• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saliha canım ram da mı çalışıyosun bende psi danışmanımda dikkatimi çekti:40::40::40::40::40:

özelden sorcaktım ama msj hakkım yokmuş daha :( yanlış anlamazsan test diyince merak ettim mesleğini.ram falan mı yoksa ??

yok canım benim, niye yanlış anlayım..ramdayım evet..pdr mezunuyum.ram da çalışıyorum..ama işte bazen bebeler bana tanı koyuyo :)

alın size selçük maksat hava daılsın
$281020121621.jpg $281020121624.jpg $311020121629.jpg

allahım yaaa rehberlik demek ben de ne ki bu diyorum fbı gibi
yeminle aklıma o tarz şeyler geldi
mesela hapishanedeki sorunlu veletleri herifleri ve kadınları çekip kenara
çocukluguna iniyormuşsun felan

maşallah ya bunları yiyomu alalhım korusun 5 te birini yemiyoki benim kızım

livanın yemek listesi bayağa kalabalık gerçekten o aradaki mamaları vermemen bencede normal zaten bunların hepsini yiyebilseler daha ne ister ki insan...

bu liste gelişim uzmanının verdiği liste kızlar keşke hepsini yese ama mümkün değil hepsini yemesi bunları azar azar tadımlık yiyor. birkaç kaşık alıyoruz sonra hoop kilitleniyor ağzımız. sadece meyve ve tarhana çorbası kısmı küçük bir kase kadar yiyebiliyoruz umarım yeme miktarı zamanla artar.

Şİmdi girdi Semram..gidicektim hatta Merve teklif etti sni aliim beraber gidelm diye babam gelme ne işin var çocukla dedi..annemde bn eve çıkınca gelirsin torunumu telef etme oralarda dedi..inşallah bi aksilik olmadan atlatır..stresteym şuan

geçmiş olsun berna ne ameliyatı? sıkıntısız sorunsuz geçer, güzel haberler alırsın inşallah.

Son düzenleme:
geçmiş olsun berna ne ameliyatı? sıkıntısız sorunsuz geçer, güzel haberler alırsın inşallah.

annem kolon kanseriydi cnm bağırsağı torbaya verdiler yani dışarı iç karnıda dikili deildi şimdi kemolar btti sonuçta tewmz çknca tekrar içeri aldılar baırsağı iç karnıda diktiler

evet canım ya meslektaşız çok sevindim bi sürü yeni insanla arkadaş oldum, hemşerilerimi buldum meslektaşlarım da oldu ne bereketli yer maaşallah ne güzel

hakkaten ya..ne kaa güzel yer burası :)

kaçmak deilde evlenince il değiştirdim.daha doğrusu memleketime dönüş yaptım..ram da eskilerde kaldı.şimdi anaokulundayım.bıcırıkların arasında :))

anaokulumu..amanın minik kuzulara daldın demek..Allah yardımcın olsun..en zor kısım

bu liste gelişim uzmanının verdiği liste kızlar keşke hepsini yese ama mümkün değil hepsini yemesi bunları azar azar tadımlık yiyor. birkaç kaşık alıyoruz sonra hoop kilitleniyor ağzımız. sadece meyve ve tarhana çorbası kısmı küçük bir kase kadar yiyebiliyoruz umarım yeme miktarı zamanla artar.

artar canım inşallah bazı bebekler doğuştan iştahsız oluyor ama o yemiyor diye ne olur bırakma peşini çok büyük sabır ve özen göstermen gerekiyor tabiki beslenmesine açı açıverseler olmaz sanki ağızlarını ne güzel özene bözene mamalar hazırlıyorum bazen çınarında damarı tutuyor kime çekti bilmem ki :15::15:

haha napiim kızz milupa o renk gönderdi aaa :17:

ben hamileyken daha çınarın cinsiyetini öğrenmemiştim bir mağazaya girdim okadar cicili bicili tulumlar zıbınlar varki Allah biliyor ya hepte kız geçiyor içimden hep kız bebek eşyası bakıyorum dayanamayıp ozaman 1 tane tulum almıştım bebeğime aldığım ilk kıyafet kırmızılı bişey sonra içimde ukde kalmasın diye çınara 1 kez giydirdim :52::52: 1 saat flan durdu üzerinde çıkarttım arkadaşın kızına verdim sonra napiim okadar almışım ilk tulum 1 saatte olsa giydi :52:

Back