2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydınn tarifsiz bi şaşkınlık mutluluk :)

hamile olduğumu ilk öğrendiktan 2-3 gün sora gittim doktora normal ultrasyonda gördü keseyi 9.4mm di 4 haftalık demişti.9 gün soraya randevu verdi dün gittik doktora 6 haftalık dedi bu sefer

ilk başlarda olur cnm böyle önemli olan büyümüş olması..bebeği görebildin mi?

ama ben hep limon yiyom ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler erkek bebektemi ekşi yeniyor aaaa anlamadım :64:ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye biliyom :29:kafam zaten karışıktı iyice karıştı beyawww şehzademi sultanmı olcak bakalım allahım sağlıkla o günleride görmeyi nasip eder inşallah :49:

bizde deööyle derler cnm

ben kızıma hamileyken hiç midem bulanmamıştı ki..ben böyle şeylere inanmıyorum pekk

semra nerdesin kıss???hadi hayırlı haberleri bekliyoruz heyecanla..

kaç saattir ara ara bakıyorum daha gelmedin mi doktordan?

benim de pazartesi randevumm

Son düzenleme:
kızlarr kandiliniz mübarek olsun allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh... sevgili hamişlerim ben bugün ilk kez doktora gittim bebişimide gördüm kalbinide duydum herşey normal dedi sadece 42 kilo olduğum için 20 kilo almaya çalış dedii(inşallahh)bi vitamin verdii darısı henüz gidip görmeyenlerin başına...

kızlarr kandiliniz mübarek olsun allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh... sevgili hamişlerim ben bugün ilk kez doktora gittim bebişimide gördüm kalbinide duydum herşey normal dedi sadece 42 kilo olduğum için 20 kilo almaya çalış dedii(inşallahh)bi vitamin verdii darısı henüz gidip görmeyenlerin başına...

tebrikler cnm herşey yolundaysa kg pek sorun değil sanırım ama sende cok zayıfsın arkadaşım umarım bol bol yersin şişersin....:1::1::1:

rabbim bizede nasip der inşallah duymayı bende pazar günü gidicem...

tebrik ederim çok sevindim kaç hafta kaç gündesin ? hayırlı kandiller

artık doktora gitmek istiyoruuuum:( işimden dolayı izin alamıyorum.akşam muayeneye gidicem özel iyi bir doktor bulamadım.7 temmuzda öğrendim hamile olduğumu hala doktora gidemedim.:49:

uhde ve polyanna nerdesiniz ?
çatladım meraktan ...sabahtan beri 50 kere baktım sayfaya...
lütfen güzel haberlerle gelin buraya:18:

Arkadaşlar cok özür dilerim. Sabah doktora gittik ama devlet hastanesi olduğu için bi türlü sıra gelmedi.sonra da ben sinirlenip beklemek istemedim ve kontrolu iptal ettirdim. Ordanda annemlere geçtik dolaşmaya çıktık derken kafam rahatladı. Eve dönüncede uykudan kafamı kaldiramadim. Suan cepten yazıyorum,pc acicak dermanim yok. Kusura bakmayın kızlar sizleri de meraklandirdim

günaydın sevgili anneler...

ah semra çatlattın bizi bütün gün ha..neyse başka gün gidersin artık hayırlısı olsun..

holacım doktor bebeğini gördü mü?senin de mi geç yumurtlamaymış başka ne dedi doktor bir daha ne zaman çağırdı?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, Sibelcim valla kusura bakmayın yaa aklım hep sizlerdeydi ama fırsat olmadı:((

Yeni gelen hamişlerimiz varmış hepiniz hoşgeldiniz.. kahvaltı hazırlayıp eşimi işe gönderdikten sonra burdayım inşallah.

:54::54::54::54::54::54::54::54:

Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...

Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZ :nazar::nazar: kalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....:nazar::nazar::emir_bebek:

bizde deööyle derler cnm

ben kızıma hamileyken hiç midem bulanmamıştı ki..ben böyle şeylere inanmıyorum pekk

hayırlısı allahtan herkes bişey söylüyor ama kişiden kişiye değişiyor sanırım sağlıklı olsunlarda anneleri her şeye katlanır :49:

artık doktora gitmek istiyoruuuum:( işimden dolayı izin alamıyorum.akşam muayeneye gidicem özel iyi bir doktor bulamadım.7 temmuzda öğrendim hamile olduğumu hala doktora gidemedim.:49:

canım istanbulda isen bende izin almamak için akşamları gidiyorum çokta memnunum dr dan...istersen önerebilirim....

Günaydın kızlar dün kesemizi görmeye gitmiştik geç döndük yazamadım yeni fırsat bulabildim inanın...

