2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde 2 haziran son adet tarihimdi. ben kızımdan önce de sonrada 26 günde bir adet olurdum. kızıma hamile kaldığımda adet olmam gereken günde yaptım pozitif çıkmıştı. şimdi ise 6-7 gün sonra ancak silik çizgi çıktı. olabiliyor canım merak etme.

selam bende bursadaym cnm sen neresindensin dr kim :)= ben nilüfer ataevlerdeyim dr ahmet yılmaz medical park bu arada ewet cok sıcak :)

yazıyı görunce yazmak ıstedım kızımı ve benden baska 3 arkadasımın bebısını doğurtan doktor sevgılı ahmet yılmaz bursanın en ıyı doktorlarından bırı coook sevıyorum kendısıını

kızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim

ay maşallah yaa çok sevindim.. sende benim gibi çok duygusalsın desene.
Darısı kalp atışlarını henüz duymamış olan bizlere.

inanılmaz yumurtalıklarım agrıyor 4 gündür, okuduğum bir yerde ka akışı hızlanıyor beslemek için diyordu heralde o yuzden... sizde durumlar nedir kızlar?

merhaba annecikler

anam hangi ara hamiş olduğunuzu öğrendinizde bu topiği açtınız 80. sayfa olmuş maşallahhhh Allah tüm bebek bekleyenlere kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin biz daha yolun çok başındayız....ben daha dr bile gitmedim ama yarın gidicem çok heyecanlıyım hepimiz aynı durumdayız sanırım benim son reglim 3 hazirandı normalde 30 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım tahminim 6 haftalık....dr gidenlere sorum olacak alttan ultrasonlamı bakılıyor yoksa üstten mi ?

canım ne gibi değişiklik arıyosun ki anlamadım ben 6 haflalığım bendede değişik hiç bir şey yok hiç telaşlanma canım bebişinide kendinide üzme bu güzel günlerin tadını çıkar bence

nebiliyim cnm sanki bir belirti olsa hamileyim dicem ama böle olunca içimi boş bir hüzün sarıyo niyese öfffffff....Allahım sen bizi koru

kızlar zamanınızın kıymetını bılın 5 mm kalp atısı yazmısınız ya zaman su gıbı akıp gecıyo gecen yıl buzamanlar 14 haftalık hamıleydım sımdı kızım 8 aylık olmak uzere artık kac mm degıl boyu kac cm uzamıs 70 mı 72 mı kac kılo almıs derdınız bu olucak ınsallah dönuyrmu emeklıyormu yürüyormu derken bı bakmıssınız kocamanlar.. en güzelı karnınızdakı zamanları sadece size ait oluyorlar harıka bı duygu.. benım kızımda karnımda cok duramadı ama acelecı cıktı 7 bucuk aylık dogdu:)

inanılmaz yumurtalıklarım agrıyor 4 gündür, okuduğum bir yerde ka akışı hızlanıyor beslemek için diyordu heralde o yuzden... sizde durumlar nedir kızlar?
canım öncelikle aramıza hoşgeldin
benimde arada bir hafiften ağrı yokluyor, kasıklarıma kramp giriyor o kadar..

merhabaaaa hoşgeldin aramıza
:))) hızlı çıktık topikcek:))
Durumumuz senle aynı.. benimde sat 3 haziran ve bende henüz kontrole gitmedim.uzun bi düşünme süresinin ardından kararımı verdim ve yarın gidiyorum doktora. Gelince mutlaka yazarım.. Ama ilk kontrolü genelde alttan yapıyolar daha net görebilmek için

tam okumadan cevap yazmışım, zaten sende yarın gidiyormuşsun:)))

Son düzenleme:

Benim doktorum karından baktı. İlk muayenemdi. Bende alltan bakacak sanıyordum. Sordum eğer keseyi göremezsek alttan bakarız dedi.
Boşyere alttan bakmayalım dedi.

merhaba canım hoşbuldum,

önce seni sonra tüm arkadaşları tebrik ediyorum (balıklama daldım konuya ilk msjda unutmuşum)
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy aynı tarihler aynı kontrol tuttum seni bırakmam bebişimmm hemen ifadeni almam lazım ne hissediyon ? hiç kustunmu ? miden bulanıyomu ? canın bişey istiyomu ? ilk bebişinmi ? kaç yaşındasın ? nerdesin ?

Benim doktorum karından baktı. İlk muayenemdi. Bende alltan bakacak sanıyordum. Sordum eğer keseyi göremezsek alttan bakarız dedi.
Boşyere alttan bakmayalım dedi.

balım kaç haftalıktı fasulyecik dr gittiğinde ? bide ilk dr görünüp dr isteyince kan testimi yaptınız ? yoksa önce test yaptırığ sona drmı çıktınız ? ben yarın sabahtan kan testi yaptırayım diyorum akşamda iş çıkışı dr nöbetçi hastanede işten çıkıp gideyim diyorum nasıl yapcam bilemedim

:)))))))))
1- ne hissediyorum?: tarifsiz duygular içindeyim çok heyecanlıyım
2- Hiç kusmadım daha çok şükür
3- bulantım dün akşam hafiften yokladı başka yok
4- canım bişey çekti ama burda nasıl söyleyeyim şimdi
5- ikinci bebişim Allahın izniyle.23 aylık bi kızım var Allah onu bize bağışlasın
6- 27 yaşındayım
7- Ankaradayım

Hepsini cevapladım hocam sınavdan kaç aldım???

2. hamişliğin tecrübelisin artık hiç bırakmam peşini ben dün sabah su olaraktan çıkardım bişeyler bu gün hiç bi tuhaflık yok bulantıda yok anlamadım normalmi deilmi ben limona aşığım günlerdir bütün bütün içime sokasım geliyo limonları bütün gün limon düşünüyom limon kokusu geliyo sanki burnuma hep kolay bulunan bişey diye ben hemen yumurtlayıverdim oyyyy maşallah kızını öp benim için benim ilk zaten anlamışınızdır istanbuldayım ben hemde senin ablan sayılırım daha 29 um ama 30a merdiven dayadık

10 üzerinden 10 puan bebişim

Son düzenleme:
kızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim
maşallah cnm darısı da duymayanların başına inşaallah....
aaa benimde sat 3 hazirandı

kızlar cvp lütfen....

bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:
Bende 6 haftalık oldum ama bende de bişe yok cnm...
kızlarrr selam, bugün sabah çift çizgiyi gördüm harikaaaa bir duygu:)

Sağlıkla kucağına al inşaallah canımm

limon canın çekiyo madem, Pollyannaa söylemişti dersin.. Sana fıstık gibi bi prenses geliyo.. ama küçük bi ihtimal erkekde olabiler
bende kızımda aynen sen gibi limon yerdimde.
dün elime limonu aldım, vaybe dedim kızımdayken bunu nasıl yemişim ben şimdi henüz bişey yok bakalım. tatlıyamı aşercem ekşiyemi

aşkolsun buraya yazıpta listede olmayan yoktur heralde..
unuttuğum olduysa özür.
ilk sayfada sürekli güncelliyorum listeyi hanımlar.

ben daha hamile olduğumu bilmesken salata yapıyom limon sıkıyom bi baktım limonu yutucam nerdeyse ne sewimli geldi gözüme hayırlısı allahtan sağlık versin rabbim bebişlerimize kız erkek farketmez hangisini uygun gördüyse rabbim o gelsin buyursun gelsin yuvamıza başımızın üstünde yeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…