2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için bol bol pıt pıt seslerini duyup gelelim inş....:71::71::66:

günaydın arkadaşlar bugün muayeneye gidecek arkadaşlardan hayırlı haberleri bekliyoruz sabırsızlıkla bu arada uhdecim tekrar hayırlı olsun ikiz bebek çok müthiş sen biraz daha dikkat ediyosun kendine cnm...hadi bakalım iyi haftalar iyi haberler:9:

günaydın arkadaşlar bugün muayeneye gidecek arkadaşlardan hayırlı haberleri bekliyoruz sabırsızlıkla bu arada uhdecim tekrar hayırlı olsun ikiz bebek çok müthiş sen biraz daha dikkat ediyosun kendine cnm...hadi bakalım iyi haftalar iyi haberler:9:

evet canım benim iki kat daha dikkat etmem gerekiyor sanırım harika birşey yaa Allahım herkese nasip etsin inş..

merhaba cnm korkma sakin ol benimde oldu tam 1 hafta sürdü dr ara sana ilaç verir progestan düşük önleyici ve bol boll yat hiç kalkma ayaklarının altına yastık koy Allahın izniyle geçiyo

valla yatma gibi bir şansım yok çalışıyorum:( dün biraz lekenelenme oldu bugün hiçbirşey yok:) inşşallah olmaz. hcg aldırdım bugün kontrl için inşallah katlamıştır...:)

valla yatma gibi bir şansım yok çalışıyorum:( dün biraz lekenelenme oldu bugün hiçbirşey yok:) inşşallah olmaz. hcg aldırdım bugün kontrl için inşallah katlamıştır...:)

inşallah canım.. henüz işyerin bilmiyodur düyük ihtimalle hamileliğini ama durumunu söylesende izin alıp dinlensen..
veya ordayken dinlenme fırsatı verseler..

bu arada herkese günaydın..
güzel bi hafta olur inşallah..

benim içim kıpır kıpır.. Randevu saatim yaklaşıyor:)

inşallah canım.. henüz işyerin bilmiyodur düyük ihtimalle hamileliğini ama durumunu söylesende izin alıp dinlensen..
veya ordayken dinlenme fırsatı verseler..

keşkeee..:) doktorla görüştüm olabilir dedi hcg baktır, devam ederse haber ver dedi, neyseki durdu lekelenme bugün yok:)

haber ver doktordan sonra sende, pıt pıtlarını (:

günaydın kızlar ne var ne yok :68:
doktora gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz
semra cım bende kalp atışlarını duydum onuda güncelleyebilirmisin tşk ediyorum :71:

anladım cnm geçmiş olmasına sevindim ama tekrar ederse dr rapor veriyor bunun için 10 gün kadar bilgin olsun....sevgiler

bende sızdenım arkadaslar ama benım durumum bıraz vahım:59: allah yardımcım olsun ıkı uc gune kadar ayrıntıları paylasırım benım 4.olacak bır aksılık cıkmazsa:49:

Son düzenleme:
Uhde cim hayırlı olsun çok güzel bir haber. çok sevindim. dikkat et kendine...

arkadaşlar çok mutluyum. şimdi doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını gördüm. sesli dinletmedi. doktorun baktığı alette ses yokmuş. bişeyler anlattıda ben o heyecandan unuttum dediklerini:))) neyse yani onun kalbini hareketli atarken gördüm:))) allahım o an dedimki allah herkese bunu yaşatsın. kan testi istedi özel hastanede 150 tl ye yapıyorlarmış. doktor kendisi bile dedi sağlık ocakları yapıyor istersen ordanda yaptırabilirsin(özel hastane doktoru olarak tebrik ettim ilk gittiğim yer olsa hemen acil burda yaptır derdi kesin) yarın aç karnına sağlık ocağına gideceğim... sonuçları götüreceğim tekrar 2 gün sonra herhalde yine giderim doktoruma...

size bi sorum olacak. bebeğin boyu 4.12 mm sizlerin nasıl şuan 6 hafta bitti 7 haftanın içindeyim. sizce bu boy oranı nasıl?

