2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gayet güzelmiş canım.. betahcg kişiden kişiye değişiyormuş.
Bazılarında adet geçmeden 100-200 lerde çıkıyor, bazılarında adet geçince çıkıyor.

peki hemen ertesinde keseyi görmeye gitmişmiydin.

hayır 3 gün sora gittim ama hemen gördüm ilk gördüğümde 9.4mm di kese..şimdi 2 cm falan galiba bebişte 5mm:nazar:

günaydın sevgili anneler...

ah semra çatlattın bizi bütün gün ha..neyse başka gün gidersin artık hayırlısı olsun..

holacım doktor bebeğini gördü mü?senin de mi geç yumurtlamaymış başka ne dedi doktor bir daha ne zaman çağırdı?

yoo doktor geç döllenme falan demedi bende çok önemsemedim ha 7 ha 6 hafta 3 ama sanırım ultrason herseferinde farklı gösteriormuş önemli olan sat tarihin dedi yeni doğum yapan bi ark. doktor herşey normal sadece sigara ve alkol yasak dediii kola sordum faydalı şeylr varken içilmemeli ama canın çekiosa iç tabi dedi (abartmadan) kesede bebeği gördüük kalbini duyduk çok şükür :66: 1 ay sonra gel dedii ve bu kadar haa 10 bardak sıvı tüket bi günde dedi 2 3 bardak süt iç dedi:nazar:

Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...

Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZ :nazar::nazar: kalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....:nazar::nazar::emir_bebek:

:nazar: maşallah maşallah çok süper vala:D allahsağlıcakla gelişip doğmalarını nasip etsin bende hep ikizim olsun derdim:)):nazar:

Bestesciiimmm tahlil sonucun çıktı mı canım????

cıktııııııı:))))) 572 :):) cok iyi dedi doktroum 2 günde 2 ye katlamıs daha kan aldırmana gerek yok, 2 hafta sonra kontrole gel muayene edicez dedi:) kasıklarımın agrıdıgından bahsettim rahim duvarları genişliyormuş onun içinmiş içimde rahatladı:)

cıktııııııı:))))) 572 :):) cok iyi dedi doktroum 2 günde 2 ye katlamıs daha kan aldırmana gerek yok, 2 hafta sonra kontrole gel muayene edicez dedi:) kasıklarımın agrıdıgından bahsettim rahim duvarları genişliyormuş onun içinmiş içimde rahatladı:)

Ohhh Ohhhh :66::66::66::66::66: bu smileyde cuk oturdu :1:
çok sevindim canım.. öğlen ben diycektim zaten 600e yakın çıkar diye de, az çıkarsa üzülürsün diye söyleyememiştim..
2 hafta sonra keseyi, bebeğini görür kalp atışlarını da duyarsın hayırlısıyla.:nazar::nazar::nazar:

Ohhh Ohhhh :66::66::66::66::66: bu smileyde cuk oturdu :1:
çok sevindim canım.. öğlen ben diycektim zaten 600e yakın çıkar diye de, az çıkarsa üzülürsün diye söyleyememiştim..
2 hafta sonra keseyi, bebeğini görür kalp atışlarını da duyarsın hayırlısıyla.:nazar::nazar::nazar:

inşallaah Allah o günleride de göstersin:) benim daha önceki düşük olmuştu kalp atışları hızlanmadı ve durdu, o yuzden biraz panik durumlarındayım ama bu sefer takmamaya calısıyorum:):)

senin hayırlısıyla dogum ne zaman gozukuyor?

hayırlısı allahtan herkes bişey söylüyor ama kişiden kişiye değişiyor sanırım sağlıklı olsunlarda anneleri her şeye katlanır :49:

canım istanbulda isen bende izin almamak için akşamları gidiyorum çokta memnunum dr dan...istersen önerebilirim....
ankaradayım:( bugün gittim doktora.çok acayip birşey oldu.moralim çok bozuk.doktor baktı iki kese gördü gibi oldu ama emin olamadı kanama olabilir düşük olabilirsin diye ilaç verdi onu kullancam bakalım.

inşallaah Allah o günleride de göstersin:) benim daha önceki düşük olmuştu kalp atışları hızlanmadı ve durdu, o yuzden biraz panik durumlarındayım ama bu sefer takmamaya calısıyorum:):)

senin hayırlısıyla dogum ne zaman gozukuyor?

