- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
haydin kızlar 100 sayfamıza azıcık kaldı..
nice nice 100lere 1000lere inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydin kızlar 100 sayfamıza azıcık kaldı..
ben yine heyecanlandım yaaaaa...
randevu aldım yarına.. öğlen saat 2 de.
İnşallah herşey yolundadır, bebişimizi tastamam görüp gelirim hayırlısıyla
ay canim insallah Allahin izniyle yolundadir her sey... ben de gelicem, katilcam araniza galibacok heyecanliyim coooookkk... kesin snucu bi alsaydim artik... 67gündür beklemek coooook zor oldu.. daha fazla da beklemek istemiyorum :97::97::97::97::97::97:
merhabalaaarrr....
kızlar Rabbim nasip ederse bende 2012 mart annesi olucam...
gelecek hafta pazartesi günü nasipse keseyi görüp kalp atışlarını duyucaz..
muhtemel doğum tarihimde 19 mart...
![]()
canım o tarafta TDV 29 Mayıs hastanesi ni duydum ben. iyi demişlerdi. Bi araştır istersenKızlar ben ilk muayenemi tatildeyken yaptırmıştım. doktorum 1 hafta sonrasına vermişti randevuyu, 4 gün kaldı. şimdi ankaradayım ve hiç bildiğim kadındoğumcu yok. çankaya balgatta oturuyorum buralara yakın bildiğiniz güvenilir bir yer var mı heralde kalp atışını duyarım gittiğimde![]()
merhabalaaarrr....
![]()
venüsüm çok mutlu oldum allah kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimize inş .......... Bende hiç beklemiyordum biliyosun vajiliydik herşey çok uzaktı bizce ama rabbim bizlere aratmadı güzel günler tek tek kendini gösteriyo allaha şükür seni çok seviyorum dualarımdasın
kızlar benim adetim 3 gün gecikince evde test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı cumartesi günüydü poliklinik yoktu ama ben dayanamdım gittim hastanenin acilinde kan testi yaptırmıştım1500 çıkmıştı çokmuydu anlamadım
ankaradayımbugün gittim doktora.çok acayip birşey oldu.moralim çok bozuk.doktor baktı iki kese gördü gibi oldu ama emin olamadı kanama olabilir düşük olabilirsin diye ilaç verdi onu kullancam bakalım.
benim doğum 9 mart görünüyor ama mecburi sezeryan olucağı için daha erken olur.
benimde düşüğüm var ama ben farkedememiştim, üstüne görmüşüm( bi kaç gün sonra şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittiğimde öğrenmiştim gebeliğimi ama düşmüştü ne yazıkki
slm güzel anneler bende mart annesi olacam Allah ın izniyle:))
daha dk a gitmedim ama hesaplarıma göre 6 hafta 1 günlük bebişim
1 tane kızım var,Allah ın izniyle bu bebeğimi ne sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
Allah ım sizleride bir avazda kurtarsın
aminnnnn canım benimmmmbebişlerimiz aynı bende 6+2 oldum bu gün
![]()
buarada ilk kez doğum yapacak arkadaşlar kendinizi normal doğuma hazırlayın tabi her hangi bir sorun çıkmadığı taktirde,en güzeli ve kolayı![]()
bu arada günaydın kızlar...
pazar pazar genelde kimse olmuyor ama ben yazayım yine de yarın sabah doktora gideceği ve çok heyecanlıyım bu heyecanımı bastırmak için bugün hep gezeceğim..gerçi hava da çok sıcak ama istanbul a gidicem ayyy inşallah ben de yarın bebişimi görürüm artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerinize de...yarın doktordan gelince yazarım öptümm
selam arkadaşlarım doktordan geliyorum bebeğim meleğim 6+4 günlük olmuş....vedeeeeeeeeeeeeee pıtı ptı pıtı pıtı atıyordu kalbi ayyyyyyyy süper bir duygu ALLAHIM hepinize yaşatsın....Allahım evlat isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın dr usg sesini açınca bayılcakdım sevinçten rabbim nazarlardan saklasıın .....Allahım sana emanetiz....![]()
Forumdaki en kucuk bebis sahibi galiba benim:)) herkes keseden kalpten bahsedio valla bana daha 2 hafta varr:) benim donemlerim heralde henuz ogrenmediler hamisliklerini:))
hayırlı o9lsun canım, benimde 20mart inşallah:) beta hcg baktırdınmı?
