2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar
ben yine muayene olamadan döndüm
bu kezde randevu sisteminin azizliğine uğradım
:(((((
çıkışta sinirimden öyle çok ağladımki, hala başım ağrıyor.
yarın sabah tekrar gidicem... Offff yavrumu bi görebilseydim..

canım lütfen ya böyle boşyere yıpratma kendini sana bişey söyliycem ben bugün bebeğimi gördüm kalp atışını sende göreceksin ve gördüğünde ne düşüneceksin biliyomusun neden ağlamışım bebeğimi üzmüşüm. onun canının kıymeti inan seninkinden daha ağır bastığını anlayacaksın. böyle boş yere yeğenimizi üzme. uzan dinlen. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar doktordan geldim size söylediklerini anlatayım günde 3 tabak meyve yenilecek günde en az 4 litre su içilecek, kesinlikle dışarda et ve salata yeme dedi salata bol su ile yıkanmış olacak bide et iyi pişmiş olacakmış. hamur işlerinden uzak dur dedi kaliteli beslenmek gerekiyormuş haftada 2 kez mutlaka balık yenilecek (ton balığı DEĞİL!) taze balık. çok ağır kaldırmak, çok yükseğe uzanmak yasak, ot çaylarıda ilk 3 aylık dönemde tehlikeli olabilirmiş. işte bide hepimizin bildiği genl şeyleri söyledi paylaşmak istedim hepinize sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

canım benim bende fena miğde bulantısı var. doktor kuru ve yağsız ye dedi. bende bütün gün patates haşlaması ve karpuz yiyebiliyorum. bunların dışında zorla yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyorum. evet suyu bende duydum çok faydalı. özellikle ultrasona gireceğimiz zaman su içersek bebek daha net görünürmüş...
kahve kola zaten az sabahta 1 bardak çok açık olmak şartıyla çay içiyorum. meyve kesinlikle faydalı bu sıcakta başka ne yenir. hem faydalı hem miğde bulandırmıyor:)))

Ben de Mart annesi olacağım. Henüz doktora gidemedim ne yazık ki. Bu hafta giderim artık ama, 4 yer var düşündüğüm, hiç birini de gözüm kesmedi aslında. Dertliyim kısacası.

canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. bence bir an önce karar ver. çünkü yaptırman gereken testler olacak. ayrıca ben özele gidiyorum. ama doktorum testlerini devlette yaptır dedi bende kan tahlilim için sağlık ocağına gideceğim yarın. bence bunlara çok takılmayın. birine git beğenmezsen zaten mutlaka 2. sinden memnun kalırsın. düşüneceğiniz en önemli şey kendiniz ve bebeğiniz olsun... sağlıklı günler hepinize. iyi akşamlar...

kızlar ben bu gün doktora gittim ama uyuz olduum belki beklentilerim yüksekti o yüzdenmi hiç bişi sölemedi ayol süper harika dedi kan testidemi yapmıcaksınız dediim gerek yok dio sadece keseyi gördük etrafı çerceve gibi beyz dedi bu bebeğin çok sağlıklı oldunu gösterio dedi
nese zorla kendim verdim kan demirime falan baksınlar die ben mi çok şey bekledim acaba ha bu arada folik asit kullanıomusun die sodu evet deiim ama ben günde iki tane folik plus kullanıoruum sormayı unuttum sizler kaç tane kullanıosunuz 6+0 ızzz bizzz :74:

kızlar ben bu gün doktora gittim ama uyuz olduum belki beklentilerim yüksekti o yüzdenmi hiç bişi sölemedi ayol süper harika dedi kan testidemi yapmıcaksınız dediim gerek yok dio sadece keseyi gördük etrafı çerceve gibi beyz dedi bu bebeğin çok sağlıklı oldunu gösterio dedi
nese zorla kendim verdim kan demirime falan baksınlar die ben mi çok şey bekledim acaba ha bu arada folik asit kullanıomusun die sodu evet deiim ama ben günde iki tane folik plus kullanıoruum sormayı unuttum sizler kaç tane kullanıosunuz 6+0 ızzz bizzz :74:

slm cnm ne güzel işte dr daha ne söylesin....... ben günde 3tane içiyorum folik plus....

selam güzel anneler..
bgn itibariyle bulantılar başladı bende...
aslında bi kaç gündür vardı ama kusma derecesine gelmiodu..
tavuk yemeklerini okadar çok severdimki ama şu an inanılmaz midemi bulandırıo..
vee tatlı yiyemiyorum.
tatlı olan herşeydende midem bulanıo.
varsa yoksa tuzlu ve ekşi..
netteki hesaplamaya göre şu an 5 haftalık
erkenmi acaba bu belirtiler??

