Günaydın kızlar
Uzun araştırmalarım sonucunda hangi bebek arabasını alacağıma karar verdim
Bu arada istanbulda oturanlar için söylüyorum fiyatlar saraçhanede 400-500 tl daha uygun benim beğendiğim bu araba mağazalarda ana kucağı ile birlikte 1700-1800 arası , biz 1300 e anlaştık
Ayrıca yatak olarak chicco nun park yatağına karar verdik o da mağazada 500 tl burda 300 tl
Alacaklarımızı belirledik bir dahaki ay eşim gidip toplu alacak
Alacağım araba + ana kucağı + yatak
Eki Görüntüle 274501 Eki Görüntüle 274499 Eki Görüntüle 274500
bu da güzelmiş güle güle kullanın... bebeğin uzuuun uzuuunnn otursun inş. sadece bi şey merak ettim ayaklar metal mi plastik mi?
cnm çok güzeller güle güle giyer inş bebeğin
fiyatla nasıl sitde
cnm çok güzeller güle güle giyer inş bebeğin
fiyatla nasıl sitde
hepsi çok güzeller güle güle güzel günlerde giysin oğluşun. ama bi şey sorucam sen nerde yaşıyorsun. bunlar hep uzun kollu, kalın şeyler. bizim bebeklerin 3-6 ayı haziran temmuz ağustos a gelicek bunları giyebilir mi? ben de çok beğenmiştim sabah baktım ama hep 3-4 ay olanlar vardı.9-12 falan olsalardı alacaktım. ben izmir deyim. burda bunları hayatta giyemez yazın. şort t-shirt falan gezer diye almadım.
cnm ben bursadayım kışlık pek bişey yok aslında birtek eşofman var mont zaten kışlık değil hafif ince yani akşamları dışarı çıkınca rahatlıkla giyilir....e tulum desen içine kısa kollu gydirirsin ...birde bazı bebekler iri olduğu için 2 aylıkken 3 aylıkta giyebiliyormuş ben aldım bakalım hayırlısı...
bursada soğuk oluyor dimi bn kayserideyim mayıs hazianda akşamlaı sein oluyor burada
cnm ben bursadayım kışlık pek bişey yok aslında birtek eşofman var mont zaten kışlık değil hafif ince yani akşamları dışarı çıkınca rahatlıkla giyilir....e tulum desen içine kısa kollu gydirirsin ...birde bazı bebekler iri olduğu için 2 aylıkken 3 aylıkta giyebiliyormuş ben aldım bakalım hayırlısı...
hepsi çok güzeller güle güle güzel günlerde giysin oğluşun. ama bi şey sorucam sen nerde yaşıyorsun. bunlar hep uzun kollu, kalın şeyler. bizim bebeklerin 3-6 ayı haziran temmuz ağustos a gelicek bunları giyebilir mi? ben de çok beğenmiştim sabah baktım ama hep 3-4 ay olanlar vardı.9-12 falan olsalardı alacaktım. ben izmir deyim. burda bunları hayatta giyemez yazın. şort t-shirt falan gezer diye almadım.
çok teşekkür ederim, daha almadık alıcaz inşallah
maxi cosi mura 3
ben çok araştırdım araba bebek için konforlu olması gerekiyordu, katlanması açılması kolay tekerlekleri çıkıyor bagaja sığıyor ölçtük biçtikbiraz büyük ama diğerleri pazar arabası gibi duruyor hoşuma gitmedi
ahh canım güle güle kullanın inşallah şimdiden bu yatağa bizde baktık burda 470 liraasiyahı beğendik beşiktaşlıyız yaa.aynı modelden kraftta yapmış biraz daha ucuz ama sonraa onların çok küçük olduğunu farkettik diğer park yataklara göree şimdi hala aklımız onda oyun halısıda varya 190 da ordan cepte:) ama orda çok ucuzmuş vala hiç kaçırmayınn 300 burda olsa hiç kaçırmam hee bidee bebek ağladığında direkt müzik ve titreşim başlıomuşş yaa o da süperr
teşekkür ederiz teyzesicok güzel cnm kulaklı astronot olcak bıdık....ben kıyafetleri unnodo aldım cnm bugün songündü bir bak istersen.
Çok güzelmiş canım,güle güle kullansın oğluşun
Kay aylık olana kadar giyilebiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?