• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet hepimiz ordayız hepsi iyi, yalnız berkerdem hamile değilki:S
allah allah ticker'ına göre 20 haftalık:))))kaç haftadır sorıcam fırsat bulamamıştım,ne dua ettim kendisine bu arada:)))
ben de face hesabı açıcam bu gidişle,olmuyor böyle,özledim herkesi.

Benim de taşınasım var da eşimin yok, o yüzden evde değişiklikler yaparak kandırmaya çalışıyor beni, kandım da galiba:)
ah ah kaç yıl bizde ne değişiklikler yaptık.evin içinde taşındık her yıl.ama çocuktan sonra evin sınırlarını daha fazla zorlayamayacağımızı anladık da taşındık işte.şimdiniye daha önce taşınmamışız diyoruz.

burda arkamdan sallayıp atıp tutan sayın arkadaşlar..ağzınızı toplayın yoksa ben öyle bi toparlarımki hepinizi neye uğradığınızı şaşırırsınız!!burası serbest bir platform..siz nasıl düşüncelerinizi yazıyorsanız bende yazıyorum..karşılık yazdığınız yorumlarınıza dikkat edin!!çok ciddiyim!! ben kimseye hakaret etmiyorum ama bi etmeye başlarsam neye uğradığınızı şaşırırsınız..nezamandır burdayım,bukadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum..kendinize gelin!!
sizin karşınızda köyden gelmiş yarım akıllı karılardan yok,canınızı sıkarım..herkes haddini bilecek,bilmeyenede bildirmeye devam edeceğim..öyle yok kaçtı yok oldu bilmemne..beni kimse yok edemez merak etmeyin..bu ilk ve son uyarımdır..aksi devam ederse çok farklı yerlere taşırım yazılanları haberiniz olsun

tubanurr zillisi bu laflarıda sana tek tek yedirir çıktığın yerede geri sokarım seni..bunu buraya kopyalıyorumki ne mal olduğunu görsün burdakilerde..ben gerekli cevabı yazdım sana zaten..

HERKES HADDİNİ BİLECEK!!

herkes haddini bilecek sen de dahil.ben özelden yaz kimse okumak zorunda değil diyorum burayı meşgul etmemek için sen benim mesajımı buraya kopyalıyorsun ne yapmak istiyosun.ben de senin yazdıklarını mı kopyalayım şimdi.bu dediklerini yap gücün yetiyorsa

ben konu uzamasın diye yazmıyorum haksız çıkarılıcam nerdeyse.ben o mesajı durup dururken yazmadım.kat kat fazlasını yazdı mag bana.buyrun işte bana gönderdiği mesaj asıl senin ne mal olduğunu görsünler mag34 Giriş tarihi Oct 2011
Mesajlar 1,912
sen benim o koca popomu ye:))) beni kimse yokedemez merak etme..hele senin gibi yarım akıllılar hiççç..sadece senden ve senin gibilerden daha önemli işlerim var okadar:)) gerzek seni..adam sanıyosun ama boşsun be güzelim..nekadar kasarsan kas bundan başka bişey çıkmaz senden:))) bidaha da yazma..her mesajına cevabım daha ağır olur artık..sonra sütün mütün gider:)))))

Son düzenleme:
ben üniversite mezunu bi çocuk gelişimciyim.beni tanıyomusunda böyle ezbere konuşuyorsun. senin tabirinle köyden gelmiş cahil karı yok seninde karşında. sen ingiliz kraliyet ailesinden falan mısın bu ne kibir.o köylülerin ayağının tozu olamazsın.tek kelimemle olay çıkarttın.onuda açıklayım ben gidip nurculara bişey sormuş değilim.sen hamileyken sana soran olmadı mı cinsiyeti ne adı ne olucak diye.böyle bir konuşmada yağmur koyacağımızı söyledim tek koymayın gibi yorumlar aldım bi çok kişiden de.ben de olurmu öyle şey yağmur rahmettir berekettir dedim hep.şuanki bilgi birikimimle böyle düşünüyorum ama 10 20 sene sonra pişman olmamak adına zeynep yağmur koyduk.nurcu murcu diyerek aşağıladığın insanlarsa istanbulda özel bi hastanenin başhekim ve yardımcısı aynı zamanda sahipleri.aile dostlarımız fikirlerine saygı duyduğum insanlar yani öyle tarikat falan değiller kendilerini zincirlerle döverek ayin faln yapmıyolar.din konuşulmasın diyosun zaten konuşmadık tek söylediğim bikaç nurcudanda duydum.bunun uzamasını dikkat çekmesini sağlayan sen oldun.okuyup geçebilirdin yada bna bi msj atıp rahatsızlığını anlatabilirdin emin ol böyle uzamazdı.mesajın beni hiç incitmedi son cümle hariç.bi annenin sütüyle dalga geçemezsin bu insanlığa sığmaz ek gıda yemiyor kızım dedim sana.bi bebeğin aç kalabilecek olması seni eğlendirir mi gerçekten sonuna gülükler koymuşsun ya.olmadı bende senin gibi lahmacun pizza faln denerim belki yer

