• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 gün olmadan geçti o allerjiler çok şükür..hastalığıda geçti gibi hava alsın diye çıkardım dün..temiz hava almaları lazım..evde sonuçta hep mikrop var..bırak güzelim alpi bana:) git gez sen sonra gelir alırsın noolcak..oğlumla oynarlar..
bende bugün çokk yoruldummm..sabahtan beri sokaktayım..cağaloğluna gittim..poyrazın ismi için ilan işini hallettim..cuma çıkıyo gazete..p.teside alıp adliyeye götürücem hemen..bitsin bu işkence artık..dönerkende mısır çarşısına uğradım..oğluma patik aldım oyuncak aldım bide mis gibi kahve aldım döndüm:) ama koptum yaaa..

oh gerçekten çok yorulmuşsun ya... okumak bile yordu :)
ne isim işi vardı ki poyrazın? isim değişikliği fln mı?

ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM KIZLAR ŞU LİNKİ TIKLAYIP İNCELEMENİZİ İSTİYORUM BU BİR ÇOCUK EĞİTİMİ DESTEKLEYİCİ YAYINLAR YAPAN SİTE DÜN ARADILAR NERDEN ÖĞRENDİLERSE NUMARAMI ANLATTILAR AYLIK 30 TL KARŞILIĞINDA EVE HER AY ÇINARIN MOTOR GELİŞİMİNİ VE ZİHİNSEL GELİŞİMİNİ SAĞLAYICI AKTİVİTELER YOLLUYORLARMIŞ BİRAZ İNCELEDİM HAKKINDA OLUMLU YAZI ÇOK BAZI BLOGGER ANNLERDE TAVSİYE ETMİŞLER ÖZELLİKLE ÇALIŞAN ANNELER İÇİN BEBEĞİYLE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRME FIRSATI TANIYOR AMA YİNEDE KAFAM KARIŞIK BÖYLE BİR SİSTEME PARA YATIRMAYA DEĞERMİ DEĞMEZMİ BİLEMEDİM SORUN ŞU Kİ ÜYELİĞİ YILLIK OLARAK YAPIYORLAR HADİ 1 AY DENEDİN OLMADI DEME İHTİMALİ YOK BANA FİKİR SUNARSANIZ SEVİNİRİM...

ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM KIZLAR ŞU LİNKİ TIKLAYIP İNCELEMENİZİ İSTİYORUM BU BİR ÇOCUK EĞİTİMİ DESTEKLEYİCİ YAYINLAR YAPAN SİTE DÜN ARADILAR NERDEN ÖĞRENDİLERSE NUMARAMI ANLATTILAR AYLIK 30 TL KARŞILIĞINDA EVE HER AY ÇINARIN MOTOR GELİŞİMİNİ VE ZİHİNSEL GELİŞİMİNİ SAĞLAYICI AKTİVİTELER YOLLUYORLARMIŞ BİRAZ İNCELEDİM HAKKINDA OLUMLU YAZI ÇOK BAZI BLOGGER ANNLERDE TAVSİYE ETMİŞLER ÖZELLİKLE ÇALIŞAN ANNELER İÇİN BEBEĞİYLE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRME FIRSATI TANIYOR AMA YİNEDE KAFAM KARIŞIK BÖYLE BİR SİSTEME PARA YATIRMAYA DEĞERMİ DEĞMEZMİ BİLEMEDİM SORUN ŞU Kİ ÜYELİĞİ YILLIK OLARAK YAPIYORLAR HADİ 1 AY DENEDİN OLMADI DEME İHTİMALİ YOK BANA FİKİR SUNARSANIZ SEVİNİRİM...

30 lirayı verdikten sonra o gönderdiği aktiviteleri sende alırsın şekerim yaaa..2 tane dandik kart yollicaklar boya kes yapıştır bilmemne diye..ay ay olsa neysede beğenmessen boşa para yani..

poyrazın ismi yanlış kimlikte..kayıt ederlerken poyrak diye ettiler..hala onu düzeltmeye debeleniyoruz..