benim doğum 9 mart görünüyor ama mecburi sezeryan olucağı için daha erken olur.

benimde düşüğüm var ama ben farkedememiştim, üstüne görmüşüm:(( bi kaç gün sonra şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittiğimde öğrenmiştim gebeliğimi ama düşmüştü ne yazıkki

ankaradayım:( bugün gittim doktora.çok acayip birşey oldu.moralim çok bozuk.doktor baktı iki kese gördü gibi oldu ama emin olamadı kanama olabilir düşük olabilirsin diye ilaç verdi onu kullancam bakalım.

canım neden kanama olabilir dedi. başka bişeymi gördü acaba??
ay inşallah ilaçlar fayda ederde sorunsuz geçiririrsin gebeliğini.
Bende Ankaradayım.

sunlar olursa direk doktoru aramak lazımmıs: hiçte kötü yazmayı sevmiyorum ama önemli kızlar:

1. tek taraflı kasık agrısı
2. goguslerde olan siskinligin gecmesi
3. kanama (yerlesme kanaması damla damla olan iyi) onun dısındakılerde dr. arayın, kanamayla birlikte tuvalette beyaz parça görme (görürseniz alın dr.unuza götürün)
4. hamilelikte hissettiginden farklı hissetmek

sizinde bildikleriniz varsa ekleyin, tedbiri elden bırakmayalım:)

canım neden kanama olabilir dedi. başka bişeymi gördü acaba??
ay inşallah ilaçlar fayda ederde sorunsuz geçiririrsin gebeliğini.
Bende Ankaradayım.

şöye oldu keseyi gördü yanında bir kese daha var gibi dedi.ama şekli biraz değişik dedi.kanama olma ihtimali olabilir dedi.ama ikiz olma ihtimalide olabilirmiş.cumartesi belli olcak bakalım.inşallah kanama değildir.

şöye oldu keseyi gördü yanında bir kese daha var gibi dedi.ama şekli biraz değişik dedi.kanama olma ihtimali olabilir dedi.ama ikiz olma ihtimalide olabilirmiş.cumartesi belli olcak bakalım.inşallah kanama değildir.

inşallah değildir canım :nazar::nazar::nazar: ikiz olma ihtimali daha güzelmiş:) Hakkında hayırlısı olsun :nazar::nazar::nazar:

ben henüz doktora gitmedim canım. ilk gebeliğimde devlete gitmiştim Etlik zübeyde hanıma.
dün yine bi gidiyim dedim felaket kalabalık geri döndüm.
keçiören eğitim araştırma hastanesine bakmak istiyorum bide.
özele gidemem, durumumuz kaldırmaz.. ama doğuma kadar para biriktirip doğumda özele veya özel doktora gidebilirm.

sunlar olursa direk doktoru aramak lazımmıs: hiçte kötü yazmayı sevmiyorum ama önemli kızlar:

1. tek taraflı kasık agrısı
2. goguslerde olan siskinligin gecmesi
3. kanama (yerlesme kanaması damla damla olan iyi) onun dısındakılerde dr. arayın, kanamayla birlikte tuvalette beyaz parça görme (görürseniz alın dr.unuza götürün)
4. hamilelikte hissettiginden farklı hissetmek

sizinde bildikleriniz varsa ekleyin, tedbiri elden bırakmayalım:)

ben bide -bulantının aniden kesilmesi diye duymuştum.

offf kızlar ben çok kötüyüm kaç gündür hiçbişe yiyemiyorum mide bulantısı bugün zorla temizlik yaptım dinlene dinlene...:5:

ben henüz doktora gitmedim canım. ilk gebeliğimde devlete gitmiştim Etlik zübeyde hanıma.
dün yine bi gidiyim dedim felaket kalabalık geri döndüm.
keçiören eğitim araştırma hastanesine bakmak istiyorum bide.
özele gidemem, durumumuz kaldırmaz.. ama doğuma kadar para biriktirip doğumda özele veya özel doktora gidebilirm.

bende ilk doğumumu etlikde yaptım çok memnun kaldım.sincan lokman hekim de iyi diyorlar.bi dahaki kontrolüme(inşallah) oraya gitmeyi düşünüyorum.muayenede 35 lira kadar ücret alıyorlar.normal doğum 400 sezeryan 1500 civarındaymış.

Back
X