olay yazışmalardan itibaren okudum ve Ayça'nın çok fazla haklı yanı olduğunu düşünüyorum, bu nedir yahu. kız sadece fikrini söylemiş. o kadar birbirimizi biliyoruz diyorsunuz ama Ayça'nın dobralığına bozuluyorsunuz. sonra da herkes bir üstüne alınmış. yapmayın Allah aşkına ya bir taraf tutma bir kavga ortamı olsun diye demiyorum ama kesinlikle ayıp edilen kişi Ayça ki okudum hepsini kız hiç de ağzını bozmamış ama resmen ona hakaret edenler olmuş yazık yani. sakin kafayla yazılanları bir daha okuyun derim yani isterseniz.

nasıl hiç ağzını bozmamış aynı kişiden mi bahsediyoruz.ayrıca kız sadece fikrini söylerken burası eskiden böyle değildi, nerde eski günler, millet neler saçmalıyo tevekkeli kimse girmiyo artık gibi şeyler de söyledi okumadın sanırım yoksa sende üstüne alınırdın zira bu lafalr herkese dokunuyor.ha kimse girmiyosa benle ilgisi olamaz ben ancak 1 haftadır aktifim oda buranın sessiz kalmasına üzüldüğüm için ama pişman oldum.olay bende patlamış olabilir ama magı ın istediği eski arkadaşları eski sohpetleri yani yeni gelenleri istemiyor kısacası.eski arkadaşlarının olduğu yerde olmayışının nedeni de bu kavgacılığı değil mi zaten

Son düzenleme:
Bunları biliyorum, ders olarak da zorunlu olarak da ezberledim zaten, gelişimde o kadar sayısız kuram var ki birini öne sürmek saçmalık olur. Neyse konu çok uzadı, herkes kendi eğitimine, kendi yaşam tarzına göre yetiştirecek nasıl olsa çocuklarını.

okuduğunu biliyorum keza bende eğitimde yüksek lisansımı yaptım. ama hatırlatmak istedim işte onca kuram var ama kişilere göre tercih meselesi. fikrini paylaştığın için teşekkür ederim.

araba koltuğu ne kullanıyorsunuz.
ben emniyet kemeri ile bağlanandan kullanıyorum ama geri bakıyor.
sıkılıyor ve ayaklarıda sıkışıyor galiba
onu ön tarafa bakacak şekilde bağlayabiliyormuyum? bileniniz varmı

Günaydın kızlaaarr...uykusuz bi gecenin sabahında, başııım yine döner döneeeer..(cümeye normal başlamıştım da ortada ferdinin şarkısı geldi aklıma ) :) tarık uyutmadı..zaten burda okuduğum bişey öbür gün başıma gelmese şaşarım..sanırım şu kabus görme olayı bizim oğlanda da oluştu..uyanmadan ağladı, mızıldandı, bilmem ne!!!! Uğraş dur....sabah işe giderken ben de onu uyandırıyorumya, 'tarııık, kalk bakalım, intikam zamanı' diyorum :) ama o da çok zor uyandı,geriniyo, eliyle beni ittiriyo :) ama kaldırmak zorundayım.bakıcıya götürüyoruzz ve öyle uyur halde alıp götürmek istemiyorum..uyandırıp emziriyorum, biraz oynuyorum filan..güne benle başlasın istiyorum..sonra götürüyoruz

Arkadaşlar paylaşamadığınız ne Allah aşkına?
Bizim ortak yanımız bebeklerimiz değil mi?Hepimiz farklı insanlarız,farklı görüşlere,farklı düşüncelere,farklı hayat tarzına sahip insanlarız.
Kimse kimseyi düşüncesinden ötürü yargılayamaz ama saygı duymak zorundadır.Eğer ki arada saygı olsa zaten olay bu boyutlara varmaz.Şunu anlamıyorum birisi diyor sen yanlışsın ama karşılığını aynı şekilde,ona yanlışsın dediği şekilde veriyor ve bi yere varılmıyor konu böyle uzayıp gidiyor.
Kocaman insanlarız elbette ki kimse kimseye akıl vermiyor ama konu çok ve gereksiz uzadı.

