• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Canım özlemim seninle birlikte bende üzüldüm üzüntünü paylaşıyorum arkadaşım 😰 bunda da vardir bir hayır diyip yolumuza bakmamız gerek. Yüce Rabbim senin için en güzelini en hayırlısını hazirliyordur eminim. Dualarım seninle topigimizin kıymetlisi 🤲🤲🤲

Canım özlemim seninle birlikte bende üzüldüm üzüntünü paylaşıyorum arkadaşım 😰 bunda da vardir bir hayır diyip yolumuza bakmamız gerek. Yüce Rabbim senin için en güzelini en hayırlısını hazirliyordur eminim. Dualarım seninle topigimizin kıymetlisi 🤲🤲🤲
Amin inşallah İnan ki özlemden umutluydum insanın elinden birşey gelmiyor keşke herkesin pozitif olsaydı Rabbim inşallah hayırlı zamanda kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldurmayı nasip eylesin inşallah 🤲😢

Amin inşallah İnan ki özlemden umutluydum insanın elinden birşey gelmiyor keşke herkesin pozitif olsaydı Rabbim inşallah hayırlı zamanda kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldurmayı nasip eylesin inşallah 🤲😢
Canım bende umutluydum. Bu topiğin huyundan mı, suyundan mıdır nedir pozitiflere kendim gibi sevinip negatif alan arkadaşlara kendi sonucum gibi üzülüyorum. 😰😥 Rabbim ama bu ay ama ilerde tedavilerimizi olumlu sonuçlarla sonuçlandırsın 🤲🤲 kimsenin kucağını boş bırakmasın en büyük duam bu 🤲🤲🤲

Ah canım yol arkadaşlarım ne yazık ki bu yolda herşey var üzüntü stres sevinç heyecan mutluluk çok zor bir yol birde üst üste negatifler yaşayınca daha da zor insan mental olarak çöküyor negatif olan arkadaşlarım canlarım benim emin olun bu yolda yalnız 😞 değilsiniz inşallah Rabbim sizleri de evlat haberiyle müjdelendirsin inşallah böyle negatif haberler alınca kendi yaşadıklarım göz önüne geliyor ve emin olun çok üzülüyorum ve modum düşüyor inşallah Allahım bizlere o gücü kuvveti versin yeniden ayağa kalkmayı toparlanmayı ve yeniden başlamayı nasip eylesin cümlemize inşallah 🤲 lütfen 🥺 pes etmeyelim çok zor yıpratıcı ama emin olun sonunda ben inanıyorum Rabbim nasip edecektir inşallah hepinize sarılıyorum burada sizlerin birgün buraya gelip herkesin hamileyim dediği günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım canlarım inşallah o günleri görmek nasip olsun yeter ki herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez 🤲❤️🌹

Canım bende umutluydum. Bu topiğin huyundan mı, suyundan mıdır nedir pozitiflere kendim gibi sevinip negatif alan arkadaşlara kendi sonucum gibi üzülüyorum. 😰😥 Rabbim ama bu ay ama ilerde tedavilerimizi olumlu sonuçlarla sonuçlandırsın 🤲🤲 kimsenin kucağını boş bırakmasın en büyük duam bu 🤲🤲🤲
Al bende de o kadar emin ol bende aynısını yaşıyorum isterdim tablomuzun hepsi hamile emojisiyle dolsun ama bizim elimizden duadan başka hiçbir şey 😕 gelmiyor ne yazık ki Amin Amin Ecmain inşallah 🤲💕

Al bende de o kadar emin ol bende aynısını yaşıyorum isterdim tablomuzun hepsi hamile emojisiyle dolsun ama bizim elimizden duadan başka hiçbir şey 😕 gelmiyor ne yazık ki Amin Amin Ecmain inşallah 🤲💕
Keşke elimizde sihirli deynek olsa herseyi iyiye çevirsek ama sonra diyorum en güzel şey dua etmek biz dua ettikçe Allah dualarimizi geri cevirmicek mutlaka yüzümüzü güldürecek çok inanıyorum 🤲🤲🤲

Keşke elimizde sihirli deynek olsa herseyi iyiye çevirsek ama sonra diyorum en güzel şey dua etmek biz dua ettikçe Allah dualarimizi geri cevirmicek mutlaka yüzümüzü güldürecek çok inanıyorum 🤲🤲🤲
Amin canım öyle valla hi çok doğru dedin Rabbim yeter ki öncelikle sağlık sıhhat versin gerisi de gelecektir inşallah 🤲🥹💕

Bende bugün test yaptım erken gebelikten cok cok silik çıktı varla yok arası iğnenin 10.günü testen gittimi diye merakımdan yaptım yani salı tekradan yapacağım bakalım silinirse umudum azalır koyulaşırsa vardır diyeceğim dua edelim birbirimize rabbim inş hepimizin kucağını doldursun 🙏🙏🙏

