- 11 Kasım 2015
- 820
- 1.198
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
- #3.821
Canım özlemim seninle birlikte bende üzüldüm üzüntünü paylaşıyorum arkadaşımÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım özlemim seninle birlikte bende üzüldüm üzüntünü paylaşıyorum arkadaşımÇıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Ben ikisinde de silik görüyorum, sabah idrarıyla yap arkadaşımKızlar bi bakar mısınız
Amin inşallah İnan ki özlemden umutluydum insanın elinden birşey gelmiyor keşke herkesin pozitif olsaydı Rabbim inşallah hayırlı zamanda kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldurmayı nasip eylesin inşallahCanım özlemim seninle birlikte bende üzüldüm üzüntünü paylaşıyorum arkadaşımbunda da vardir bir hayır diyip yolumuza bakmamız gerek. Yüce Rabbim senin için en güzelini en hayırlısını hazirliyordur eminim. Dualarım seninle topigimizin kıymetlisi
![]()
Canım bende umutluydum. Bu topiğin huyundan mı, suyundan mıdır nedir pozitiflere kendim gibi sevinip negatif alan arkadaşlara kendi sonucum gibi üzülüyorum.Amin inşallah İnan ki özlemden umutluydum insanın elinden birşey gelmiyor keşke herkesin pozitif olsaydı Rabbim inşallah hayırlı zamanda kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldurmayı nasip eylesin inşallah![]()
Al bende de o kadar emin ol bende aynısını yaşıyorum isterdim tablomuzun hepsi hamile emojisiyle dolsun ama bizim elimizden duadan başka hiçbir şeyCanım bende umutluydum. Bu topiğin huyundan mı, suyundan mıdır nedir pozitiflere kendim gibi sevinip negatif alan arkadaşlara kendi sonucum gibi üzülüyorum.Rabbim ama bu ay ama ilerde tedavilerimizi olumlu sonuçlarla sonuçlandırsın
kimsenin kucağını boş bırakmasın en büyük duam bu
![]()
Keşke elimizde sihirli deynek olsa herseyi iyiye çevirsek ama sonra diyorum en güzel şey dua etmek biz dua ettikçe Allah dualarimizi geri cevirmicek mutlaka yüzümüzü güldürecek çok inanıyorumAl bende de o kadar emin ol bende aynısını yaşıyorum isterdim tablomuzun hepsi hamile emojisiyle dolsun ama bizim elimizden duadan başka hiçbir şeygelmiyor ne yazık ki Amin Amin Ecmain inşallah
![]()
Amin canım öyle valla hi çok doğru dedin Rabbim yeter ki öncelikle sağlık sıhhat versin gerisi de gelecektir inşallahKeşke elimizde sihirli deynek olsa herseyi iyiye çevirsek ama sonra diyorum en güzel şey dua etmek biz dua ettikçe Allah dualarimizi geri cevirmicek mutlaka yüzümüzü güldürecek çok inanıyorum![]()
Öyle tabi önce mental ve beden sağlığı versin rabbim gerisi mutlaka olur. Geç olur zahmetli olur ama olurAmin canım öyle valla hi çok doğru dedin Rabbim yeter ki öncelikle sağlık sıhhat versin gerisi de gelecektir inşallah![]()
Ben daha önce burada okudum bayanda 3. Gün embriyosu transferi olmuştu ve çatlatma vurmuştu senin gibi dedi silik çıkmış bir kaç gün sonra yaptı koyulaşmaya başlamıştı test gününde kan verdi pozitifti dilerim senin de öyle olur dualarımız seninle canım inşallah mucizelerin seninledir kim bilir belki ikizlerBende bugün test yaptım erken gebelikten cok cok silik çıktı varla yok arası iğnenin 10.günü testen gittimi diye merakımdan yaptım yani salı tekradan yapacağım bakalım silinirse umudum azalır koyulaşırsa vardır diyeceğim dua edelim birbirimize rabbim inş hepimizin kucağını doldursun![]()
