2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

amin cnm cok sağol ben niyeyyse 0-3 ay cok aldım 6-9 ay cok aldım 3-6 ay almamıştım şimdi tamamladım rabbim cümlemizin evladının ciclerini hayırlısı ile giymeyi nasip etsin...

cnm ama 3-6 ay arası yaz olacak sen hep uzun kollu almışsın ama beelki kumaşı incedir güle güle giysin inşallahh

hepsi birbirinden güzel cnm Allahım en güzel günlere giyebilmeyi nasip etsin inşallah...

Cicilerinizin hepsi çok güzel arkadaşlar bende bi ara ekleyeceğim :))) minişler güle güle giysin inşallah..

Nacizane birkaç tavsiye daha öncede yazmıştım ama şu 5 li - 10 lu parçalar pek işe yaramıyor tulum tek kelimeyle harika üstünede şapka tamam :)) benim oğlum ekimde doğdu ama sadece hastanede şapka kullandık erkek bebek sıcağı sevmezmiş o yüzden şapkalarımız kaldı.

56 beden çok fazla almayın çünkü ilk ay ortalama 6-8 cm boy atıyorlar 50-51 cm doğan bir bebek 56 cm kıyafeti 2 hafta ancak giyebilir yazık olur yani..ilk doğum kıyafetleri 52-56 iyi oluyor ama dediğim gibi uzun süre giydireceğiniz kıyafetleri daha büyük alın..

ne zamandır bebişlerin cicilerine bakamıyodum çok güzel cicikler almışsınız hepsine bayıldım kıyafetleri sevesim geldi içinde bebişlerin olduğunu düşününce hep dua ediyorum ALLAH inşallah giydirmeyi nasip etsin hepimizeee

Canım hepsi çok güzel,güle güle kullansın miniğin

Amaa amaaa ben bursadayımm,perşembe günü pazara gideyim pek sanmıyorum burda olsun ama çok şekerlermiş güle güle kullansın kuzucuğun:)

bursada var cnm az beklersen ben sii götürücem bayramdan sonra ama ben dolaşayım diyorsan kapalı çarşıda bebek giyimin olduğu pasajı bilyorsan ordaki mağazalarda var bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…