2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben bana doktor elevit die bi ilaç verdi içinde her vitamin var folik asitte içinde acaba yeterlimidir içindeki folik asit miktarı folik plus vermedi sorsammı doktora randevuda..

bana da Elevit verdi doktor, bulantın olmazsa hamilelik boyunca bununla devam ederiz dedi. düzenli yumurtlamadığım için tam tahmin edemiyor henüz ama şu anda 5,5 haftalık gibi dedi.

bir de bugün sabah çok az bir kahverengi akıntım oldu, tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz buna, nasıl yorumlamalıyım?

öncelikle herkese günaydın....
bizde hiç kimseye söylemedik...bi eşim bi ben biliyoruz aileler hala tedavinin sürdüğünü daha sonuç almadığımızı zannediyolar...
kalp atışlarını duyunca söyliycez...RABBİM İNŞALLAH KALPLERİNİ DUYMAYI VE EVLATLARIMIZI SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER AMİİİİNNN....

Aminn inşallahhh...evet benim yasaklarım çok fistülümden ötürü dün yine kanamam oldu çok korktum artık sürekli diken üzerindeyim
benden istedi bi sürü test devlet hastanesine gidip yaptırmamı söyledi kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde götürücem..
İnşallahh o sigaraya tekrar başlamazsın bebişin vesile olmuş ne güzel..bizimde iş yerinde çok içiyolar daha hamileliğimi söylemedim söyleyince hepsini tek tekk uyarıcamm artık bıktım çünküü

Bi eşim birde iş arkdaşlarım çok samimi arkadaşım biliyordu..geçenn gün anneme söyledim çok sevindi kadıncağız hergün arayıp sütünü içtin mi ? ayaklarını sıcak tut..klimayı söyle az açsınlar :) hergün kontrol için arıyor
eşim yurt dışından gelincede onun ailesinede söylücez..bana kalsa ben 3 ay kimseye söylemek istemiyordum ama işte :26:

günaydın cnm
benim geçen hafta tam bir hafta boyunca sürekli kahverengi akıntım oldu doktorun dediği tek şeyde sadece tuvalete kalkacaksın ben bir hafta boyunca sürekli yattım allaha şükür şimdilik bişey yok sana tavsiyem bol bol dinlenmeye çalış

gittim ama keseyi gördük o kadar bir de geç döllenme dedi o yüzden pazartesi bir daha gideceğim.

günaydın arkadaşlarrr
size bi iyi birde kötü haber vereyim sabah 8.30 doktordaydım herşey şimdilik iyi kalp atışlarımızı duyduk bu iyi haberdi sıra kötü haberde doğum tarihim 1 mart 2012 ama sezaryan olduğu için 19 şubat dedi doktorumm şimdi ben mart annesi değil şubat annesi oluyorum
bu arada kızlar 7+2 olmuşuz
ayyy var ya benim hamile olduğumu duymayan kalmadı sizler ne güzel söylememişsiniz

Waaaoooooowww bu haberlerin ikisini de sevindim ben.. Maşallah size canım.

Topiğimizin en erken bebişine kavuşanı sen olursun işte ne güzel. Hayırlısıyla..

yeşilportakal canım hoşgeldin.. sende mart annesi olucaksın yüksek ihtimalle. Listemize alalımmı senide:))

Kahverengi akıntı için önemli olmadığını duydum. yeterki kırmızı pembe olmasın.. çalışmıyorsan yat dinlen, çalışıyorsanda fazla iş yapmamaya çalış.Rabbim korusun meleklerimizi

hoşbulduk :))) evet, 8 mart diye tahmin etti doktor. listeye eklenmek isterim tabii.

içimi rahatlattın canım sağolasın.

Maşşallah canım ne güzel kalp atışını duymuşun sağlıklı olsunda canım sezeryanla olsun topiğimizin en erken bebişi gelecek ne güzel işte üzülme canımm bence sevinme mutlu olma zamanıı

merhaba cnmAllah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin benimde kahve rengi lekelenmem oldu tam 1 hafta sürdü dr göründüm dinleneceksin dedi bebek yerleşiyordur yada üstüne görme olabilir dedi ...ama gel sen birde onu bana sor hergün kabus gördüm.....düşük tehlikesine karşın ilaç verdi dr pregeston hala devam ediyorum ayrıca hiç iş yapmıyorum....birde kayın validem bir teyze çağıırdı kimi okusa bu olay geçiyomuş dedi düşük felen olmuyouş kadıncağız taaa benim için adapazarından kaltı geldi okudu beni o gitti lekelenmem bitti şükürler olsunki...bu arada kafana takma çoğu kişide bu lekelenme oluyomuş...hatta 9 ay bile olan varmış....dr banada kırmızıya dönerse gel demişti...

kızlar bende bugün doktora gitcem aslında cumaydı ama randevu bugün gitcez...sabahları berbat durumdayım bulantılar süründürüyo beni doktor banada elevit vermişti o mide bulantısımı yapıyo? bugün 5+1 duyabilcekmiyim kalp atışlarını acaba?

inşallah duyarsın cnm geldikten sonra bizi de bilgilendir..

bende yarın gidiyorum dr. 6+1 olcaz hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışlarını duysaydık biriciğimin çok daha mutlu olacaktım bennn

Bulantıyı tek başına elevit yapmıyordur ama arttırıyor olabilir. bana doktor bulantın çok olursa başka ilaç veririz demişti. sen bir doktoruna sor bence bunu canım.

of bursa çok sıcak kızlar havadan mıdır benim de midem bulanıyor bugün çok ya içim bir karıştı ki sormayın..

evin dağınıklığı da midemi bulandırıyor olabilir gerçi...:))

2010 Mart annesi olarak hepinizi tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi, topiğinizde hayırlı olsun..
Bize sormak istediğiniz bişey olursa topiğimize bekleriz.
Not: Kendi topiklerine neden yazdığımıza şaşıran 2011 Mart annelerinin şimdi bizi anlamalarına çok sevindim :))

tşk. ederiz simenay iyi dileklerin için Allahım cümlemizin evladını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsini nş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…