2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin, uyku halin yakında başlar.. bulduğun heryerde uyumak istersin. o kendini öyle bi belli ederki :1:
bulantında 6.hafta bitince başlayabilir belki. ben bugün 6+1 im yeni yeni hafiften belli ediyor. Şuan bunu yazarken bile midem bi tuhaf yani:(
[/QUOTE]

geçmiş olsun inşallah daha fazla olmaz ben daha hamile gibi bile değilim hiç bir belirti yok :61: aramızda tam 1 hafta var

bende 5+2 deyim vee hiçbişey hissetmiyorum...hatta uyku halim vardı oda kayboldu..iştah son sürat yerinde:56::56:
midem filan bulansın istiyorum yemin ederim yaaaa:84:...7 sene sonra bulunca iyice paranoyak oldum...:27:
inşallah herşey yolundadır içerde...:18::18:

aynen bende :1: inşallah hepimizin sorunsuz sağlıkla gelir bebişleri

ay allah iyiliğini versin çok güldüm bu su işine...

6 haftalıkken kalp atışı gördün demek ne güzel o zaman ben de görebilirim herhalde pazartesi gideceğim bakalım hayırlısı...

bende çok şaşırdım zaten tip tip bakıyom ekrana dr gösteriyo bak şöyle bak böyle bi ara kocişle ikimiz ekranla bi bütün olmuştuk nerdeyse :46:
venüstencimmm çok sevindimmm,,,:71::71:maşşlhhhhh canım yaaa:nazar::emir_bebek:,demek kalp atışı vardıı,,,:52::52:çok heyecanlı yaa,,,,:64::65::66:benimki çok küçük gitsem keseyi görürüm belki,,, :69::69:benim daha beklemem lazım bugün 4+6 oldukk daha:16::16:

kadercimmmmm bende hiç beklemiyodum ve çokta bilgili deilim bu konularda biliyosun inanılmaz bi duygu azcık daha bekleyeceksin bebişim :70: annesinin kuzusu hemencecik annesine gösterdi anne ben burdayım dikkat et bak kendine demek istedi ben yerim o fasulyeyi :56:

Günaydın uhdecim.....

Canıııımmm ne kadar güzeeeeelllll....pıtpıtları sende gördün sonunda. demekki dün muayene olabilmiş olsaydım benim bebişimin pıtpıtlarını görme şansım da yüksekmiş.. şimdi bende çok fena heveslendim bak:) Aynen dediğin gibi bende bi bebişimi görsem kendimi daha çok hamile hissedicem aslında.:49::49::49:

oyyyyy sen bi git çok heyecanlı yawwww....p.tesi haber ver bakalım sen fasulye annesine gözükmek için kimbilir içerde neler yapıyodur :nazar:

gözünaydın canım...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar::nazar:darısı başımıza...
ayy bendde kendimi hamile gibi hissetmiyorum..demekki görünce işler değişiyor...:emir_bebek::emir_bebek:

evet bebişim görünce dahada bi anneleşiyosun ben varyaaaa hiç benden anne olmaz derdim meğer ne kadan annelik hormonum varmış :69: allahım sen ne büyüksünnnn :49:

arkadaşlar şimdi hamileliğimiz boyunca saçımızı hiç boyatmıyoruz bide kestirmiyoruz değilmi farkı bi bilgisi olan bunlara benzer yapılması gereken şeyler varsa paylaşalım ltf

bebişim ben dün akşam dr sordum ilk 3 ay kesinlikle boyama yok dedi sonra tekrar soracağım bakalım ne dicek...kestirme ile ilgili nilgim yoktu ilk defa senden duydum onuda sorarız olmazsa çünkü hem kestirmem hem boyatmam lazım annesini bakımsız görmesin fasulye :8:

arkadaşlar şimdi hamileliğimiz boyunca saçımızı hiç boyatmıyoruz bide kestirmiyoruz değilmi farkı bi bilgisi olan bunlara benzer yapılması gereken şeyler varsa paylaşalım ltf

saçı ilk 3 ay boyatmayın diyolar... kestirmeye gelince benim saçlarım sürekli avuç avuç dökülür. dün eşime dedim kestireyim diye YOK dedi. hurafe biliyorum ama yine de insan bi tuhaf hissediyor kendini.

saçı ilk 3 ay boyatmayın diyolar... kestirmeye gelince benim saçlarım sürekli avuç avuç dökülür. dün eşime dedim kestireyim diye YOK dedi. hurafe biliyorum ama yine de insan bi tuhaf hissediyor kendini.

banada eşim kestir saçını diyor çok uzun sıcakta nasıl dayanıyorsun diyor ama bende açıkçası tedirgin oluyorum hep kestirilmez diye duydum

yeni gelen arkadaşlar İLK SAYFADA listemiz sürekli güncelliyorum.

tahmini doğum tarihinizi ve muhtemel doğum şeklinizide yazarsanız sevinirim :71:

beğen butonunu buldum yemin ederim....:52::52::52:
ne salağım yaaa:27::27: anca gördüm ...neremle bakıyosam artık...:60:
bundan sonra bol bol beğenirim artıkın....:86::86:

benimde 15 mart gösteriyor hesaplayıcılar...hayırlı zamanda gelsin kuzularımız....
doğum şeklide ben sezeryan isterim ama doktor ne der bilemiyorum...

