- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
of bursa çok sıcak kızlar havadan mıdır benim de midem bulanıyor bugün çok ya içim bir karıştı ki sormayın..
evin dağınıklığı da midemi bulandırıyor olabilir gerçi...:))
Selam kızlarr nasıl gidiyor hamilelik
tşk. ederiz simenay iyi dileklerin için Allahım cümlemizin evladını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsini nş...
İnşallah seneye sizde buradan kucaklarınızda meleklerinizle 2013 Mart annelerine yazarsınız, çok güzel bir duygu hakkaten anne olmak ve anne olduktan sonra dünyaya farklı gözle bakmak, insanın içine daha bir şefkat doluyor, daha bir sevgi dolu bakıyorsunuz ve tüm dünya minik meleğinizin etrafında dönüyor sanki...
Maşallah cnm
benimde ilk bulantım dün akşam kendini gösterdi hafiften.. ben diyordum zaten 6 hafta olsun başlar diye. bugün 6 haftam bitioHiç şaşmadı yani
of bursa çok sıcak kızlar havadan mıdır benim de midem bulanıyor bugün çok ya içim bir karıştı ki sormayın..
evin dağınıklığı da midemi bulandırıyor olabilir gerçi...:))
senin nasıl canım gördünmü keseyi falan
Yok cnm ben henüz doktora gitmedim işte doktor arayışı içindeyim...
selam hamişler size bikaç sorun olucak
şimdi ben geçen ay ayın 9 da adet gördüm bu zaman oldu adet yok
dün test yaptım ne gatif netten yumurta hesaplamaya bakmıştım
adet döngünüz 33 gün demişti ona göre 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu
ama yok testte negatif şimdi benim göğüsler hafif dolgun çok acı yok damarları çıkmış gibi
hafif hafif sancım var sanki adet olacakmışım gibi geliytor ama olmuyorum
göğüslerimin kahverengi kısımlarında bütürcükler kabarmış kızımdada böyle olmuştu ama kafam karıştı benim
çünki ben kızıma hamile kaldığımda adetime dört gün kala öğrenmiştim olsa çıkardı heralde diyorum
sizlerde benim belirtilerim gibi olupta adeti geçtiği halde negatif çıkıpta sonra hemileiğiniz öğrenen oldumu
kızlar cvp lütfen....
bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:
sanırım topiğimizde yok ama, geç döllenme olabilirmi acaba?? imkanınız varsa bi kan testi yaptırsanız..
ben kızımda adetten 2 gün önce yaptığımda test negatif çıkmıştı, adet günü pozitif çıkmıştı.
Hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar cvp lütfen....
bugün itibariyle 5 haftalık oldum fakat hiç değişiklik yok bu normalmi ben cok telaşlanıyorum ve morelim bozuluyo...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?