Aminn cnm inş. dayanamadım siparişe bunları da ekledim kociş k.kartını alacak elimden yakında
Eki Görüntüle 271758
Eki Görüntüle 271760
Eki Görüntüle 271761
Eki Görüntüle 271762
Eki Görüntüle 271763
Eki Görüntüle 269763 Eki Görüntüle 269755 Eki Görüntüle 269756 Eki Görüntüle 269757 Eki Görüntüle 269758 Eki Görüntüle 269759 Eki Görüntüle 269760 Eki Görüntüle 269761 Eki Görüntüle 269762 Eki Görüntüle 269763 Eki Görüntüle 269764 Eki Görüntüle 269766
bunlarda benim kızımın ilk cicileri :))) başka resimlerde var ama boyutları büyük diye yüklenmiyo
çok tatlılar nede olsa kız çocuğu herşeyi daha bir güzel oluyor.iyi günlerde kullansın bebişin canım...
Çok harika,bayıldım
Canım güzel günlerde kullansın inş.bebişin
mp3 player takılması çok mühim değil bence sonuçta yanına koyup da dinletebilirsin. ben fisher price mattel 3 in 1'ı beğendim. ana kucağı olarak 9 kg. a kadar kullanılabiliyo. bebek büyüynce sallanan sandalye ye dönüşüyor. o zman 18 kg a kadar kullanılabiliyor. yani 2-3 yaşına kadar kullanılır herhalde. tek ana kucağındansa sallanan sandalyeye dönüşen daha uzun süre kullanılır herhalde. bulursam linkini paylaşayım bi bakarsın. fikrini öğrenmek isterim. arkadaş tavsiye etti benim de netten bakınca hoşuma gitti.arkadaşlar dün alışveriş yaparken gördüm beylikdüzü migrosta chicco nun new dreams ana kucağı 249 tl den 125 e inmiş haberiniz olsun titreşimi ve müzik çalma özelliği var ayrıca kendisinde olanların dışında müzik dinletmek isterseniz mp3 girişide var haberiniz olsun
mp3 player takılması çok mühim değil bence sonuçta yanına koyup da dinletebilirsin. ben fisher price mattel 3 in 1'ı beğendim. ana kucağı olarak 9 kg. a kadar kullanılabiliyo. bebek büyüynce sallanan sandalye ye dönüşüyor. o zman 18 kg a kadar kullanılabiliyor. yani 2-3 yaşına kadar kullanılır herhalde. tek ana kucağındansa sallanan sandalyeye dönüşen daha uzun süre kullanılır herhalde. bulursam linkini paylaşayım bi bakarsın. fikrini öğrenmek isterim. arkadaş tavsiye etti benim de netten bakınca hoşuma gitti.
baktım az önce bunlar da çok güzelmiş arkadasım almıştı bebeğine chicco nun alt kısmı daha sağlam gibi geldi bana zaten gittim bugün tekrar bakmak için kalmamış hepsi dün tükenmiş joker mağazasında gördüm fisher price ınkini olmazsa bi daha gidip bakarım önerin için saol:)
Günaydın kızlar
Uzun araştırmalarım sonucunda hangi bebek arabasını alacağıma karar verdim
Bu arada istanbulda oturanlar için söylüyorum fiyatlar saraçhanede 400-500 tl daha uygun benim beğendiğim bu araba mağazalarda ana kucağı ile birlikte 1700-1800 arası , biz 1300 e anlaştık
Ayrıca yatak olarak chicco nun park yatağına karar verdik o da mağazada 500 tl burda 300 tl
Alacaklarımızı belirledik bir dahaki ay eşim gidip toplu alacak
Alacağım araba + ana kucağı + yatak
Eki Görüntüle 274501 Eki Görüntüle 274499 Eki Görüntüle 274500
Şimdiden güle güle kullansın bebişin.Derincim arabanın markasını nedir?
çok teşekkür ederim, daha almadık alıcaz inşallah
maxi cosi mura 3
ben çok araştırdım araba bebek için konforlu olması gerekiyordu, katlanması açılması kolay tekerlekleri çıkıyor bagaja sığıyor ölçtük biçtikbiraz büyük ama diğerleri pazar arabası gibi duruyor hoşuma gitmedi
çok teşekkür ederim, daha almadık alıcaz inşallah
maxi cosi mura 3
ben çok araştırdım araba bebek için konforlu olması gerekiyordu, katlanması açılması kolay tekerlekleri çıkıyor bagaja sığıyor ölçtük biçtikbiraz büyük ama diğerleri pazar arabası gibi duruyor hoşuma gitmedi
Off sorma en büyük derdim oto koltuğu ve bebek arabası:)Önceden de demiştim alışveriş merkezinde bebek sahipleriyle röportaj moduna giriyorum.Bizim arabamız hatchback olduğu içinçok büyük birşey bize gre değil.Bakalım biz ne alıcaz hemen seninkine de gugıl amcan bir bakıverim teşekkürler:)
yok canım bütün aparatlarıyla beraber 16 kilo :) ana kucağı arabası falan filanŞimdi baktım da 16 kilo mu yazıyor ağırlığı ben mi yanlış görüyorum öyleyse bence bir kez daha düşün bir de bebiş ağırlığı gelecek çok zor olur eşimiz yanımızda yokken taşıması.
yok canım bütün aparatlarıyla beraber 16 kilo :) ana kucağı arabası falan filan
iskeleti gayet hafif bilmem ben zorlanmadım Ufak tefek bir kadın olsam belki tercih etmem ama açılıp katlanması çok kolay
Mattel Fisher Price Bir Arada Titreimli Anakuca Sallanan Sandalye | Fisher Price Bebek Oyuncaklar
Mattel Fisher Price Anakuca ve Sallanan Sandalye | Fisher Price Bebek Oyuncaklar
ikisini de beğendim ama arada ne fark var anlayamadım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben Fisher Price ok Fonksiyonlu Sevimli Gezegen Ana Kuca | Fisher Price Ana Kuca bunu aldım ayakları daha kalın daha dayanıklı geldi bana . ama senin beğendiklerin aynı ürün bence
H&M de 49,95tl bayıldımmm
Eki Görüntüle 274769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?