2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni hamislerimiz hosgeldinizzzzz

İclal canım keseyi görmene çok sevindim ne kadar güzel bı duygu :))
Bnde daha gitmedim 5 haftalık olduk tam hesabıma göre

Bende folikplas iciyorum günde 1 tane 3 tane çok gibi geldi

ben ilaç takviyesi falan versin diye acele ettim. süt içemiyorum ben çocukluğumdan beri... çok da acele etmeye gerek yokmuş... evet görmek çok güzel ama gitmişken bir de kalp atışlarını duymak harika olurdu. inş. sen duyarsın. ama karından baktı ben hiç alttan muayene olmamıştım korkuyodum o iyi oldu. folik plus ı dr. mu sana 1 tane iç dedi?

nasılsınız mart anneleri.....
ben uykudan başımı kaldıramıyorum ve acayip halsizim...
buraya girmeye bile üşeniyorum tembelliğin doruğundayım anlıycanız...
endişelerde peşimi bırakmıyor...acaba kalbini duyacakmıyım?sağlıklımı? büyüyormudur vs vs...
bizim yapabileceğimiz bişey var mı acaba bu bebişler için...
ayrıca benim kasıklarım filanda ağrımıyor bu normal mi?

endişelerde peşimi bırakmıyor...acaba kalbini duyacakmıyım?sağlıklımı? büyüyormudur vs vs...

ne kadarlık senin bebiş cnım

al benden de o kadar.. ama işleri birinin yapması lazım oda ben:((

endişelenme bence.. İyi düşün iyi olsun..
önceleri olumlu olumsuz tüm yazıları yorumları okurdum.. şimdi hiiiç bakmıyorum bile.
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.. Kaldı ki ben daha hiç kontrole gitmedim. 5+4 olduk bugün Allah'ın izniyle.
bi diyorum 6 haftam dolsun haftaya gidiyim, bi de diyorum gidiyim bi keseyi göreyim.. Bilmiyorum yaa kararsızım
Kasık ağrısı bende normalde yok, sadece ani hareket yapınca sancılanıyo.

arkadaşlar ben bana doktor elevit die bi ilaç verdi içinde her vitamin var folik asitte içinde acaba yeterlimidir içindeki folik asit miktarı folik plus vermedi sorsammı doktora randevuda..

arkadaşlar ben bana doktor elevit die bi ilaç verdi içinde her vitamin var folik asitte içinde acaba yeterlimidir içindeki folik asit miktarı folik plus vermedi sorsammı doktora randevuda..

elevit verdiyse folis plusa gerek yok.. bazı doktorlar gebeliğin başından itibaren, bazıları ise ortalarında veriyor eleviti.
sorun yok yani. Rahatlıkla kullanabilirsin.

al benden de o kadar.. ama işleri birinin yapması lazım oda ben:((

endişelenme bence.. İyi düşün iyi olsun..
önceleri olumlu olumsuz tüm yazıları yorumları okurdum.. şimdi hiiiç bakmıyorum bile.
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.. Kaldı ki ben daha hiç kontrole gitmedim. 5+4 olduk bugün Allah'ın izniyle.
bi diyorum 6 haftam dolsun haftaya gidiyim, bi de diyorum gidiyim bi keseyi göreyim.. Bilmiyorum yaa kararsızım
Kasık ağrısı bende normalde yok, sadece ani hareket yapınca sancılanıyo.

bende gitmedim...siz bir hafta öndesiniz...gitsen bişeyler görürsün ama ben boşuna gitmiş olurum...
tüp yaptırdığım merkez 7 haftalıkken çağırıyor kontrole...
offf bilmiyorum yaa...kötü düşünmeyelim değilmi...allahın izniyle sağlıkla kucaklıycaz bu bebekleri...inşallah..AMİİİNN...

bende gitmedim...siz bir hafta öndesiniz...gitsen bişeyler görürsün ama ben boşuna gitmiş olurum...
tüp yaptırdığım merkez 7 haftalıkken çağırıyor kontrole...
offf bilmiyorum yaa...kötü düşünmeyelim değilmi...allahın izniyle sağlıkla kucaklıycaz bu bebekleri...inşallah..AMİİİNN...

bende henüz gitmedim.. bencede olumlu düşünelim ki herşey güzel olsun değil mi ??? bende cuma günü falan gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabiiki Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri nasip etsin inş..

bende henüz gitmedim.. bencede olumlu düşünelim ki herşey güzel olsun değil mi ??? bende cuma günü falan gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabiiki Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri nasip etsin inş..

ayy inşallah uhde...güzel haberlerini bekliyorum...

canım sen cuma gidersen büyük ihtimalle kalp atışlarını da duyarsın Allahın izniyle.

benimde cuma günü 6+1 oluyo aslında.. pufff bende mi o gün gitsem acep :26::26::26:

canım sen cuma gidersen büyük ihtimalle kalp atışlarını da duyarsın Allahın izniyle.

benimde cuma günü 6+1 oluyo aslında.. pufff bende mi o gün gitsem acep :26::26::26:

kızlar kalp atışı duymak derken sadece sesi kast ediyorsunuz değil mi yoksa bu haftalarda daha görünmüyor benim bildiğim kalp atışı..yanlış mı hatırlıyorum acaba?

kızlar kalp atışı duymak derken sadece sesi kast ediyorsunuz değil mi yoksa bu haftalarda daha görünmüyor benim bildiğim kalp atışı..yanlış mı hatırlıyorum acaba?

evet canım sesi. senin şuan kalp atışını duyma ihtimalin yüksek.
ben kızımda ilk kontrole 6+4 te gitmiştim herbişeyini tastamam duyup görüp gelmiştik.

ben hala kararsızım. ne olacak benim halim :26:

ben de 5+4 haftalığım bugün sabah ilk muayneme gittim kesesini gördüm ancak 10 gün sonra gel dedi yani 7 . haftada giderseniz daha iyi aslında ama ben merak ettim 12.9 mm kesesi varmış kuzumun :61:

ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sora gittim doktora ultrasyonda 4 haftalık dedi 9 gün soraya randevu verdi cuma randevuya gidiyorum.kalp atışlarını duyabilirsin demişti 9 gün sora gelince cuma 5+3 oluyo duyabilcekmiyim kalp atışlarını

ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sora gittim doktora ultrasyonda 4 haftalık dedi 9 gün soraya randevu verdi cuma randevuya gidiyorum.kalp atışlarını duyabilirsin demişti 9 gün sora gelince cuma 5+3 oluyo duyabilcekmiyim kalp atışlarını

bence duyulmaz bana 10 gün sonra duyarsın dedi 6-7 arası duyuluo sanırsam

benimde 4+3 dış gebelik riskim vardı ama bugün şans eseri çok kısada olsa keseyi gördü doktor 4+3 de görmebilmemiz bile çok büyük şansmış...1 hafta süren kötü kabustan kurtuldum nihayet...benimle aynı durumda olan anne adaylarının biran önce güzel haberleri almaları dileğiyle :54:
(ismimi listeye ekleyebilirseniz sevinirim...teşekkürler)

Son düzenleme:

inş. canım aslında benimde düşüncem bu hem keseyi hemde kalp atışını duyarım inş. hayırlısı bakalım ne olacak bende heyecan ve meraktan ölcem valla

Back
X