- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #1.001
Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için bol bol pıt pıt seslerini duyup gelelim inş....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar bugün muayeneye gidecek arkadaşlardan hayırlı haberleri bekliyoruz sabırsızlıkla bu arada uhdecim tekrar hayırlı olsun ikiz bebek çok müthiş sen biraz daha dikkat ediyosun kendine cnm...hadi bakalım iyi haftalar iyi haberler![]()
merhaba cnm korkma sakin ol benimde oldu tam 1 hafta sürdü dr ara sana ilaç verir progestan düşük önleyici ve bol boll yat hiç kalkma ayaklarının altına yastık koy Allahın izniyle geçiyo
valla yatma gibi bir şansım yok çalışıyorumdün biraz lekenelenme oldu bugün hiçbirşey yok:) inşşallah olmaz. hcg aldırdım bugün kontrl için inşallah katlamıştır...:)
inşallah canım.. henüz işyerin bilmiyodur düyük ihtimalle hamileliğini ama durumunu söylesende izin alıp dinlensen..
veya ordayken dinlenme fırsatı verseler..
valla yatma gibi bir şansım yok çalışıyorumdün biraz lekenelenme oldu bugün hiçbirşey yok:) inşşallah olmaz. hcg aldırdım bugün kontrl için inşallah katlamıştır...:)
bende sızdenım arkadaslar ama benım durumum bıraz vahımallah yardımcım olsun ıkı uc gune kadar ayrıntıları paylasırım benım 4.olacak bır aksılık cıkmazsa
![]()
Uhde cim hayırlı olsun çok güzel bir haber. çok sevindim. dikkat et kendine...
arkadaşlar çok mutluyum. şimdi doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını gördüm. sesli dinletmedi. doktorun baktığı alette ses yokmuş. bişeyler anlattıda ben o heyecandan unuttum dediklerini:))) neyse yani onun kalbini hareketli atarken gördüm:))) allahım o an dedimki allah herkese bunu yaşatsın. kan testi istedi özel hastanede 150 tl ye yapıyorlarmış. doktor kendisi bile dedi sağlık ocakları yapıyor istersen ordanda yaptırabilirsin(özel hastane doktoru olarak tebrik ettim ilk gittiğim yer olsa hemen acil burda yaptır derdi kesin) yarın aç karnına sağlık ocağına gideceğim... sonuçları götüreceğim tekrar 2 gün sonra herhalde yine giderim doktoruma...
size bi sorum olacak. bebeğin boyu 4.12 mm sizlerin nasıl şuan 6 hafta bitti 7 haftanın içindeyim. sizce bu boy oranı nasıl?
Uhde cim hayırlı olsun çok güzel bir haber. çok sevindim. dikkat et kendine...
arkadaşlar çok mutluyum. şimdi doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını gördüm. sesli dinletmedi. doktorun baktığı alette ses yokmuş. bişeyler anlattıda ben o heyecandan unuttum dediklerini:))) neyse yani onun kalbini hareketli atarken gördüm:))) allahım o an dedimki allah herkese bunu yaşatsın. kan testi istedi özel hastanede 150 tl ye yapıyorlarmış. doktor kendisi bile dedi sağlık ocakları yapıyor istersen ordanda yaptırabilirsin(özel hastane doktoru olarak tebrik ettim ilk gittiğim yer olsa hemen acil burda yaptır derdi kesin) yarın aç karnına sağlık ocağına gideceğim... sonuçları götüreceğim tekrar 2 gün sonra herhalde yine giderim doktoruma...
size bi sorum olacak. bebeğin boyu 4.12 mm sizlerin nasıl şuan 6 hafta bitti 7 haftanın içindeyim. sizce bu boy oranı nasıl?
maşalllah canım çok güzel yaaa insan çok tuhaf oluyor ama kötü düşünceleri getirme aklına inş. herşey yolunda gidecek hepimiz için bu böyle canımayyy günaydın kızlar şimdi geldim doktordan en sonunda bebişimi gördüm ay ağlayacaktım sevinçten kalbi güm güm atıyordoktorun dediğine göre 6+3günlük
yani 5 gün geç döllenmiş
sata göre 7+1di ama şimdi çizelgeyi değiştireceğim
yaa çok korkuyorum bişey olacak diye öncekini 8 haftalıkken kaybetmiştik inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişim hem mutlu hem üzgünüm bu 3 ay geçmeden rahata eremem ben bir nebzede olsa bayrama kadar diken üstünde olacağım
doktora her gidişimde kalbim nasıl atıyor kötü bir şey olacakdiye ama allah a şükürler olsun şimdilik her şey yolunda..
semracım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
merhaba kızlar
bende haftasonu dr'a gitttim. 6+1 haftaydı gittiğimde ve alttan bakmasına rağmen sadece keseyi görebildik. dr 2 hafta sonra gel dedi ama ben aralık ayında da aynı şeyleri yaşadığım için moralim çok bozuldu. yine boş gebelik olacak galiba. çünkü hiç bir tahlil bişey istemedi.