2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende 2012 mart ayı enne adayıyım Allah kısmet ederse doğum tarihi 8 mart gibinetten ama benimki geç döllenme doğum tarihi değişebilir...geçen hafta kesemizi gördük kısmet ederse rabbim pazar günü kalp atışlarını duyacağım.....

tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhatlı hamilelik diliyorum .ALLAH hepinizi korusun...:49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin canım aramıza Allahım tamamına erdirsin inş.. keseyide görmüşsün için rahatlamıştır artık darısı bizlere olsun inş..

Hoşgeldin canım aramıza Allahım tamamına erdirsin inş.. keseyide görmüşsün için rahatlamıştır artık darısı bizlere olsun inş..

amin cnm inşallah sen ne zaman gidiceksin dr...ben 4+1 ken alttan usg ile göründü bariz bir şekilde meleğim....:nazar::nazar::nazar:

ayy günaydın güsel anne adayları ve anneler...ah semracım bak her geçen gün büyüyoruz sen başlattın anne adayları devam ettiriyor ne güzel!

benim ilk defa bu sabah midem bulandı ama kısa sürdü allahtan geçti şimdi kızımla kahvaltı edeceğiz ..

ya bu folik asit gerçekten kilo yapıyor mu?ben o yüzden mi 3 haftada 3 kilo aldım anlamadım ama korkuyorum artık pazartesi doktora gittiğimde soracağım,
bir de sigarayı bıraktığım için belki de farketmeden çok yiyorum...

kızlar ben bir de yazın kola hastasıyım ama onu da içmemek gerekiyor gene de her gün 1-2 bardak içmeden yapamıyorum:17:
Selam canım.. folik asit bende yapıyo valla kilo.. ama çok şükür hamileliğimi öğreneli 2 hafta oldu kilo almamışım da kendimi çok fena şiş hissediyorum. bıngıl bıngıl heryerim. beni tanımayıpta gören bu kız kesin hamile der. göbüş ve mide kocaman:((
Ya canım bak ne güzel sigarayı bırakmışsın, kolayı da bıraksan. günde 1-2 bardak azımsanacak gibi değilki be güzelim. İnşallah yakında kolayıda bıraktım haberlerini alırız.

slm kızlar bende 2012 mart ayı enne adayıyım Allah kısmet ederse doğum tarihi 8 mart gibinetten ama benimki geç döllenme doğum tarihi değişebilir...geçen hafta kesemizi gördük kısmet ederse rabbim pazar günü kalp atışlarını duyacağım.....

tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhatlı hamilelik diliyorum .ALLAH hepinizi korusun...:49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım hoşgeldin :16::16:
ben daha hiç gitmedim kontrole.
ya cıma giderim yada haftaya kalır. Bakalım noolcak :1:

slm kızlar dün test yaptım çift çizgi çıktı 6 gün gecikmişti reglim,,,son adet tarihim 12 haziran dı,,,bende Allah izin verirse mart annesi olucam,,,:17::17::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:
bugün sağlık ocağına kan testine gidecem,,,:52::52:
hepinizi tebrik ediyorummmmmm:71::71::71::71:

Hoşgeldin aramıza Kadercim. Rabbim cümlemizin evladını korusun, hayırla sağlıkla doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. kan testinin sonucunu alınca da yaz mutlaka olurmu??

bende sabah aile hekimine gidip gebelik kaydımı yaptırdım.

daha önce düşük yaşadığım için çok daha dikkatli olmam gerektiğini filan söyledi. ağır kaldırmak yok, yukarı uzanmak yok, ağır işler yapmak yok..

kızım kucak istediğinde mecbur alıyorum ama. Allah'ım verdiği emanetini korusun.

bende sabah aile hekimine gidip gebelik kaydımı yaptırdım.

daha önce düşük yaşadığım için çok daha dikkatli olmam gerektiğini filan söyledi. ağır kaldırmak yok, yukarı uzanmak yok, ağır işler yapmak yok..

kızım kucak istediğinde mecbur alıyorum ama. Allah'ım verdiği emanetini korusun.

Aile hekimine gebelik kaydı yapılmak zorunda mı ??? hemen mi gidilicek ?? bilmiyodum valla canım kayıt olunca ne yapacaklar onlar ???

Aile hekimine gebelik kaydı yapılmak zorunda mı ??? hemen mi gidilicek ?? bilmiyodum valla canım kayıt olunca ne yapacaklar onlar ???

Bilmiyorum ki canım.. bana ilk gebeliğimde de sağlık ocağına kaydını yaptır demişlerdi ben hiç gitmemiştim.
bi kaç ay önce aile hekimime bebek düşündüğümüzü söylediğimde hamile kadığında gel mutlaka kaydını yapalım dedi.
Sanırım aşı takipleri için. ve ilerde bebek olduğunda onun topuk kanı, aşıları gelişim takibi için filan..

Bugün hemşire bakanlığa bildireceklerini de söylemişti.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canım.. bana ilk gebeliğimde de sağlık ocağına kaydını yaptır demişlerdi ben hiç gitmemiştim.
bi kaç ay önce aile hekimime bebek düşündüğümüzü söylediğimde hamile kadığında gel mutlaka kaydını yapalım dedi.
Sanırım aşı takipleri için. ve ilerde bebek olduğunda onun topuk kanı, aşıları gelişim takibi için filan..

Bugün hemşire bakanlığa bildireceklerini de söylemişti.

anlaşılmıştır durum demekki bizde en kısa zmanda gidip bildiriyoruz iyiymişşş:66::66:

bennn geldımm :)))

kızlar nasılsıız bız ıyıyız sukur ama cok sıcak o yuzden yarın dönuyoruzzz cok sıcak cuma gunude yenı evıme tasınıyorummm bıraz yorucu olacak ama hayırlısı artıkkkkk

doktora bende gıtmedımm afyona evıme dondugumde gıdıcemmm

bennn geldımm :)))

kızlar nasılsıız bız ıyıyız sukur ama cok sıcak o yuzden yarın dönuyoruzzz cok sıcak cuma gunude yenı evıme tasınıyorummm bıraz yorucu olacak ama hayırlısı artıkkkkk

doktora bende gıtmedımm afyona evıme dondugumde gıdıcemmm

aman canım dikkat et kendine lütfen yorma fazla kendini bebişini

kızlar birşey soracagım dr.kan testi yaptırılmasını istiyomuş ya hemen ilk gittiğinde mi istiyor bu testleri?? birde devlet hastanesinde yapılıyormu yaptıran varmı aranızda bilgi verbilirmisiniz bana lütfen:74::74::74:

kızlar birşey soracagım dr.kan testi yaptırılmasını istiyomuş ya hemen ilk gittiğinde mi istiyor bu testleri?? birde devlet hastanesinde yapılıyormu yaptıran varmı aranızda bilgi verbilirmisiniz bana lütfen:74::74::74:

canım dıkkat edıyorum edıcem de merek etmeee esım var ablam var ve temızlıkcı kadında yanımızda olucak yerlestırmeye yardım edecekkk

yok canım kim dedi 7-8 tüp diye.. tam kan sayımı yapılıyor ama 1-2 tüp kan alıyolar o kadar.
Devlet hastanesi yapıyor.

canım GEBELİK formunda şimdi okudum bende şaşırdım onca kanla ne yapıyolar diye onun için sormuştum ama zaten tüp bebek olunca benden de istermi dr. bilmiyorum artık bunların hepsi yapılmıştı zaten neyse gideyim bakalım neler olcak :53:

Back
X