• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Günaydın kızlar
Uzun araştırmalarım sonucunda hangi bebek arabasını alacağıma karar verdim
Bu arada istanbulda oturanlar için söylüyorum fiyatlar saraçhanede 400-500 tl daha uygun benim beğendiğim bu araba mağazalarda ana kucağı ile birlikte 1700-1800 arası , biz 1300 e anlaştık
Ayrıca yatak olarak chicco nun park yatağına karar verdik o da mağazada 500 tl burda 300 tl
Alacaklarımızı belirledik bir dahaki ay eşim gidip toplu alacak
Alacağım araba + ana kucağı + yatak
Eki Görüntüle 274501 Eki Görüntüle 274499 Eki Görüntüle 274500

ahh canım güle güle kullanın inşallah şimdiden bu yatağa bizde baktık burda 470 liraa:( siyahı beğendik beşiktaşlıyız yaa.aynı modelden kraftta yapmış biraz daha ucuz ama sonraa onların çok küçük olduğunu farkettik diğer park yataklara göree şimdi hala aklımız onda oyun halısıda varya 190 da ordan cepte:) ama orda çok ucuzmuş vala hiç kaçırmayınn 300 burda olsa hiç kaçırmam hee bidee bebek ağladığında direkt müzik ve titreşim başlıomuşş yaa o da süperr

$7.webp$6.webp$5.webp$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp

cnm çok güzeller güle güle giyer inş bebeğin
fiyatla nasıl sitde

amin cnm cok sağol ben niyeyyse 0-3 ay cok aldım 6-9 ay cok aldım 3-6 ay almamıştım şimdi tamamladım rabbim cümlemizin evladının ciclerini hayırlısı ile giymeyi nasip etsin...:nazar::nazar::nazar:

hepsi çok güzeller güle güle güzel günlerde giysin oğluşun. ama bi şey sorucam sen nerde yaşıyorsun. bunlar hep uzun kollu, kalın şeyler. bizim bebeklerin 3-6 ayı haziran temmuz ağustos a gelicek bunları giyebilir mi? ben de çok beğenmiştim sabah baktım ama hep 3-4 ay olanlar vardı.9-12 falan olsalardı alacaktım. ben izmir deyim. burda bunları hayatta giyemez yazın. şort t-shirt falan gezer diye almadım.

hepsi çok güzeller güle güle güzel günlerde giysin oğluşun. ama bi şey sorucam sen nerde yaşıyorsun. bunlar hep uzun kollu, kalın şeyler. bizim bebeklerin 3-6 ayı haziran temmuz ağustos a gelicek bunları giyebilir mi? ben de çok beğenmiştim sabah baktım ama hep 3-4 ay olanlar vardı.9-12 falan olsalardı alacaktım. ben izmir deyim. burda bunları hayatta giyemez yazın. şort t-shirt falan gezer diye almadım.

cnm ben bursadayım kışlık pek bişey yok aslında birtek eşofman var mont zaten kışlık değil hafif ince yani akşamları dışarı çıkınca rahatlıkla giyilir....e tulum desen içine kısa kollu gydirirsin ...birde bazı bebekler iri olduğu için 2 aylıkken 3 aylıkta giyebiliyormuş ben aldım bakalım hayırlısı...

cnm ben bursadayım kışlık pek bişey yok aslında birtek eşofman var mont zaten kışlık değil hafif ince yani akşamları dışarı çıkınca rahatlıkla giyilir....e tulum desen içine kısa kollu gydirirsin ...birde bazı bebekler iri olduğu için 2 aylıkken 3 aylıkta giyebiliyormuş ben aldım bakalım hayırlısı...

bursada soğuk oluyor dimi bn kayserideyim mayıs hazianda akşamlaı sein oluyor burada

güle güle giysin minik kuş:55::55:

Selam arkadaşlar.Ben 2011 mart annesiyim.Deneyimlerimi izninizle paylaşmak isttedim.Tamda bu alıntıyla alakalı.Bebeklerimiz 1 ay kış görüyor.Bu yüzden alınacaklar zamnıyla uysun.Ben mesela 3 aylık uzun kollu almışım.Yada hediye gelenler 6 aylık ama kalın uzun kollu kışlık halbuki 6 aylıkken yaza denk geliyor ve giyemedi.Bunlara dikkat edin derim.En çok kullanılan ayaklı daha sonralarıda ayaksız pijama takımları.Bol bol çıtçıtlı badi derim.Aklıma geldikçe ve oğlumdan fırsat buldukça size yazarım.Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın.Hamileligin keyfini çıkarın:49:Ay bu ifadeyi yapmayı özlemişim:1:

çok teşekkür ederim, daha almadık alıcaz inşallah
maxi cosi mura 3
ben çok araştırdım araba bebek için konforlu olması gerekiyordu, katlanması açılması kolay tekerlekleri çıkıyor bagaja sığıyor ölçtük biçtik :1: biraz büyük ama diğerleri pazar arabası gibi duruyor hoşuma gitmedi

Derincim şimdi ebebeği açtım senin beğendiğin bebek arabası 800 e düşmüş haber vereyim dedim.ebebek ten bakabilirsin.

ahh canım güle güle kullanın inşallah şimdiden bu yatağa bizde baktık burda 470 liraa:( siyahı beğendik beşiktaşlıyız yaa.aynı modelden kraftta yapmış biraz daha ucuz ama sonraa onların çok küçük olduğunu farkettik diğer park yataklara göree şimdi hala aklımız onda oyun halısıda varya 190 da ordan cepte:) ama orda çok ucuzmuş vala hiç kaçırmayınn 300 burda olsa hiç kaçırmam hee bidee bebek ağladığında direkt müzik ve titreşim başlıomuşş yaa o da süperr

Çok teşekkür ederim canım ben park yataklar içinde en çok chicconunkini beğendim kalite olarakta. oyun halısınıda saraçhaneden alacağım o tarz şeylerin hepsini ordan alacağız inşallah.

canım hepsi çok güzel, sağlıklı günlerde giysin oğluşun, nereden aldın bunları?

cok güzel cnm kulaklı astronot olcak bıdık....ben kıyafetleri unnodo aldım cnm bugün songündü bir bak istersen.
teşekkür ederiz teyzesi :7:
Ben internetten bir kere aldım
Çin malı çıktı, dünyada para vermiştim o yüzden güvenemiyorum yaa
Ama bunlar çok güzel görünüyor

Çok güzelmiş canım,güle güle kullansın oğluşun:49:
Kay aylık olana kadar giyilebiliyor?

çokk teşekkür ederim.
bu 0-3 aylık canım. boyu 56 cm. olana kadara giyilebiliyormuş. ee zaten benim bebiş şubatın son haftası martın 1-2 si bekleniyor 1,5 ay giyer sonrada olmaz diye düşünüyorum zaten bahar gelmiş olacak ondan sonrada.
3-6 6-9 aylık olanlarıda vardı ama
bir dahaki kışa mont şeklinde olanlarından alacağım allah kısmet ederse :49:

Back
X