2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar mrB nasilsiniz giremedim kaç gündür Antalya'dan dondüm evime geldim gelir gelmez karnımda çok büyük bı sancı başladı yuruyemez hale geldim esim hemen hastaneye götürdü doktorumda iğne yaptı ağrım kesildi kasilmam olmuş yatıyordum iki gündür ben hastalandım eşyalar taşındı yeni evime yerleştim şimdide istanbula gidiyoruz inşallah sizler iyisinizdir opuyorummm

Kizlar mrB nasilsiniz giremedim kaç gündür Antalya'dan dondüm evime geldim gelir gelmez karnımda çok büyük bı sancı başladı yuruyemez hale geldim esim hemen hastaneye götürdü doktorumda iğne yaptı ağrım kesildi kasilmam olmuş yatıyordum iki gündür ben hastalandım eşyalar taşındı yeni evime yerleştim şimdide istanbula gidiyoruz inşallah sizler iyisinizdir opuyorummm

canım geçmiş olsun dikkat et kendine iyi dinlen bari geçsin biran evvel acılarınn

merhaba kızlar
bende haftasonu dr'a gitttim. 6+1 haftaydı gittiğimde ve alttan bakmasına rağmen sadece keseyi görebildik. dr 2 hafta sonra gel dedi ama ben aralık ayında da aynı şeyleri yaşadığım için moralim çok bozuldu. yine boş gebelik olacak galiba. çünkü hiç bir tahlil bişey istemedi.

cnm öyle deme belki senin de geç döllenmedir o yüzden görünmemiştir daha bebek

ay cnm geçmiş olsun aman yorma o zaman kendini yaw..yat dinlen böyle:68::1:

ne güzel bak yerleşmişsiniz biz de dün ist.daydık ahh cnm istanbulum ne güzeldi.....

arkadaşlar şimdi bişey sorcam kafam karıştı geç döllenme falan nasıl oluyor ? ben adet tarihimden kendim hesaplayınca 3 haziran son regldim 15 temmuzda gittim dr tam 6 haftalıktı drdada öyle çıktı nasıl değişiyo bu süre 3 haziran dan sayılıyo ama ben o zaman regl dim gebe deildim ??? anammmm ne kadan cahilimmmm :20:benim tahminim 21 haziranda hamiş kaldım gibi ama o zaman 6 haftalık olmuş olmuyo öncemi kalmışım nasıl olmuşta olmuş nasıl hesaplamam lazım :98:

arkadaşlar şimdi bişey sorcam kafam karıştı geç döllenme falan nasıl oluyor ? ben adet tarihimden kendim hesaplayınca 3 haziran son regldim 15 temmuzda gittim dr tam 6 haftalıktı drdada öyle çıktı nasıl değişiyo bu süre 3 haziran dan sayılıyo ama ben o zaman regl dim gebe deildim ??? anammmm ne kadan cahilimmmm :20:benim tahminim 21 haziranda hamiş kaldım gibi ama o zaman 6 haftalık olmuş olmuyo öncemi kalmışım nasıl olmuşta olmuş nasıl hesaplamam lazım :98:

cnm son adetin başladığı günden hesaplanıyor.tabiki o zamn regldin ama hesaplama o zamndan başlıyor çünkü gerçek yumurtalama zamanını bir tek allah bilir..mesela benim son adetime göre 7 haftalık ama doktorların tahmin ettiğinden daha sonra yumurtlama olduğu için 6 haftalık görünüyor..ama senin ki tam doktorların tahminiyle aynı zamnda olduğu için senin hesabınla doktoru hesabı tutuyor..

cnm son adetin başladığı günden hesaplanıyor.tabiki o zamn regldin ama hesaplama o zamndan başlıyor çünkü gerçek yumurtalama zamanını bir tek allah bilir..mesela benim son adetime göre 7 haftalık ama doktorların tahmin ettiğinden daha sonra yumurtlama olduğu için 6 haftalık görünüyor..ama senin ki tam doktorların tahminiyle aynı zamnda olduğu için senin hesabınla doktoru hesabı tutuyor..