Canım benim umarım pozitif sonucu alırsınBende bugün test yaptım erken gebelikten cok cok silik çıktı varla yok arası iğnenin 10.günü testen gittimi diye merakımdan yaptım yani salı tekradan yapacağım bakalım silinirse umudum azalır koyulaşırsa vardır diyeceğim dua edelim birbirimize rabbim inş hepimizin kucağını doldursun![]()
Elhamdüllilah canım ben bebegimi kaybedince yaşadığım psikoloji anlatamam dedim sanki dünya durmuş kimse yok ben yalnızÖyle tabi önce mental ve beden sağlığı versin rabbim gerisi mutlaka olur. Geç olur zahmetli olur ama olurbunun en güzel örnekleriyiz senle biz
az zahmetli yollardan geçmedikte bu günlere geldik çok şükür
![]()
Yaaa gerçekten mi umud oldun bana canım umarım dediğin gibi olur bu yolda son çarem son şansım umarım benimledirBen daha önce burada okudum bayanda 3. Gün embriyosu transferi olmuştu ve çatlatma vurmuştu senin gibi dedi silik çıkmış bir kaç gün sonra yaptı koyulaşmaya başlamıştı test gününde kan verdi pozitifti dilerim senin de öyle olur dualarımız seninle canım inşallah mucizelerin seninledir kim bilir belki ikizleryolda geliyordur Allah’ın izniyle inşallah
![]()
Çok sağol cnm umarım herşey gönlümüzce olur her duamda sölüyorum rabbim bekleyen herkese nasip etsin diye özellikle bu yolda emek verenlere çaresizce bekleyenlere müjdeli haberler versin inşCanım benim umarım pozitif sonucu alırsınbenim duam burdaki bütün pozitif, negatif sonucu alan arkadaşlara. Herkese yani rabbim dualarınızı geri çevirmesin
ama nolur negatif alanda pozitif alanda bizlerden dualarını eksik etmesin
![]()
Amin canım benim sakın umudunu kaybetme onun için anlattım sana dilerim bize güzel haberle gelirsin Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallahYaaa gerçekten mi umud oldun bana canım umarım dediğin gibi olur bu yolda son çarem son şansım umarım benimledirdualarımız kabul olsun inş bekleyen herkese rabbim nasip etsin inş
![]()
Senin aşılamamı canımBende bugün test yaptım erken gebelikten cok cok silik çıktı varla yok arası iğnenin 10.günü testen gittimi diye merakımdan yaptım yani salı tekradan yapacağım bakalım silinirse umudum azalır koyulaşırsa vardır diyeceğim dua edelim birbirimize rabbim inş hepimizin kucağını doldursun![]()
okurken içim acıdı yaa. Başınız sağ olsun. Rabbim abinize sabır versin size de güzel bir evlat versin. Abiniz içinde teselli olur.Kızlar benim 7 yeğenim var ama evlat gibi büyüttük biz doğuluyuz hepsi erken evlendi abimler 2022 de abimin 13 yaşındaki oğlunu kaybettik o gittiğinden beri herşey eksik ben bebek yapmayacaktım ondan önce öğrenmiştim tüp bebek yapmam gerektiğini vazgeçmiştim oğlunu kaybeden abim bana yeğenim vefatından 6 ay sonra çocuk yapmazsan sana hakkımı helal etmem dedi ozmn gittim denedm olmadı kendim içinde istiyorum ama en çok abim için istiyorum çünkü ben İstanbul’da yaşıyorum ailem mersinee oğlunun vefatından sonra evini alıp oda yanıma İstanbul’a geldi abimin 2 çocuğu daha var onlar da burda
Yok canım tüp bebek 3.gün taze embriyo çatlatma iğnesi oluyorya toplama öncesi onun etkisiSenin aşılamamı canım