- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
ayy günaydın güsel anne adayları ve anneler...ah semracım bak her geçen gün büyüyoruz sen başlattın anne adayları devam ettiriyor ne güzel!
benim ilk defa bu sabah midem bulandı ama kısa sürdü allahtan geçti şimdi kızımla kahvaltı edeceğiz ..
ya bu folik asit gerçekten kilo yapıyor mu?ben o yüzden mi 3 haftada 3 kilo aldım anlamadım ama korkuyorum artık pazartesi doktora gittiğimde soracağım,
bir de sigarayı bıraktığım için belki de farketmeden çok yiyorum...
kızlar ben bir de yazın kola hastasıyım ama onu da içmemek gerekiyor gene de her gün 1-2 bardak içmeden yapamıyorum![]()
hayırlı günler,
bilirsin hamilelerin kesinlikle alkol almamaları gerektiği söylenir, yazılır, çizilir. o içtiğin 1-2 bardak koladada alkol olduğunun farkındamısın? daha anne karnında alkol alması, o yavrucağın gelecekteki maneviyatını kötü etkiler. canım dikkat et lütfen. helal gıda seminerinde şöyle söylenmişti. gazlı içeceklerin tümünde alkol var. her ne kadar 'ürünlerimizde alkol bulunmamaktadır' yazsa bile. tarım ve köy işleri %5lik alkolün altındaki rakamı alkolden saymıyormuş. tabi firmalar %5in altında alkolü ürünlerine eklreyip ürünlerimzde alkol bulunmamaktadır yazabiliyorlar. alkolün azıda haram çoğuda. bir söz vardı;helal ile beslersen çocuğunu hürmet ile öder borcunu, haram ile beslersen çocuğunu hakaret ile öder borcunu...