- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
selam hamişler size bikaç sorun olucak
şimdi ben geçen ay ayın 9 da adet gördüm bu zaman oldu adet yok
dün test yaptım ne gatif netten yumurta hesaplamaya bakmıştım
adet döngünüz 33 gün demişti ona göre 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu
ama yok testte negatif şimdi benim göğüsler hafif dolgun çok acı yok damarları çıkmış gibi
hafif hafif sancım var sanki adet olacakmışım gibi geliytor ama olmuyorum
göğüslerimin kahverengi kısımlarında bütürcükler kabarmış kızımdada böyle olmuştu ama kafam karıştı benim
çünki ben kızıma hamile kaldığımda adetime dört gün kala öğrenmiştim olsa çıkardı heralde diyorum
sizlerde benim belirtilerim gibi olupta adeti geçtiği halde negatif çıkıpta sonra hemileiğiniz öğrenen oldumu
selam bende bursadaym cnm sen neresindensin dr kim :)= ben nilüfer ataevlerdeyim dr ahmet yılmaz medical park bu arada ewet cok sıcak :)
kızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim
canım ne gibi değişiklik arıyosun ki anlamadım ben 6 haflalığım bendede değişik hiç bir şey yok hiç telaşlanma canım bebişinide kendinide üzme bu güzel günlerin tadını çıkar bence
canım öncelikle aramıza hoşgeldininanılmaz yumurtalıklarım agrıyor 4 gündür, okuduğum bir yerde ka akışı hızlanıyor beslemek için diyordu heralde o yuzden... sizde durumlar nedir kızlar?
merhaba annecikler
anam hangi ara hamiş olduğunuzu öğrendinizde bu topiği açtınız 80. sayfa olmuş maşallahhhhAllah tüm bebek bekleyenlere kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin biz daha yolun çok başındayız....ben daha dr bile gitmedim ama yarın gidicem çok heyecanlıyım hepimiz aynı durumdayız sanırım benim son reglim 3 hazirandı normalde 30 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım tahminim 6 haftalık....dr gidenlere sorum olacak alttan ultrasonlamı bakılıyor yoksa üstten mi ?
merhaba annecikler
anam hangi ara hamiş olduğunuzu öğrendinizde bu topiği açtınız 80. sayfa olmuş maşallahhhhAllah tüm bebek bekleyenlere kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin biz daha yolun çok başındayız....ben daha dr bile gitmedim ama yarın gidicem çok heyecanlıyım hepimiz aynı durumdayız sanırım benim son reglim 3 hazirandı normalde 30 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım tahminim 6 haftalık....dr gidenlere sorum olacak alttan ultrasonlamı bakılıyor yoksa üstten mi ?
merhabaaaa hoşgeldin aramıza
:))) hızlı çıktık topikcek:))
Durumumuz senle aynı.. benimde sat 3 haziran ve bende henüz kontrole gitmedim.uzun bi düşünme süresinin ardından kararımı verdim ve yarın gidiyorum doktora. Gelince mutlaka yazarım.. Ama ilk kontrolü genelde alttan yapıyolar daha net görebilmek için
tam okumadan cevap yazmışım, zaten sende yarın gidiyormuşsun:)))
Benim doktorum karından baktı. İlk muayenemdi. Bende alltan bakacak sanıyordum. Sordum eğer keseyi göremezsek alttan bakarız dedi.
Boşyere alttan bakmayalım dedi.
merhaba canım hoşbuldum,
önce seni sonra tüm arkadaşları tebrik ediyorum (balıklama daldım konuya ilk msjda unutmuşum)
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy aynı tarihler aynı kontroltuttum seni bırakmam bebişimmm hemen ifadeni almam lazım ne hissediyon ? hiç kustunmu ? miden bulanıyomu ? canın bişey istiyomu ? ilk bebişinmi ? kaç yaşındasın ? nerdesin ?
:)))))))))
1- ne hissediyorum?: tarifsiz duygular içindeyim çok heyecanlıyım
2- Hiç kusmadım daha çok şükür
3- bulantım dün akşam hafiften yokladı başka yok
4- canım bişey çekti ama burda nasıl söyleyeyim şimdi
5- ikinci bebişim Allahın izniyle.23 aylık bi kızım var Allah onu bize bağışlasın
6- 27 yaşındayım
7- Ankaradayım
Hepsini cevapladım hocam sınavdan kaç aldım???
maşallah cnm darısı da duymayanların başına inşaallah....kızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim
aaa benimde sat 3 hazirandımerhaba annecikler
Bende 6 haftalık oldum ama bende de bişe yok cnm...kızlar cvp lütfen....
bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:
kızlarrr selam, bugün sabah çift çizgiyi gördüm harikaaaa bir duygu:)
aaa benimde sat 3 hazirandı
Kızlar balıklama daldım yaa selamlar hepinize...
Listede bende var mıyım
limon canın çekiyo madem, Pollyannaa söylemişti dersin.. Sana fıstık gibi bi prenses geliyo.. ama küçük bi ihtimal erkekde olabiler
bende kızımda aynen sen gibi limon yerdimde.
dün elime limonu aldım, vaybe dedim kızımdayken bunu nasıl yemişim benşimdi henüz bişey yok bakalım. tatlıyamı aşercem ekşiyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?