Keselerimizi gördük kızlar İKİZZZZZ :nazar::nazar: kalp atışlarını henüz duyamadık dr. erken oldugunu söyledi göbekten baktı belki alttan muayene etmiş olsaydı kalp atışlarınıda duyabilirdik sanırım 10 gün sonra yeniden gidilecek inş. kalp atışlarını duyacagız çok değişik bir duyguymuş bebeği olanlar derlerdi de bilmezdim merak ederdim 8 yıldan sonra öğrendim işte bende çok şükür Allahım bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş. isteyen herkese nasip eder yaşatır bu duyguları.....:nazar::nazar::emir_bebek:

oyyyy maşallahhhhh allah kolay hamilelikler geçirtsin canım benim....ikiz olunca 2 kese mi oluyomuş ? aynı kesenin içinde olunca tek yumurta ikisi oluyo o zaman seninki çift yumurta ikisi maşallah rabbim nazarlardan korusun :nazar:

ay çokk harika bir şey yaa ikiz bebek maaşallah subhannallah:nazar::nazar::nazar:sanırım ayrı yumurta ikizi şimdiden gördüğüne göre.. kız uhde cinsiyeti nerden anladılar hemen?maaşallah ne diyeyim tebrik ederim sağlıkla gelsinler minnoşlar..

ala ala acaba sat tarihinnimi karıştırdı..poff çok karışık geliyor bu haftalar bana :/
bende o zaman kalp atışlarını 7 haftalık olunca duyucam o zaman :26:
canım ben 6 haftalıkken gittim kalp atışlarını duyamadık ama vajinal muayene yapmadı dr. göbekten ultrasyonla baktı belki ondan duyulmamıştır bilemiyorum artık...
Arkadaşlar cok özür dilerim. Sabah doktora gittik ama devlet hastanesi olduğu için bi türlü sıra gelmedi.sonra da ben sinirlenip beklemek istemedim ve kontrolu iptal ettirdim. Ordanda annemlere geçtik dolaşmaya çıktık derken kafam rahatladı. Eve dönüncede uykudan kafamı kaldiramadim. Suan cepten yazıyorum,pc acicak dermanim yok. Kusura bakmayın kızlar sizleri de meraklandirdim
canım yaaa devlet hastaneleri maalesef öyle valla gittinmi pişman olup geri dönüyosun ben kan testi yaptıracagımda gittimde kanımı kaybetmişlerdi çıldırmıştım ama... neyse hayırlısı olsun sende sonra gidersin canım üzülme fazlada :38:

dün akşam 21. de bebeğimle tanıştım :32: giderken bir dünya su içtimki ultrasonda gözüksün alt tarafı karıştırmasın dr diye :52: ama çok kalabalıktı bekledim baya tutamadım wc ye gittim çıktım bi daha şişirdim karnımı 3 defa tekrarlandı bu olay 1,5 saat içerisinde sonra dr un asistanına dedimki ben patlayacam su içmekten ilk muayene alttanmı bakcak yoksa ben dayanayım biraz daha üsttenmi bakar sordu içeriye çıktı dedi ilk olduğu için alttan bakılacakmış eyvah dedim ama yapacak bi şey yok wc ye gittim 2-3 kişi sonra sıra bana geldi :66: dedim üstten bakın görünmesse alttan bakarsınız güldü iyi hadi bakalım dedi annesinin bitanesiiiii hemen gösterdi kendine ayyyyy nasıl tarifsiz bişey bu allahım şükürler olsun sana binlerce kezzz :nazar: kalbi atıyodu izledik dinleyebilirmiyiz dedim haftaya geldiğinde dinleticem dedi bazı tahliller istedi :54:nasıl geçicek 1 hafta sanki dün akşamdan beri kendimi daha hamile hissediyorum :27: bide dr bana dediki 3 kişilik mi yedin sen naptın fidan gibi hatundun 60 kg olmuşum yuhhhh banaaaa az yemem lazım artık :49:

oyyyy maşallahhhhh allah kolay hamilelikler geçirtsin canım benim....ikiz olunca 2 kese mi oluyomuş ? aynı kesenin içinde olunca tek yumurta ikisi oluyo o zaman seninki çift yumurta ikisi maşallah rabbim nazarlardan korusun :nazar:
çok saol canım benimki tüp bebek olunca 2 taransfer edilmişti zaten çift yumurta ikizi oluyorla canım:nazar::nazar:
ay çokk harika bir şey yaa ikiz bebek maaşallah subhannallah:nazar::nazar::nazar:sanırım ayrı yumurta ikizi şimdiden gördüğüne göre.. kız uhde cinsiyeti nerden anladılar hemen?maaşallah ne diyeyim tebrik ederim sağlıkla gelsinler minnoşlar..

çok tşk.ederim canım çift yumurta ikizi evet :nazar::nazar:cinsiyetini bilmiyorum kii canım daha belli olmazki canım benimmm:38:

Back
X