ayyy günaydın kızlar şimdi geldim doktordan en sonunda bebişimi gördüm ay ağlayacaktım sevinçten kalbi güm güm atıyor:nazar::nazar::nazar: doktorun dediğine göre 6+3günlük :nazar::nazar::nazar:yani 5 gün geç döllenmiş

sata göre 7+1di ama şimdi çizelgeyi değiştireceğim

yaa çok korkuyorum bişey olacak diye öncekini 8 haftalıkken kaybetmiştik inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişim hem mutlu hem üzgünüm bu 3 ay geçmeden rahata eremem ben bir nebzede olsa bayrama kadar diken üstünde olacağım

doktora her gidişimde kalbim nasıl atıyor kötü bir şey olacak :59:diye ama allah a şükürler olsun şimdilik her şey yolunda..:49:

semracım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

arkadaşlar çok mutluyum. şimdi doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını gördüm. sesli dinletmedi. doktorun baktığı alette ses yokmuş. bişeyler anlattıda ben o heyecandan unuttum dediklerini:))) neyse yani onun kalbini hareketli atarken gördüm:))) allahım o an dedimki allah herkese bunu yaşatsın. kan testi istedi özel hastanede 150 tl ye yapıyorlarmış. doktor kendisi bile dedi sağlık ocakları yapıyor istersen ordanda yaptırabilirsin(özel hastane doktoru olarak tebrik ettim ilk gittiğim yer olsa hemen acil burda yaptır derdi kesin) yarın aç karnına sağlık ocağına gideceğim... sonuçları götüreceğim tekrar 2 gün sonra herhalde yine giderim doktoruma...

size bi sorum olacak. bebeğin boyu 4.12 mm sizlerin nasıl şuan 6 hafta bitti 7 haftanın içindeyim. sizce bu boy oranı nasıl?

gayet iyi cnm 7 hafta derken tam kaçsın bilmiyorum ama boya da o kadar takılma zaten kesin sonuçlar değil ki rastgele ölçüyorlar önemli olan doktorunun dedikleri durumun iyi diyorsa iyidir cnm..

merhaba kızlar
bende haftasonu dr'a gitttim. 6+1 haftaydı gittiğimde ve alttan bakmasına rağmen sadece keseyi görebildik. dr 2 hafta sonra gel dedi ama ben aralık ayında da aynı şeyleri yaşadığım için moralim çok bozuldu. yine boş gebelik olacak galiba. çünkü hiç bir tahlil bişey istemedi.

tşk.ederim canım.. maşallah sende pıt pıtları görmüşsün canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınada almayı göstersin inş...

ayyy günaydın kızlar şimdi geldim doktordan en sonunda bebişimi gördüm ay ağlayacaktım sevinçten kalbi güm güm atıyor:nazar::nazar::nazar: doktorun dediğine göre 6+3günlük :nazar::nazar::nazar:yani 5 gün geç döllenmiş

sata göre 7+1di ama şimdi çizelgeyi değiştireceğim

yaa çok korkuyorum bişey olacak diye öncekini 8 haftalıkken kaybetmiştik inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişim hem mutlu hem üzgünüm bu 3 ay geçmeden rahata eremem ben bir nebzede olsa bayrama kadar diken üstünde olacağım

doktora her gidişimde kalbim nasıl atıyor kötü bir şey olacak :59:diye ama allah a şükürler olsun şimdilik her şey yolunda..:49:

semracım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
maşalllah canım çok güzel yaaa insan çok tuhaf oluyor ama kötü düşünceleri getirme aklına inş. herşey yolunda gidecek hepimiz için bu böyle canım
merhaba kızlar
bende haftasonu dr'a gitttim. 6+1 haftaydı gittiğimde ve alttan bakmasına rağmen sadece keseyi görebildik. dr 2 hafta sonra gel dedi ama ben aralık ayında da aynı şeyleri yaşadığım için moralim çok bozuldu. yine boş gebelik olacak galiba. çünkü hiç bir tahlil bişey istemedi.

canım bende 6+1 de gittim sadece keseyi gördük kalp atışlarını görmedik bizdende istemedi dr. tahlil falan üzülme lütfen olumlu olmaya çalış herkeste aynı anda görülecek diye birşey yokki sabretmek lazım inş. güzel olacak herşey sağlıklı bir şekilde alcaz kucagımıza

Back
X