Dun aksam ılk defa aysımaya uyumadan once muhallebı yerıne tarhana corbası vereyım dedım,o saatte yedıgındenmdr nedır o bayılarak yedıgı corbayı hıc yemek ıstemedı,zorla yedırdım...
Ama gece tam kabustu yarım saatte bır uyandı desem yerıdır valla,gecede bır defa uyanan kızıma bır haller oldu valla,corbadanmı acaba?

bu sabah çok neşeli şekilde geldim işe hemen bilgisayarımı açtım sizlere merhaba demek için ama okuduklarım beni okadar üzdü ki sayıca günden güne azaldığımız şu günlerde böyle ufak yanlış anlaşılmalar yüzünden gelinen nokta birbirlerine yazılan kötü mesajlar yapmayın kızlar ne olur ufacık bir yanlış anlaşılmayı kişisel bir mesele haline getirmeyin herkes herkesle konuşmak zorunda değil değilmi yorumunu paylaşımını beğenmediğiniz kişiyi görmezden geliriz olur biter bu kadar hakaret dolu cümleler sarfedilmesi çok yanlış çok üzüldüm gerçekten :(((

Dun aksam ılk defa aysımaya uyumadan once muhallebı yerıne tarhana corbası vereyım dedım,o saatte yedıgındenmdr nedır o bayılarak yedıgı corbayı hıc yemek ıstemedı,zorla yedırdım...
Ama gece tam kabustu yarım saatte bır uyandı desem yerıdır valla,gecede bır defa uyanan kızıma bır haller oldu valla,corbadanmı acaba?
olabilir canım.susamıştır belki.veya sindirim sistemini zorlamıştır.deneme yanılmayla bu karara vardım bende.o kadar düzenli uyuyan kızım,bu ek gıdalarla beraber huy değiştirdi.inşallah aysima değişmez.çoook zor oluyor.

günaydın arkadaşlarım gece uyanmaları biz dede artarak devam ediyo bu sebeple kızım güya kendi beşiğinde yatıyo görünüşte sürekli kucağına al emzir yanında geri koy en son bizim yanımızda böyle bi dönemden geçiyo demekki alışıcaz inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın arkadaşlarım gece uyanmaları biz dede artarak devam ediyo bu sebeple kızım güya kendi beşiğinde yatıyo görünüşte sürekli kucağına al emzir yanında geri koy en son bizim yanımızda böyle bi dönemden geçiyo demekki alışıcaz inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkeste aynı sıkıntı var galiba...hacı yatmaza döndüm walla..artık saymıyorum kaç kere uyandığımı...

aaa, e ben de aynısını yaptım ve tarık da uyumadı..ondan mı acep!!!!!!!ben de ilk kez geç saatte çorba verdim..kıyma da vardı içinde..az da ekmek doğramıştım...şimdi sen deyince düşündüm..olabilir..belki de susamıştır :( aklıma gelmedi hiç..gerçi çorbadan sonra su verdim ama...bilemedim valla

herkeste aynı sıkıntı var galiba...hacı yatmaza döndüm walla..artık saymıyorum kaç kere uyandığımı...

KIZLAR, HAKKATEN HEPİMİZ AYNIYIZ HERALDE...uykusuzluğa karşı bünyemiz çelikleşti :)

bu geceki liva'yı anlattın sanki çorba vermedim ben ama aynen anlattığın gibiydik sabah kadar döndü durdu yatağında her dönmede uyandı tabi tekrar dalamayıp beni de uyandırdı. sabahın kör vaktinde bir enerji kalktı minik cadı:)

bu kadar güzel anlatılırdı bu geceki halimiz. aynen hacıyatmaz gibiydim yatıyorum 5 dk geçmiyor vik vik uyanıyoruz hooop tekrar kalk tekrar yat aynen böyleydik sabaha kadar. sabah 5 te sızdık birlikte sonrada 7 de uyandı çok uyudu ya!

aaa, e ben de aynısını yaptım ve tarık da uyumadı..ondan mı acep!!!!!!!ben de ilk kez geç saatte çorba verdim..kıyma da vardı içinde..az da ekmek doğramıştım...şimdi sen deyince düşündüm..olabilir..belki de susamıştır :( aklıma gelmedi hiç..gerçi çorbadan sonra su verdim ama...bilemedim valla

aa bak cok saskınım su an,bende az kıyma ve kendı yaptıgım ekmekten katmıstım ıcıne,suda ıcırmıstım ama uyanıp durdu..
Dun burda bı yazı paylasılmıstıya 8.ay kontrolu dıye ordakı kadında hep muhallebı verıyomus,doktor yemek ver demıs,banada mantıklı geldı cnk ben hep muhallebı verıyodum,dunde boyle yapayım dedım ama gordum ebemınkı:)

aa bak cok saskınım su an,bende az kıyma ve kendı yaptıgım ekmekten katmıstım ıcıne,suda ıcırmıstım ama uyanıp durdu..
Dun burda bı yazı paylasılmıstıya 8.ay kontrolu dıye ordakı kadında hep muhallebı verıyomus,doktor yemek ver demıs,banada mantıklı geldı cnk ben hep muhallebı verıyodum,dunde boyle yapayım dedım ama gordum ebemınkı:)

ben de gördüm ben de :)

Back