bekle bekle patladım ya gidecem korupark a ve çarşıya herşeyi ordan alıcam artık ama ürünler güzel çıktı onu sööliim tam resimdeki gibi umduğum gibi çıktı lakin kargoları berbat yurtiçikargo tam 3 gündür dibimdeki şubede beklettiler en sonunda tel açtım bugün getirdiler:53::53:

aldıkların çok güzel cnm yurtiçi kargoda heryerde aynı demekki bende çok sorun yaşadım

kızlar şu eldivenlerin bağcıklarını yani ipi bi türlü anlamadım ne sizce tecrübeli anneler yoksa kesiimmi onu

bide kendime lohusa tacı aldım:1:

bide bu.........

güle güle giysin bebişin inşş

Ben yerim onun eldivenleriniii çok şeker yahuu,tokalar da alınmış hepsi birbirinden güzel çitlenbikçim.Güle güle kullansın kuzucuğun.İpleri de düşmesin diye yapmışlar dicem ama mantıklı gelmedi ben de keserdim sanırım.
Streepit senin prensin de cicileri çok güzel güle güle giysinler hepsi :16:

kızlar şu eldivenlerin bağcıklarını yani ipi bi türlü anlamadım ne sizce tecrübeli anneler yoksa kesiimmi onu

eldivenlerin teki kaybolmasın diye cnm o ip benim bildiğim giydireceğin zaman kesersin bence şimdilik dursun kızışın güle güle giysinn tacın da çok şık çok beğendim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim hepimizeee

Ben yerim onun eldivenleriniii çok şeker yahuu,tokalar da alınmış hepsi birbirinden güzel çitlenbikçim.Güle güle kullansın kuzucuğun.İpleri de düşmesin diye yapmışlar dicem ama mantıklı gelmedi ben de keserdim sanırım.
:16:

sağol prensesim.yavrularımızın hepsi inşallah güzel günlerde giyerler,sağlıkla sıhhatle.o ipleri kesecem karar verdim.bence tekleri pakette kaybolmasın diye yapmışlar aklıma sonradan geldi:121:

eldivenlerin teki kaybolmasın diye cnm o ip benim bildiğim giydireceğin zaman kesersin bence şimdilik dursun kızışın güle güle giysinn tacın da çok şık çok beğendim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim hepimizeee

evet canım evet benimde aklıma geldi yeni.Türkün aklı sonradan gelir demişler:)
inşallah hepimiz o günleri görürüz tatlım.Amin Amin canım hepimize inşallah bebekelrimizi kucağımıza aldığımız fotolarıda paylaşırız inşallah:49:
güle güle giysin bebişin inşş

inşallah canım hepimizinki güle güle sağlıkla giyer inşallah cicilerini:49::49::49:

Eki Görüntüle 282517

bunlar bugün geldi kızlar limangodan almıştım sadece 2 parça geldi daha 4 tane gelicek ama bir daha da almam netten bişey bekle bekle patladım ya gidecem korupark a ve çarşıya herşeyi ordan alıcam artık ama ürünler güzel çıktı onu sööliim tam resimdeki gibi umduğum gibi çıktı lakin kargoları berbat yurtiçikargo tam 3 gündür dibimdeki şubede beklettiler en sonunda tel açtım bugün getirdiler:53::53:

Çok şirin canım,güzel günlerde kullansın miniğin....

Eki Görüntüle 282517

ayyyy yirim o spor ayakkabıları ben yaaaaaa.
bende oglusuma 2 tane spor ayakkabı aldım hep elıme alıp sevıom o mınıcık ayakkabıları :)

benım yegenımınde vardı oyle eldıvenlerı.
ayrılmasın kaybolmasın dıyeymıs aradakı ıp, yani ablam öle demişti

$02112011117.webpbunlar da şimdi geldi kızlar 1 tane kilotlu çorap 1 kahve ayakkabı(fotoda rengi pek belli değil)bir de 6lı kaymaz çorap içlerinden sadece çorapları beğendim bu da son olsun zaten dokunmadan başka bişiler almam bi daha

Eki Görüntüle 283016 bunlar da şimdi geldi kızlar 1 tane kilotlu çorap 1 kahve ayakkabı(fotoda rengi pek belli değil)bir de 6lı kaymaz çorap içlerinden sadece çorapları beğendim bu da son olsun zaten dokunmadan başka bişiler almam bi daha

Güzel günlerde kullansın canım bebişin.Benim illa dokunmam görmem lazım,internetten hiç alamam :)

Eki Görüntüle 282517

Eki Görüntüle 283016 bunlar da şimdi geldi kızlar 1 tane kilotlu çorap 1 kahve ayakkabı(fotoda rengi pek belli değil)bir de 6lı kaymaz çorap içlerinden sadece çorapları beğendim bu da son olsun zaten dokunmadan başka bişiler almam bi daha
Sibelcim oğluşun güle güle giysin cicilerini.. çok şekerler:nazar::nazar::nazar:

bide bu.........

oyyy çok şeker hepsi yaa.. senin tacında ayrı bi güzel:) :nazar::nazar::nazar:

hepsi cok guzel cnm gule gule gıysın bebişin inşallah.
çok özendim bende akşam fotolarını cekıp gostercem oğluşumun cicilerini :)

ayyyy cok guzel pembiş pembişşşşşş
güle güle giysin cnm minik prensesinnnn

sağolasın canım inşallah güle güle giyerler bütün pıtırcıklar:)
:nazar::nazar::nazar:

oyyy çok şeker hepsi yaa.. senin tacında ayrı bi güzel:) :nazar::nazar::nazar:

tşkrler polyycim :)

çok güzel kızının cicileri tacında çok kokoş bende istiyom

mersi tatlım:16: lohusa tacını sosyeteden aldım 2 liraya :)

Güzel günlerde kullansın canım bebişin.Benim illa dokunmam görmem lazım,internetten hiç alamam :)
saol cnm valla en güzeli ben bundan sonra şaşmam çarşı pazardan:1:
hepsi cok guzel cnm gule gule gıysın bebişin inşallah.
çok özendim bende akşam fotolarını cekıp gostercem oğluşumun cicilerini :)

saol tatlım çek göster de beğenirsek biz de alalım yaww:49:

Back
X