- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
arkadaşlar ben bana doktor elevit die bi ilaç verdi içinde her vitamin var folik asitte içinde acaba yeterlimidir içindeki folik asit miktarı folik plus vermedi sorsammı doktora randevuda..
arkadaşlar kendi aileniz ve eşinizin ailesi ve yakın akrabalar filan hamileliğinizi öğrendiler mi??
Biz daha annem ve kardeşim hariç kimseye söylemedik. eşime sordum nikah tarihimizde (24.07.11) söyleyelim mi diye yok dedi. Kızımızın doğum günü daha uygun dedi. Yani daha tam 1 ay bekliycez :87::87:
Aminn inşallahhh...evet benim yasaklarım çok fistülümden ötürümaşallah ne güzel keseyide gördün Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende cuma gidecem inş. görürüz artık.. bu arada ne kadar çok yasak varmış hemde benim en sevdiğim şeyler ekşi acı turşu bakalım benim dr. ne diyecek bana hayırlısı bebeiş için herşey
benden istedi bi sürü test devlet hastanesine gidip yaptırmamı söyledi kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde götürücem..kızlar birşey soracagım dr.kan testi yaptırılmasını istiyomuş ya hemen ilk gittiğinde mi istiyor bu testleri?? birde devlet hastanesinde yapılıyormu yaptıran varmı aranızda bilgi verbilirmisiniz bana lütfen
İnşallahh o sigaraya tekrar başlamazsın bebişin vesile olmuş ne güzel..bizimde iş yerinde çok içiyolar daha hamileliğimi söylemedim söyleyince hepsini tek tekk uyarıcamm artık bıktım çünküübenim bebiş 5 haftalık oldu bugün 1 haftadır folik asit kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri 1,5 kilo almışım...bugün hiçbişe yiyemedim çok kötüydüm bu saat oldu yeni geçmeye başladı mide bulantım çok kötüydüm çok doktorun verdiği mide bulantısı ilacınıda almadım inat ettim dayancam die offf sonuçta ilaç 0 zararsızda değildir bebek için...hamileliğimin en güzel taraflarından biri günde 1 pakete yakın sigara içiyodum hamile olduğumdan beri ağzıma sürmedim ilk günler zorlandım ama şimdi nefret ediyorum kokusuna bile dayanamıyorum..öle tiksiniyorum inşallah doğumdan sonrada başlamam Allahım beni kurtar...
arkadaşlar kendi aileniz ve eşinizin ailesi ve yakın akrabalar filan hamileliğinizi öğrendiler mi??
Biz daha annem ve kardeşim hariç kimseye söylemedik. eşime sordum nikah tarihimizde (24.07.11) söyleyelim mi diye yok dedi. Kızımızın doğum günü daha uygun dedi. Yani daha tam 1 ay bekliycez :87::87:
bana da Elevit verdi doktor, bulantın olmazsa hamilelik boyunca bununla devam ederiz dedi. düzenli yumurtlamadığım için tam tahmin edemiyor henüz ama şu anda 5,5 haftalık gibi dedi.
bir de bugün sabah çok az bir kahverengi akıntım oldu, tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz buna, nasıl yorumlamalıyım?
Halsizlik çok yok. ama kızıma hamile iken her yerde uyuyordum. o duyguyu çok iyi biliyorum. işten gelince akşam 8'den sabaha kadar uyuordum3 ay sonra geçti. ama şimdide baş ağrım çok fazla var. Umarım çabuk biter bu dönemler. canım sen dr'a gitmişmiydin
günaydın arkadaşlarrr
size bi iyi birde kötü haber vereyim sabah 8.30 doktordaydım herşey şimdilik iyi kalp atışlarımızı duydukbu iyi haberdi sıra kötü haberde doğum tarihim 1 mart 2012 ama sezaryan olduğu için 19 şubat dedi doktorumm şimdi ben mart annesi değil şubat annesi oluyorum
bu arada kızlar 7+2 olmuşuz
ayyy var ya benim hamile olduğumu duymayan kalmadı sizler ne güzel söylememişsiniz
bana da Elevit verdi doktor, bulantın olmazsa hamilelik boyunca bununla devam ederiz dedi. düzenli yumurtlamadığım için tam tahmin edemiyor henüz ama şu anda 5,5 haftalık gibi dedi.
bir de bugün sabah çok az bir kahverengi akıntım oldu, tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz buna, nasıl yorumlamalıyım?
yeşilportakal canım hoşgeldin.. sende mart annesi olucaksın yüksek ihtimalle. Listemize alalımmı senide:))
Kahverengi akıntı için önemli olmadığını duydum. yeterki kırmızı pembe olmasın.. çalışmıyorsan yat dinlen, çalışıyorsanda fazla iş yapmamaya çalış.Rabbim korusun meleklerimizi
günaydın arkadaşlarrr
size bi iyi birde kötü haber vereyim sabah 8.30 doktordaydım herşey şimdilik iyi kalp atışlarımızı duydukbu iyi haberdi sıra kötü haberde doğum tarihim 1 mart 2012 ama sezaryan olduğu için 19 şubat dedi doktorumm şimdi ben mart annesi değil şubat annesi oluyorum
bu arada kızlar 7+2 olmuşuz
ayyy var ya benim hamile olduğumu duymayan kalmadı sizler ne güzel söylememişsiniz
kızlar bende bugün doktora gitcem aslında cumaydı ama randevu bugün gitcez...sabahları berbat durumdayım bulantılar süründürüyo beni doktor banada elevit vermişti o mide bulantısımı yapıyo? bugün 5+1 duyabilcekmiyim kalp atışlarını acaba?
kızlar bende bugün doktora gitcem aslında cumaydı ama randevu bugün gitcez...sabahları berbat durumdayım bulantılar süründürüyo beni doktor banada elevit vermişti o mide bulantısımı yapıyo? bugün 5+1 duyabilcekmiyim kalp atışlarını acaba?
2010 Mart annesi olarak hepinizi tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi, topiğinizde hayırlı olsun..
Bize sormak istediğiniz bişey olursa topiğimize bekleriz.
Not: Kendi topiklerine neden yazdığımıza şaşıran 2011 Mart annelerinin şimdi bizi anlamalarına çok sevindim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?