kızlar biş sorcam
ultrasona girmeden öncemi bol su içmke gerekio.
nasipse gelecek hafta kalp etımı için gidicem.
bol su mu içeyim daha net görmek için??

banada doktorum günde 2 tane alman yeterli demişti..
bende folic plus kullanıyorum..

canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. bence bir an önce karar ver. çünkü yaptırman gereken testler olacak. ayrıca ben özele gidiyorum. ama doktorum testlerini devlette yaptır dedi bende kan tahlilim için sağlık ocağına gideceğim yarın. bence bunlara çok takılmayın. birine git beğenmezsen zaten mutlaka 2. sinden memnun kalırsın. düşüneceğiniz en önemli şey kendiniz ve bebeğiniz olsun... sağlıklı günler hepinize. iyi akşamlar...

canım hangi testler bunlar.
bende özele gidiyorum çnk.
eğer maaliyeti çok fazlaysa bende devlete gidebilrim.
bilgi verirmisn testler hakkında??

Kizlar iyi geceler umarım iyidir herkez benim 4 gündür feci bulantilarim başladı ne yeseM kusuyorum napicam böyle devam ederse yarın doktorda boş yer bulursam gideceğim oğlumda hiç böyle olmamıştım

Yeni hamislerimiz gelmiş hosgeldiniz kizlarr

Kizlar iyi geceler umarım iyidir herkez benim 4 gündür feci bulantilarim başladı ne yeseM kusuyorum napicam böyle devam ederse yarın doktorda boş yer bulursam gideceğim oğlumda hiç böyle olmamıştım

hoşbulduk canım..
bulantıların başladı demek Allah yardımcın olsun..
oğlunda böyle olmadıysa bu kız olabilirmi acaba??

selam arkadaşlar
ben yine muayene olamadan döndüm
bu kezde randevu sisteminin azizliğine uğradım
:(((((
çıkışta sinirimden öyle çok ağladımki, hala başım ağrıyor.
yarın sabah tekrar gidicem... Offff yavrumu bi görebilseydim..
canım yaa üzülme bu kadar kısmet değilmiş demekki bak bugün gidip göreceksin bebişini bizere güzel haberlerle geleceksin sevinme zamanı şimdi
Bende geçenlerde gittiğim dr. aynen senin gibi oldum haklısın beklentilerimiz çok yüksek oda şundan kaynaklanıyor aşağı yukarı çoğu şeyi biliyoruz gebelikle ilgili en azından öğreniyoruz bizler bekliyoruz ki dr. bizim bilmediğimiz birşeyler söylesin biz tatmin olalım ama karşındaki dr. hiç bir şey demeyincede böyle çıldırmış vaziyette eve geliyoruz, bende yeni dr. arıyorum kendime inş. iyi bir dr. bulabilirim

canım başlamış bulantıların Allah kolaylık versin inş. en kısa zamanda geçer

günaydın kızlar benimde 8 mart gözüküo doğum. haftaya tekrar kontrolüm var kalp atışları için çok heyecanlıyım yalnız bende hiç hamilelik belirtisi yok biraz korku başladı kese boş felan deildir dimi onunla alakası olurmu yada

günaydın kızlar benimde 8 mart gözüküo doğum. haftaya tekrar kontrolüm var kalp atışları için çok heyecanlıyım yalnız bende hiç hamilelik belirtisi yok biraz korku başladı kese boş felan deildir dimi onunla alakası olurmu yada

valla bendede hiç belirti yok bende tedirginim ama kimi rahat geçiriyormuş öyle diyorlar pozitif düşünelim

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım?

bulantılar için acele etmeyin kişiye göre değişir dedi bana doktorum bazılarının hiiiç bulanmadan güllük gülistanlık gebelik geçirdiğini söyledi.

bugün doktora gidecek var mı?

hadi bakalım yeni hamişleri de bekliyoruzzz:9:

bendede pek belirti yok halsizlik haricinde inş. kalp atışlarını duyunca rahatlarız

kızlarr günaydın bişey sorcam başı dönen varmı bnm ani harketlerde falan oturup kalakarken yataktan kalkarken dönüodu ama bu gece tüm gece döndü uyudum uyandım gece hala dönüo nedendir bilen varmı gebelikten önce hiç yoktu:50:

Back
X