Yaa zor işler gerçekten bizde kardeşimin adını değişmiştik babam yazdırmış almış kimliği bakmadan koymuş cebine köye gitmiş Annemler görünce tepesinden kaynar su dökülmüş resmen o kadar alakasız ki.; Ömer demiş Öcal yazmışlar mahkeme avukat sorgu filan zor değişmiştiler 2000senesinde :40:

Günaydın canlar :)
Herkes iyidir inş. Bu diş buğdayı olayndan sonra bu işe girmeye karar verdm :) akşamları evde denemeler yapıyorum malum Güloşdan dolayı kursa fln gidemem.Müdürümüzn 20 aralıkda doğacak oğlu için ilk kurabiye siparişimi almış bulunuyorum:) Sizlede paylaşmak istedim kızlar aklınızda bulunsun bu işe girdim :)

$556_10151251776774776_308580207_n.jpg

kızlar ayseyı hatırladınız mı :52::52::52:

sanırım tüm bebekler annelerini çıldırtma noktasında,öyle olmasa güzel anneler eskiden olduğu gibi şimdi de girerdi topiğe :( şahsen benim oğlum çaki bebek durumunda son 1,5 aydır.uyku düzeni,yemek düzeni ,kısacası düzen namına ne varsa hiçbiri kalmadı.alt 2 dişimiz vardı,üstten de ön 2 diş değilde yandaki 2 dişi çıkardı.4 oldu şükür.dr diş sırası şaşmış ama sorun değil dedi

biri 2,5 aylıkken diğeri de 7,5 aylıkken 2 kez enfeksiyon geçirdi. bir yılda 2 kez enfeksiyon geçiren çocuklarda mutlaka böbrek reflüsü araştırılıyor.

Cok gecmis olsun bian once sagligna kavusur ins.minigin.ben de dun tekrar test yaptirdim hem idrar da hem kakada lokosit var ilaclar ,ignelrr maalesef ise yaramamis bobrek ultrasonu cektirdik.sukur bisey cikmadi ama surekli enfeksiyon gecirmesinin mutlaka nedeni var diye dusunuyorum tavsiye ettigin dr.vardi nese hn.anadolu saglik dan baska has.de gorev yapiyor mu bilgin varmi?

bugün yine çookkk yorulldummmmmm..hem madden hem manen::))) carrefoura gittim alışverişe..oğlanın herşeyi aynı anda bittiği için yekün çok tutuyo:))))) bide buhar mak.aldım..nekadar su koysamda hava çok kuruyodu..burnu kuruyodu..alıcam alıcam diyodum aldım sonunda:)
MEDİSANA BUHAR MAKİNESİ hepsini araştırdım ama en iyisi bu geldi..bakalım nasıl olucak...bide ayakkabı aldım oğluşuma:)
Nike Altai Bebek Spor Ayakkabs | Bot | Ayakkab | Spor Marketim bu işte tamam..bide çizme alıcam..onuda h.snonu alırım artık...gitti paralar giittiiiii:)))

bugün yine çookkk yorulldummmmmm..hem madden hem manen::))) carrefoura gittim alışverişe..oğlanın herşeyi aynı anda bittiği için yekün çok tutuyo:))))) bide buhar mak.aldım..nekadar su koysamda hava çok kuruyodu..burnu kuruyodu..alıcam alıcam diyodum aldım sonunda:)
MEDİSANA BUHAR MAKİNESİ hepsini araştırdım ama en iyisi bu geldi..bakalım nasıl olucak...bide ayakkabı aldım oğluşuma:)
Nike Altai Bebek Spor Ayakkabs | Bot | Ayakkab | Spor Marketim bu işte tamam..bide çizme alıcam..onuda h.snonu alırım artık...gitti paralar giittiiiii:)))

Back