Amin canım öyle valla hi çok doğru dedin Rabbim yeter ki öncelikle sağlık sıhhat versin gerisi de gelecektir inşallah 🤲🥹💕
Öyle tabi önce mental ve beden sağlığı versin rabbim gerisi mutlaka olur. Geç olur zahmetli olur ama olur 🤲🤲 bunun en güzel örnekleriyiz senle biz 🥰 az zahmetli yollardan geçmedikte bu günlere geldik çok şükür 🤲🤲

Bende bugün test yaptım erken gebelikten cok cok silik çıktı varla yok arası iğnenin 10.günü testen gittimi diye merakımdan yaptım yani salı tekradan yapacağım bakalım silinirse umudum azalır koyulaşırsa vardır diyeceğim dua edelim birbirimize rabbim inş hepimizin kucağını doldursun 🙏🙏🙏
Ben daha önce burada okudum bayanda 3. Gün embriyosu transferi olmuştu ve çatlatma vurmuştu senin gibi dedi silik çıkmış bir kaç gün sonra yaptı koyulaşmaya başlamıştı test gününde kan verdi pozitifti dilerim senin de öyle olur dualarımız seninle canım inşallah mucizelerin seninledir kim bilir belki ikizler 👯 yolda geliyordur Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰

Canım benim umarım pozitif sonucu alırsın 🤲🤲 benim duam burdaki bütün pozitif, negatif sonucu alan arkadaşlara. Herkese yani rabbim dualarınızı geri çevirmesin 🤲🤲 ama nolur negatif alanda pozitif alanda bizlerden dualarını eksik etmesin 🤲🤲🤲

Öyle tabi önce mental ve beden sağlığı versin rabbim gerisi mutlaka olur. Geç olur zahmetli olur ama olur 🤲🤲 bunun en güzel örnekleriyiz senle biz 🥰 az zahmetli yollardan geçmedikte bu günlere geldik çok şükür 🤲🤲
Elhamdüllilah canım ben bebegimi kaybedince yaşadığım psikoloji anlatamam dedim sanki dünya durmuş kimse yok ben yalnız 😭 kalmışım öyle bir çaresizlik üzüntü yaşamadım inan ki artık kimseyle bile görüşmek istemiyordum sanki herşey üstüme üstüme geliyordu şimdi çok şükür 🙌 daha iyiyim arada aklıma geliyor ağlarım ama geri hayata tutunmaya çalışıyorum sonra üçüncü tedavimi bir umut dedim hamile kalırsam belki giden bebeğimin yerini unuttturur o teselliyle yapmıştım ama o da nasip olmadı gene baya çöktüm sonra buraya kayıt oldum herkesin hikayesini okuyunca baktım ki benden kötü durumda olan kişiler var ve halime şükür ettim çok şükür toparlandım dedim ki güzel Allahım demek ki bunları yaşamam gerekiyordu yaşadım hakkımda demek ki böyle hayırlıydı şimdi çok şükür daha iyiyim ve tekrardan ayağa kalktım ve yeniden heyecan umudum var sanki ilk gün gibidilerim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz benimkini de inşallah Rabbim cümlemizi hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹💕

Ben daha önce burada okudum bayanda 3. Gün embriyosu transferi olmuştu ve çatlatma vurmuştu senin gibi dedi silik çıkmış bir kaç gün sonra yaptı koyulaşmaya başlamıştı test gününde kan verdi pozitifti dilerim senin de öyle olur dualarımız seninle canım inşallah mucizelerin seninledir kim bilir belki ikizler 👯 yolda geliyordur Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰
Yaaa gerçekten mi umud oldun bana canım umarım dediğin gibi olur bu yolda son çarem son şansım umarım benimledir 🙏 dualarımız kabul olsun inş bekleyen herkese rabbim nasip etsin inş🙏

Canım benim umarım pozitif sonucu alırsın 🤲🤲 benim duam burdaki bütün pozitif, negatif sonucu alan arkadaşlara. Herkese yani rabbim dualarınızı geri çevirmesin 🤲🤲 ama nolur negatif alanda pozitif alanda bizlerden dualarını eksik etmesin 🤲🤲🤲
Çok sağol cnm umarım herşey gönlümüzce olur her duamda sölüyorum rabbim bekleyen herkese nasip etsin diye özellikle bu yolda emek verenlere çaresizce bekleyenlere müjdeli haberler versin inş🙏🙏🙏

Yaaa gerçekten mi umud oldun bana canım umarım dediğin gibi olur bu yolda son çarem son şansım umarım benimledir 🙏 dualarımız kabul olsun inş bekleyen herkese rabbim nasip etsin inş🙏
Amin canım benim sakın umudunu kaybetme onun için anlattım sana dilerim bize güzel haberle gelirsin Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah 🤲🥰🫶🏻

Senin aşılamamı canım

Kızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda
okurken içim acıdı yaa. Başınız sağ olsun. Rabbim abinize sabır versin size de güzel bir evlat versin. Abiniz içinde teselli olur.

Back
X