2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

cok guzeller venusten kızın olcak demek ne kadar güzel :)
bu arada bende hamileyimm listeye eklersen sevınırım

arkadaşlar dün alışveriş yaparken gördüm beylikdüzü migrosta chicco nun new dreams ana kucağı 249 tl den 125 e inmiş haberiniz olsun titreşimi ve müzik çalma özelliği var ayrıca kendisinde olanların dışında müzik dinletmek isterseniz mp3 girişide var haberiniz olsun

mp3 player takılması çok mühim değil bence sonuçta yanına koyup da dinletebilirsin. ben fisher price mattel 3 in 1'ı beğendim. ana kucağı olarak 9 kg. a kadar kullanılabiliyo. bebek büyüynce sallanan sandalye ye dönüşüyor. o zman 18 kg a kadar kullanılabiliyor. yani 2-3 yaşına kadar kullanılır herhalde. tek ana kucağındansa sallanan sandalyeye dönüşen daha uzun süre kullanılır herhalde. bulursam linkini paylaşayım bi bakarsın. fikrini öğrenmek isterim. arkadaş tavsiye etti benim de netten bakınca hoşuma gitti.

baktım az önce bunlar da çok güzelmiş arkadasım almıştı bebeğine chicco nun alt kısmı daha sağlam gibi geldi bana zaten gittim bugün tekrar bakmak için kalmamış hepsi dün tükenmiş joker mağazasında gördüm fisher price ınkini olmazsa bi daha gidip bakarım önerin için saol:)

daha çok var araştırır bakarız. kullananlara sorarız. ben daha kesin karar vermedim zaten .

Günaydın kızlar
Uzun araştırmalarım sonucunda hangi bebek arabasını alacağıma karar verdim
Bu arada istanbulda oturanlar için söylüyorum fiyatlar saraçhanede 400-500 tl daha uygun benim beğendiğim bu araba mağazalarda ana kucağı ile birlikte 1700-1800 arası , biz 1300 e anlaştık
Ayrıca yatak olarak chicco nun park yatağına karar verdik o da mağazada 500 tl burda 300 tl
Alacaklarımızı belirledik bir dahaki ay eşim gidip toplu alacak
Alacağım araba + ana kucağı + yatak

Şimdiden güle güle kullansın bebişin.Derincim arabanın markasını nedir?

Şimdiden güle güle kullansın bebişin.Derincim arabanın markasını nedir?

çok teşekkür ederim, daha almadık alıcaz inşallah
maxi cosi mura 3
ben çok araştırdım araba bebek için konforlu olması gerekiyordu, katlanması açılması kolay tekerlekleri çıkıyor bagaja sığıyor ölçtük biçtik biraz büyük ama diğerleri pazar arabası gibi duruyor hoşuma gitmedi

Off sorma en büyük derdim oto koltuğu ve bebek arabası:)Önceden de demiştim alışveriş merkezinde bebek sahipleriyle röportaj moduna giriyorum.Bizim arabamız hatchback olduğu içinçok büyük birşey bize gre değil.Bakalım biz ne alıcaz hemen seninkine de gugıl amcan bir bakıverim teşekkürler:)

Şimdi baktım da 16 kilo mu yazıyor ağırlığı ben mi yanlış görüyorum öyleyse bence bir kez daha düşün bir de bebiş ağırlığı gelecek çok zor olur eşimiz yanımızda yokken taşıması.

Aslında maclarenlerde çok iyi hem katlanması kolay ve hafif senin arabaya uygun olabilir ama benim onu tercih etmemin sebebi ana kucağı ayrı olarak katlanmıyor ve çift yönlü değil
Maxi cosinin içi gayet konforlu yumuşacık ben bile oturdum içine beni bile taşıdı :)

yok canım bütün aparatlarıyla beraber 16 kilo :) ana kucağı arabası falan filan
iskeleti gayet hafif bilmem ben zorlanmadım Ufak tefek bir kadın olsam belki tercih etmem ama açılıp katlanması çok kolay

yok canım bütün aparatlarıyla beraber 16 kilo :) ana kucağı arabası falan filan
iskeleti gayet hafif bilmem ben zorlanmadım Ufak tefek bir kadın olsam belki tercih etmem ama açılıp katlanması çok kolay

:)Ben de şaşırmıştım zaten 16 kilo cidden çok ağır.Bakalım ben ne zaman alıcam arabasını,zaten arabası oto koltuğu ve mobilyaları dışında eksiğimiz kalmadı.Çok mu aceleciyim bilemedim:)Ama dayanamıyorum...

ben Fisher Price ok Fonksiyonlu Sevimli Gezegen Ana Kuca | Fisher Price Ana Kuca bunu aldım ayakları daha kalın daha dayanıklı geldi bana . ama senin beğendiklerin aynı ürün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…