- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #73.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memorial a gidiyorum. senin hangi hastane. ne güzel hemen yakınında olması...
benim annem geldiği zaman daha beter yoruluyorum ben ya, hiç dinlenemiyorum. annemler geleceği zaman yemek yap topla acayip yoruluyorum... misafir modunda takılıyor benim annem. kayınvalidem de aynı apartmanda ama alp i bir kaldırıyor beli tutuluyor sonra kaç gün yatıyor...
e o işi yaparken kim bakar kırmızı ışığa
Sonunda ekleye bildim :)
Çok uğraştım ama uğraştığıma değdi :)
Ayselcim günaydın,
Eline sağlık, çok güzel herşey. Nasıl yorulduğunuda çok çok iyi anlayabiliyrum :)
Üstelikte çalışıyorsun helal olsun sana...
Sonunda ekleye bildim :)
Çok uğraştım ama uğraştığıma değdi :)
günaydın kızlar herkese iyi haftalar... işte zeynebimin diş buğdayı :)
Eki Görüntüle 560739 Eki Görüntüle 560738 Eki Görüntüle 560742 Eki Görüntüle 560741 Eki Görüntüle 560740 Eki Görüntüle 560743
....:
kızıma ilk arabam mı alsam yürüteç mi karar veremedim .kulanan memnun olan varmı
nefroloğa git arkadaşım mutlaka. ben bağdat cad.de bir prof.a gitt
Cevap verdigin icin tes.ederim
ben avr.yakasinda oturuyorum hmn nrfrolog arastiricam sizde de mi tekrarlayan enfrksiyon vardi
bugun itibariyle 7 aylık olan kızım tam 3 aydır doğru düzgün uyumuyor geceleri.ilk 4 ay çok guzel uyuduk ama 3 aydır zombi gibi oldum.2 saat kesıntısız uyusa şükreder oldum geceleri.
saat 21 22 civar gece uykusu için yatırıyorum saat 24 e kadar 3 4 kez kalkıyo.gozler kapalı mızırdanıyo sallamazsan basıyor çığlığı.sallarsan geri dalıyo yarım saat 45 dk bılemedın 1 saat sonra tekrar başlıyo ağlamaya.uyanık durmuyor ama sureklı mızırdanıyor süreklı salla yada kucak istiyor ne yapacağımı şaşırdım lutfen akıl verin.
gece boyuda 2 3kez emziriyorum emdikten sonra daha rahat uyuyor.ama uzun surmuyor sabah 9 10 a kadar yatıyor ama anlattığım bibi uyuyor ne yapmam lazım sizce.
gunduz kesıntısız 1.5 saat bı uyuyor bıde akşam uzerı yarım saat.