benim 9 mart zaten yazmışsın bebişim :69: dün akşam eşimde nasıl doğurcan dedi bana dondum kaldı şu an düşünmüyorum 6 ay sonra düşünmek istiyorum bu konuyu mümkünse :77:gönlümden geçen normal doğum ama ancak epidural yapabilirim gibi geliyor olmadı çevir kazı yanmasın hesabı sezeryan yapcas o yüzden cevap veriyorum e şıkkı hepsi :1:

benim 9 mart zaten yazmışsın bebişim :69: dün akşam eşimde nasıl doğurcan dedi bana dondum kaldı şu an düşünmüyorum 6 ay sonra düşünmek istiyorum bu konuyu mümkünse :77:gönlümden geçen normal doğum ama ancak epidural yapabilirim gibi geliyor olmadı çevir kazı yanmasın hesabı sezeryan yapcas o yüzden cevap veriyorum e şıkkı hepsi :1:

:9::9::9:

tickerina baktımda 2.evlilik yıldönümüze 3 ay kadar bi zaman kalmış.. Ohhh ne güzel karnın çıkmaya başlamış olacak.. ayyyy ben niye heyecan yapıyorum herşeyde yaaaa....

Bizimde 4.yılımızı bitrmeye az kaldı. 1,5 ay filan. o zamana tabi göbek çıkmaz:((

saçımızı kestirmiyomuyuz benim saçlarım zaten uzun hamilelik sonunda yerlere uzanır heralde rapunzel gibi:27:

:9::9::9:

tickerina baktımda 2.evlilik yıldönümüze 3 ay kadar bi zaman kalmış.. Ohhh ne güzel karnın çıkmaya başlamış olacak.. ayyyy ben niye heyecan yapıyorum herşeyde yaaaa....

Bizimde 4.yılımızı bitrmeye az kaldı. 1,5 ay filan. o zamana tabi göbek çıkmaz:((

yawrummmm bizim şöyle enteresan bi durumumuz var 26 eylül 2009da evlendik çok zor şartlarda bunu sona anlatırım :27: balayına kıbrısa gitmiştik geçen senede niyetlendik balayı hotelimize gidelim şöyle 2. bir balayı yapalım diye diye ama kısmet deilmiş trafik kazası geçirdik gidemedik bu sene gidelim diye niyetleniyorduk ki 2. balayımız olsun diye ama fasulyem geldi uçağa binebilirmiyim nasıl olurum hiç bilmiyommm ama tek bildiğim biz ne kadar plan yaparsak yapalım rabbim çoktan yapmış programı :nazar:

kadın doğğum doktorun mu verdi cnm ilacı yada başka doktor ise hamile olduğunu söyledin mi ilacı yazmadan önce eğer hamile olduğunu bilerek verdilersehiç çekinmeden iç çünkü onlar bebeğe zarar vermeyen ilaçları veriyorlar rahat ol yani.

evet kadın doğum doktoru verdi hamileler için ama zararsız die bişe yok en az zararsızı veriyolar nebilim ben biraz pimpirikliyim offf allahım bebiş doğunca kafayı yerim heralde...

ben ilk gebeliğimde 2li test yaptırmadım.. duyduğuma göre de çoğunlukla 2li testte ense kalınlığına bakılıyormuş. ne kadar doğru bilemem. ama zaten her kontrolümde ense kalınlığını ölçüyordu doktor, 2liye gerek görmedi.. 3lü testte bile o kadar strese giriyoki insan acaba ne çıkacak diye. Bu seferde inşallah bi sorun çıkmaz Ya Rabbim. AMİN.
İnşallah hepimizin hamileliği sonuna kadar sorunsuz geçer ve hayırlısyla kucaklarımıza alırız minik mucizelerimizi

ben ilk gebeliğimde 2li test yaptırmadım.. duyduğuma göre de çoğunlukla 2li testte ense kalınlığına bakılıyormuş. ne kadar doğru bilemem. ama zaten her kontrolümde ense kalınlığını ölçüyordu doktor, 2liye gerek görmedi.. 3lü testte bile o kadar strese giriyoki insan acaba ne çıkacak diye. Bu seferde inşallah bi sorun çıkmaz Ya Rabbim. AMİN.
İnşallah hepimizin hamileliği sonuna kadar sorunsuz geçer ve hayırlısyla kucaklarımıza alırız minik mucizelerimizi

doktor ikili testte herhangi bişe çıkmayınca üçlü testte gerek yok dedi.evet ense kalınlığına bakılıyo

arkadaşlar merhaba bir haftadır yazamıyorum size. tatilin sonuncu günü bugün istanbula dönüş yapacağım size haber vereyim dedim. tatilin son günleri miğde bulantım çok arttı. inanılmaz yemek yiyemiyorum. çok fena miğdem. ilaç iyiki almışım o iyi geldi. aynu zamanda çok heyecanlıyım pazartesi doktora gideceğim kalp atışı ve bebeğimi görmek için. şimdilik k.i.b öptüm hepinize sağlıklı günler. iyi hafta sonları...

Back
X