2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay maşallah yaa çok sevindim.. sende benim gibi çok duygusalsın desene.
Darısı kalp atışlarını henüz duymamış olan bizlere.

valla normaldede duygusaldım hamile olunca daha bi oldum...5mm bişe nasıl gümbür gümbür allahın bu mucizesi...allaha iman etmeyen taş olur valla taş...allahım sağlıkla sıhhatle emanetini bekliyorum...

kızlar cvplar için tsk ederim nebiliyim ben sürekli evdeyim akşama kadar işte yapmıyorum hep belirti arıyorum kendimde yok....filmlerde kadının başı döner midesi bulanır sonrada birbar hamile onlaramı kapıldım ne.....

amanınnnnn 3 kişi oldukkkk maşallahhh sende varmı fasulyenin yaptığı bi haller bebişim ?
Yok cnm ya şuan bi haller olmadı bana

bende daldım hemen benim seni bi yerden gözüm ısırıyo ama hangi topicte gördüm çıkaramadım yawww
Aslında ilk defa buraya yazdım cnm bu topiğe bundan önce yazdıgım çok eskiden başka bi topikti...
aşkolsun buraya yazıpta listede olmayan yoktur heralde..
unuttuğum olduysa özür.
ilk sayfada sürekli güncelliyorum listeyi hanımlar.

Tşk ederim cnm,ellerine sağlık...

Venusten sen istanbul'daymışsın hangi doktora gidiyorsun daha doğrusu yarın gideceksin?

medical parka gittim orada çok tavsiye edilen bi dr vardı onu deneyeyim dedim bana çok uğurlu geldi daha öncede 2-3 defa mantar ve kuruluk için gitmiştim birde ben çok nazlıyım alttan ultrasonda falan kadın baya bi uğraşıp sakinleştiriyo beni başkası çekmez nazımı sanırım artık ona gitcem

Anladım cnm sağolasın...

selam bende bursadaym cnm sen neresindensin dr kim :)= ben nilüfer ataevlerdeyim dr ahmet yılmaz medical park bu arada ewet cok sıcak :)

ben demirtaş ın orda yaseminpark var biliyormusun ordayım ben acıbademde aylin karahasan a gidiyorum memnunum aslında ama fiyatları çok abartı geliyor kendimi enayi hissediyorum oyüzden değiştireceğim...

bence umutlanma cnm çünkü test negatifse adetin gecikmiştir bana çok oldu o yüzden biliyorum günlerce sonra adetimin geldiği oldu ama genede allahın işine karışılmaz bilemiyorum düşük bir ihtimal de olsa hamilelik olabilir.

ben demirtaş ın orda yaseminpark var biliyormusun ordayım ben acıbademde aylin karahasan a gidiyorum memnunum aslında ama fiyatları çok abartı geliyor kendimi enayi hissediyorum oyüzden değiştireceğim...

yasemin parkı biliyorum cnm acıbadem bana yakın ama fiyatları fazla ben ahmet yılmazdan memnunum dilersen ona başla bir cok kişide memnun muaynanesi var fsm de benzin diye bir cafe var biliyomusun onun üstünde Allah kısmetederse doğumuda ona yaptırmak istiyorum...

iyidir muhakkak ama ben erkek istemiyorum cnm utanırım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…