Hoşgeldin aramıza
İnşallah burda olan olmayan tüm hamişler hayırla sağlıkla bebişlerine kavuşur, içinde bende inşallah.
ekliyorum listemize canım.. İlk sayfada
kızlar, yerlesme kanaması yasayan varmı aranızda? benim tarihimde olması mümkünmü? 4+5
cok haif kahverengi akıntım oldu iç çamaşırıma gelmedi sadece tuvalet k. gördüm az önce. dün beta hcg 576 cıkmıştı, doktor güzel dedi ama ne bu şimdi???
yardım edin çok korktum kafayı sıyırıcam
kuzumm benimde 5.hafta da kahverengi lekelenmelerim başladı ve tam 1 hafta sürdü doktora gittim doktorum sürekli yatacaksın dedi bir hafta boyunca yattım şu an allaha şükür ne lekelenmem ne de kananam yok çok fazla sıkıntı yapma sadece dinlen güzelim![]()
Çok teşekkürleercanım o tarafta TDV 29 Mayıs hastanesi ni duydum ben. iyi demişlerdi. Bi araştır istersen
kızlar, yerlesme kanaması yasayan varmı aranızda? benim tarihimde olması mümkünmü? 4+5
cok haif kahverengi akıntım oldu iç çamaşırıma gelmedi sadece tuvalet k. gördüm az önce. dün beta hcg 576 cıkmıştı, doktor güzel dedi ama ne bu şimdi???
evet ikiz benimki canım çok farklı bir duygu bu Allahım herkese nasip etsin inş.. beklemek çok zor valla bende haftaya tekrar gidecem hayırlısı artık...inşallah canım amin senin ikizmiş sanırım çok güzel bişeyallah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla bana doktor 2 hafta sonra gel utrasona dedi sabırla beklemeye çalışıyorum ama aslında çok sabırsızlanıyorum
![]()
sanırım öyle olacak canım...haftaya cuma akşamı duyacağız inşallahsenden test falan istedi mi dr balım ?
hayır canım test falan istemedi haftaya tekrar gidecegim belki o zaman isteyebilir..
oyyyyy senin mercimekle benim mercimek 1 gün farkıyla kardeş olcaklar desene![]()
tşk.ederim canım bu duyguyu yaşamak için 8 yıl bekledim çifte mutluluk oldu bana darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş...maşallah subhanallah
gözünaydın canım..sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim...
Günaydın uhdecim.....
Ya çok sevindim senin adına canım yaaa.. ne kadar güzel..tebrik ederim tatlııımmm.. İKİZ annesi olucaksın hayırlısıyla.. Sende şuan nasıl bi heyecan vardır tahmin edebiliyorum.
çok saol canım... ayy canım hiç sorma öyle değişik duygu ve heyecanla doluyumki anlatamam çok farklı birşey bu Allahım herkese yaşatsın inş..
Canıııımmm ne kadar güzeeeeelllll....pıtpıtları sende gördün sonunda. demekki dün muayene olabilmiş olsaydım benim bebişimin pıtpıtlarını görme şansım da yüksekmiş.. şimdi bende çok fena heveslendim bak:) Aynen dediğin gibi bende bi bebişimi görsem kendimi daha çok hamile hissedicem aslında.
inan canım ben kalp atışını görmedim keseleri gördüm ama insan onda bile şok oluyor birde pıt pıtları duyunca oturup ağlayacam galiba inş. sende görünce anlayacaksın bu duyguları...
[maşallah maşallah çok süper vala
allahsağlıcakla gelişip doğmalarını nasip etsin bende hep ikizim olsun derdim:))
![]()
canım geçmiş olsun kötü birşey getirme aklına iyi düşün güzel olsun herşey bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun inş..ankaradayımbugün gittim doktora.çok acayip birşey oldu.moralim çok bozuk.doktor baktı iki kese gördü gibi oldu ama emin olamadı kanama olabilir düşük olabilirsin diye ilaç verdi onu kullancam bakalım.
canım inş. güzel habererle gelirsin ...bu arada günaydın kızlar...
pazar pazar genelde kimse olmuyor ama ben yazayım yine de yarın sabah doktora gideceği ve çok heyecanlıyım bu heyecanımı bastırmak için bugün hep gezeceğim..gerçi hava da çok sıcak ama istanbul a gidicem ayyy inşallah ben de yarın bebişimi görürüm artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerinize de...yarın doktordan gelince yazarım öptümm
Gözün aydın canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş..Arkadaşlar ben de haziranda hamile kaldım. şuan 5 hafta 3 günlük. tam 5 haftalıkken ultrasonda keseyi gördük. inşaallah 15 martta bekleniyormuş doğum. ben de mide bulantısı hiç olmadı ama çook halsizim çok çabuk yoruluyorum. ne zamana kadar sürer acaba bu uyku hali bileniniz var mı
oyyyyy maşalllaaahhhhh Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...selam arkadaşlarım doktordan geliyorum bebeğim meleğim 6+4 günlük olmuş....vedeeeeeeeeeeeeee pıtı ptı pıtı pıtı atıyordu kalbi ayyyyyyyy süper bir duygu ALLAHIM hepinize yaşatsın....Allahım evlat isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın dr usg sesini açınca bayılcakdım sevinçten rabbim nazarlardan saklasıın .....Allahım sana emanetiz....![]()
sıra sende canım inş. güzel haberlerle geleceksin bekliyoruz burdaben yine heyecanlandım yaaaaa...
randevu aldım yarına.. öğlen saat 2 de.
İnşallah herşey yolundadır, bebişimizi tastamam görüp gelirim hayırlısıyla
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı uğurlu olsun inş...merhabalaaarrr....
![]()
canım korkma endişelenme bazılarında yerleşme kanaması oluyormuş belki sendede öyledir dr. görüş hemen inş. herşey yolundadır canım...