hımmmm o zaman benim tarih değişmeyecek öylemi normal yani :69: anam ne biliyim kör cahilim her okuduğum kafamı karıştırıyo öğrencez yavaş yavaş bu işleri :61:

arkadaşlar bende anlamadım gitti. internet hesaplayıcısına göre 7+1 olarak hamileliğim görünüyor. ama doktor ultrason kağıdında 6+1 görünüyor.neden acaba?

arkadaşlar bende anlamadım gitti. internet hesaplayıcısına göre 7+1 olarak hamileliğim görünüyor. ama doktor ultrason kağıdında 6+1 görünüyor.neden acaba?

doktorun söylediği tam olarak yumurtanın döllenme tarihi canım genelde sat dan biraz daha kısa oluyor döllenme tarihi normal yani merak etme

Kızlar doktordan geldim size söylediklerini anlatayım günde 3 tabak meyve yenilecek günde en az 4 litre su içilecek, kesinlikle dışarda et ve salata yeme dedi salata bol su ile yıkanmış olacak bide et iyi pişmiş olacakmış. hamur işlerinden uzak dur dedi kaliteli beslenmek gerekiyormuş haftada 2 kez mutlaka balık yenilecek (ton balığı DEĞİL!) taze balık. çok ağır kaldırmak, çok yükseğe uzanmak yasak, ot çaylarıda ilk 3 aylık dönemde tehlikeli olabilirmiş. işte bide hepimizin bildiği genl şeyleri söyledi paylaşmak istedim hepinize sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

Uhde cim hayırlı olsun çok güzel bir haber. çok sevindim. dikkat et kendine...

arkadaşlar çok mutluyum. şimdi doktordan geldim. bebeğimin kalp atışını gördüm. sesli dinletmedi. doktorun baktığı alette ses yokmuş. bişeyler anlattıda ben o heyecandan unuttum dediklerini:))) neyse yani onun kalbini hareketli atarken gördüm:))) allahım o an dedimki allah herkese bunu yaşatsın. kan testi istedi özel hastanede 150 tl ye yapıyorlarmış. doktor kendisi bile dedi sağlık ocakları yapıyor istersen ordanda yaptırabilirsin(özel hastane doktoru olarak tebrik ettim ilk gittiğim yer olsa hemen acil burda yaptır derdi kesin) yarın aç karnına sağlık ocağına gideceğim... sonuçları götüreceğim tekrar 2 gün sonra herhalde yine giderim doktoruma...

size bi sorum olacak. bebeğin boyu 4.12 mm sizlerin nasıl şuan 6 hafta bitti 7 haftanın içindeyim. sizce bu boy oranı nasıl?

canım benimde 6 hafta bitti bitecek 5mm bebişimi boyu..normal yani seninkide

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
küçük bir ihtimalde olsa inşallah hamileliğim devam eder.
ama ben kendimi en kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum hep.
Allah'a şükrediyorum ki sağlıklı bir kızım var.

selam arkadaşlar
ben yine muayene olamadan döndüm
bu kezde randevu sisteminin azizliğine uğradım
:(((((
çıkışta sinirimden öyle çok ağladımki, hala başım ağrıyor.
yarın sabah tekrar gidicem... Offff yavrumu bi görebilseydim..

selam arkadaşlar
ben yine muayene olamadan döndüm
bu kezde randevu sisteminin azizliğine uğradım
:(((((
çıkışta sinirimden öyle çok ağladımki, hala başım ağrıyor.
yarın sabah tekrar gidicem... Offff yavrumu bi görebilseydim..

aaa neden böyle oldu ya hay allah neyse artık üzülme cnm nasılsa yarın gidecekmişsin bir gün daha büyümüş olur daha iyi boşver..:64:

Ben de Mart annesi olacağım. Henüz doktora gidemedim ne yazık ki. Bu hafta giderim artık ama, 4 yer var düşündüğüm, hiç birini de gözüm kesmedi aslında. Dertliyim kısacası.

Back
X