- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #73.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun bebişine canım mirayhan ,ben ve diğerleri fehmideyiz bu ara:)) Mirayhandan haberim var yani..ama çok sık nete giremedğini söylüyor okul iş,bebis vs.
erdem kendi videosunu izlerken kendisine gülüyor onunda video olduğunun bilincinde,bize bakıp bakıp kahkaha atıyor...Eki Görüntüle 568916
maşallah,biz de görürüz inşallah yakın zamanda sıralama,sonra da yürümeyi...erdem de tutunarak kalkıyor,koltuğa göbeğini koyarak ayakta durup oyuncağıyla oynuyor,ama sıralama yok,ellerinden tutunca hızlı hızlı yürümeyi de seviyor...inşallah kolay yürürler,kolay diş çıkarırlar,kolay konuşurlar.
Kızlar merhaba
size akıl danışmak istiyorum
6 ay adet olmadım sonra oldum
tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım 12 gün geçti 7. gün idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı
ama aklım çıkıyo hamileysem diye
zırt bırt test yaptırmaktan da bıktım siz düzensizlikler yaşadınız mı kaç gün gecikti vs
ergo baby mei tai vs var ya bir bebeginiz daha olursa hangisini alırdınız
ben onlardan almadıgıma çok pişman oldum
bi bebegm daha olsa ilk işim onu almak olacak
çünkü bileklerim mahvoldu paşamı taşımaktan
bilekler demişken ilk üç ay sürekli kucagımda oldugu için sağ bileğimde tendon kalınlaşması oluşmuştu
ve dr ameliyat demişti atel krem derken idare etmiş agrısı hafiflemişti
ama şimdiler de hem sağ hem sol bileğim çok fena
doktora gitmeye de korkuyorum tekrar ameliyat der diye
kimi doktor hemen ameliyat diyor kimi ise dışardan uygulama ile tedavi ediyor
nette hiç bilgi yok bununla ilgili
tendon kalınlaşması hakkında bi bilginiz var ortopedi uzmanı bi tanıdıgınız var mı
amaaaannn öyle işte iyi başlamadık güne 7 de kalktı Ömer hala da uyumadı
onun yorgunlugu ve stresi ile her şey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum:26:
kızlar ömer faruga krep yaptım mama sandalyemiz olmadıgı için altına bi örtü serdim hıncını alır gibi hırsla parçalayarak yiyor :)
Kızlar merhaba
size akıl danışmak istiyorum
6 ay adet olmadım sonra oldum
tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım 12 gün geçti 7. gün idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı
ama aklım çıkıyo hamileysem diye
zırt bırt test yaptırmaktan da bıktım siz düzensizlikler yaşadınız mı kaç gün gecikti vs
ergo baby mei tai vs var ya bir bebeginiz daha olursa hangisini alırdınız
ben onlardan almadıgıma çok pişman oldum
bi bebegm daha olsa ilk işim onu almak olacak
çünkü bileklerim mahvoldu paşamı taşımaktan
bilekler demişken ilk üç ay sürekli kucagımda oldugu için sağ bileğimde tendon kalınlaşması oluşmuştu
ve dr ameliyat demişti atel krem derken idare etmiş agrısı hafiflemişti
ama şimdiler de hem sağ hem sol bileğim çok fena
doktora gitmeye de korkuyorum tekrar ameliyat der diye
kimi doktor hemen ameliyat diyor kimi ise dışardan uygulama ile tedavi ediyor
nette hiç bilgi yok bununla ilgili
tendon kalınlaşması hakkında bi bilginiz var ortopedi uzmanı bi tanıdıgınız var mı
amaaaannn öyle işte iyi başlamadık güne 7 de kalktı Ömer hala da uyumadı
onun yorgunlugu ve stresi ile her şey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum:26:
resimde çok belli değil sanki,keşke buraya video ekleyebilinseydi,birini çekip izletirdim,çok hoş gerçekten:) süper yaa..kendine gülüyo demek..
onlara allah dayanma gücü veriyor,ama tabi huysuzluk da olacak,bizde 4 diş vaar,üstdekiler ön 2 değilde biyanındakiler çıktı,sıra şaşmış ama mühim değilmiş.hepsine Allah kolaylığını versin ,amininşallah yasemin..dişten çok korkuyorum ben..kolay geçer inşallah