2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of bursa çok sıcak kızlar havadan mıdır benim de midem bulanıyor bugün çok ya içim bir karıştı ki sormayın..

evin dağınıklığı da midemi bulandırıyor olabilir gerçi...:))

haklısın valla o evin dağınıklığı yokmu işden eve gidince o hali görmek benimde midemi bulandırıyor inanki duramıyorum yerimde biraz yorulsamda ağrılarım başlıyor napcaz böyle bilmiyom kiii...:26::26:

tşk. ederiz simenay iyi dileklerin için Allahım cümlemizin evladını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsini nş...

İnşallah seneye sizde buradan kucaklarınızda meleklerinizle 2013 Mart annelerine yazarsınız, çok güzel bir duygu hakkaten anne olmak ve anne olduktan sonra dünyaya farklı gözle bakmak, insanın içine daha bir şefkat doluyor, daha bir sevgi dolu bakıyorsunuz ve tüm dünya minik meleğinizin etrafında dönüyor sanki...

benimde ilk bulantım dün akşam kendini gösterdi hafiften.. ben diyordum zaten 6 hafta olsun başlar diye. bugün 6 haftam bitio :34::34: Hiç şaşmadı yani

İnşallah seneye sizde buradan kucaklarınızda meleklerinizle 2013 Mart annelerine yazarsınız, çok güzel bir duygu hakkaten anne olmak ve anne olduktan sonra dünyaya farklı gözle bakmak, insanın içine daha bir şefkat doluyor, daha bir sevgi dolu bakıyorsunuz ve tüm dünya minik meleğinizin etrafında dönüyor sanki...

amin inş. Allahım o güzel günleride gösterir inş. hepimize, şuan bile çok farklı duygular içerisinde oluyor insan birde doğduktan sonrasını hiç düşünemiyorum herşeyin değişeceginin farkındayım ama bunu yaşamak apayrı bir haz olsa gerek inş. hepimiz için herşeyin en güzel olur diyorum

benimde ilk bulantım dün akşam kendini gösterdi hafiften.. ben diyordum zaten 6 hafta olsun başlar diye. bugün 6 haftam bitio :34::34: Hiç şaşmadı yani

benimde bugün öğleye doğru acıkmıştım ondan olsa gerek hafif şekilde geldi birşeyler atıştırdım geçti çok şükür, Allah kolaylık versin zor bulantıyla uğraşmak valla

of bursa çok sıcak kızlar havadan mıdır benim de midem bulanıyor bugün çok ya içim bir karıştı ki sormayın..

evin dağınıklığı da midemi bulandırıyor olabilir gerçi...:))

selam bende bursadaym cnm sen neresindensin dr kim :)= ben nilüfer ataevlerdeyim dr ahmet yılmaz medical park bu arada ewet cok sıcak :)

selam hamişler size bikaç sorun olucak
şimdi ben geçen ay ayın 9 da adet gördüm bu zaman oldu adet yok
dün test yaptım ne gatif netten yumurta hesaplamaya bakmıştım
adet döngünüz 33 gün demişti ona göre 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu
ama yok testte negatif şimdi benim göğüsler hafif dolgun çok acı yok damarları çıkmış gibi
hafif hafif sancım var sanki adet olacakmışım gibi geliytor ama olmuyorum
göğüslerimin kahverengi kısımlarında bütürcükler kabarmış kızımdada böyle olmuştu ama kafam karıştı benim
çünki ben kızıma hamile kaldığımda adetime dört gün kala öğrenmiştim olsa çıkardı heralde diyorum
sizlerde benim belirtilerim gibi olupta adeti geçtiği halde negatif çıkıpta sonra hemileiğiniz öğrenen oldumu

selam hamişler size bikaç sorun olucak
şimdi ben geçen ay ayın 9 da adet gördüm bu zaman oldu adet yok
dün test yaptım ne gatif netten yumurta hesaplamaya bakmıştım
adet döngünüz 33 gün demişti ona göre 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu
ama yok testte negatif şimdi benim göğüsler hafif dolgun çok acı yok damarları çıkmış gibi
hafif hafif sancım var sanki adet olacakmışım gibi geliytor ama olmuyorum
göğüslerimin kahverengi kısımlarında bütürcükler kabarmış kızımdada böyle olmuştu ama kafam karıştı benim
çünki ben kızıma hamile kaldığımda adetime dört gün kala öğrenmiştim olsa çıkardı heralde diyorum
sizlerde benim belirtilerim gibi olupta adeti geçtiği halde negatif çıkıpta sonra hemileiğiniz öğrenen oldumu

sanırım topiğimizde yok ama, geç döllenme olabilirmi acaba?? imkanınız varsa bi kan testi yaptırsanız..
ben kızımda adetten 2 gün önce yaptığımda test negatif çıkmıştı, adet günü pozitif çıkmıştı.
Hakkınızda hayırlısı olsun

kızlar cvp lütfen....

bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:

kızlar cvp lütfen....

bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:

canım ne gibi değişiklik arıyosun ki anlamadım ben 6 haflalığım bendede değişik hiç bir şey yok hiç telaşlanma canım bebişinide kendinide üzme bu güzel günlerin tadını çıkar bence

sanırım topiğimizde yok ama, geç döllenme olabilirmi acaba?? imkanınız varsa bi kan testi yaptırsanız..
ben kızımda adetten 2 gün önce yaptığımda test negatif çıkmıştı, adet günü pozitif çıkmıştı.
Hakkınızda hayırlısı olsun

ay valla şaşırmış durumdayım canım kızımdan öncede sürekli adet düzensizliği yaşardım
doktorum doğumdan sonra düzelicek demişti gerçektende öyle oldu 2.5 senedir ilk defa bu ay sapıttı
yine bana doktor yolları gözüktü galiba hamile olsam çıkardı heralde diyorum bikaç gün daha bekleyelim bakalım
olmazsa tekrar test yapıpı negatif çıksada çıkmasada doktora gidicem nasıl olsa :)))))

kızlar cvp lütfen....

niye morelini bozuyorsun canım
ben hamiş değilim ama doğum yapmış biri olarak cevap vermek istedim sana
ben kızıma hamileyken 8. haftaya kadar hiçbir değişiklik yoktu uykudan başka
8. haftadan sonra miyde bulantılarından ölmüştüm tadını çıkar sıkma canını

kızlar geldim doktordan bebişimin kalp atışlarını dinledik ben salya sümük gittim yani:) çok duygulandım gümbür gümbür atıyo 5mm bebişim:nazar::nazar::nazar:

Back
X