2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim cuma günü hesaplarım göre 6+2 olcak gidip dr. görüştükten sonra yazarım kese görünür muhtemelende kalp atışıda duyulacakmı hepimiz meraktan kurtuluruz inş.. ben çok heyecanlıyım kızlarrrr:52::52:

bende hamileyim allaha şükürler olsun...

05 haziran son edet tarihim...

internetten hesapladım bebişim doğum tarihi 11 mart a geliyor ama benim doğumum 38 haftalıkken felan oluyor o yüzden şubatın 3, haftasıda olabiilir...

bakalım hayırlısı olsun... ikinci bebeğim bu araada..

19 aylık bi kızım var allah bağışlarsa...

internetten hesapladım bebişim doğum tarihi 11 mart a geliyor ama benim doğumum 38 haftalıkken felan oluyor o yüzden şubatın 3, haftasıda olabiilir...

Hayırlı uğurlu olsun Allahım iki bebişinide nazarlardan korusun inş. canım

benimde 4+3 dış gebelik riskim vardı ama bugün şans eseri çok kısada olsa keseyi gördü doktor 4+3 de görmebilmemiz bile çok büyük şansmış...1 hafta süren kötü kabustan kurtuldum nihayet...benimle aynı durumda olan anne adaylarının biran önce güzel haberleri almaları dileğiyle :54:
(ismimi listeye ekleyebilirseniz sevinirim...teşekkürler)

hoşgeldiniz aramıza :16::16:

OLİJA inşallah bi sonraki gidişinde de bebişini görür kalp atışlarını dyarsın ve iyiyce rahatlarsın inşallah.

İMPORATOGRLY sende erkencisin benim gibi.. aslında daha da erkencisin:)) benimde 23 aylık bi kızım var..Allah bağışlasın.
Doğum şeklin sezeryan mı olacak?? o yüzden mi şubat sonu olabilir. benimde sezeryan ama inşallah bi aksilik çıkmazsa 39.haftada istiyorum. yani 1 mart gibi. hayırlısı olsunda.

OLİJA inşallah bi sonraki gidişinde de bebişini görür kalp atışlarını dyarsın ve iyiyce rahatlarsın inşallah.

İMPORATOGRLY sende erkencisin benim gibi.. aslında daha da erkencisin:)) benimde 23 aylık bi kızım var..Allah bağışlasın.
Doğum şeklin sezeryan mı olacak?? o yüzden mi şubat sonu olabilir. benimde sezeryan ama inşallah bi aksilik çıkmazsa 39.haftada istiyorum. yani 1 mart gibi. hayırlısı olsunda.

inşallah canm inşallah.....çok teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun Allahım iki bebişinide nazarlardan korusun inş. canım

çok saol canım... allah senin meleklerinide sana bağışlasın....

yok canım ben hiç erken olduğunu düşünmüyorum.... bu durumdan da çok çok mutluyum... en fazla 2 yaş olmasını istiyorduk

inan tam zamanı bana hiç zor gelmiyor biraz tez canlıyım çok hareketliyim kızım da çok şükür uslu ...

allah dağına göre kar yağdırır mış ikiz olsa bile ben yeterim yavrularıma....allah hayırlısını nasip etsin en önce...

gerisi kolay....

kızım iki yaşını 3 ay gecerken allah nasip ederse bebeğim doğacak....

evet canım ilki sezeryandı...

bebeğim ters olduğundan sezeryan oldum kızım 38 haftalıkken kanamam oldu rahim açılmış doğum başlamış

ve ameliyat oldum hemen...

bakalım bu kaçıncı haftada olur bilemem ....

slm kızlar dün test yaptım çift çizgi çıktı 6 gün gecikmişti reglim,,,son adet tarihim 12 haziran dı,,,bende Allah izin verirse mart annesi olucam,,,:17::17::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:
bugün sağlık ocağına kan testine gidecem,,,:52::52:
hepinizi tebrik ediyorummmmmm:71::71::71::71:

slm kızlar dün test yaptım çift çizgi çıktı 6 gün gecikmişti reglim,,,son adet tarihim 12 haziran dı,,,bende Allah izin verirse mart annesi olucam,,,:17::17::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

Hoşgeldin aramıza canım Allahım sağlıklı sıhhatli bebişini kucagına almayı nasip etsin inş..

günaydın kızlar yumurtalar yendi mii?:) üzümler cevizler sütler yoğurtlarr haydinn besleyelim yavruları. kızlar benm göğüslerim ilk hamileliğimden yani adet olcam die beklerkenden beri çok sızlıyordu dokunulmuodu üstüne yatamıodum ama bugün uyandım hiç bişi yok geçmiş iyimi kötümü bilemedim sadece hala kocamanlar:)):S

nasılsınız mart anneleri.....
ben uykudan başımı kaldıramıyorum ve acayip halsizim...
buraya girmeye bile üşeniyorum tembelliğin doruğundayım anlıycanız...
endişelerde peşimi bırakmıyor...acaba kalbini duyacakmıyım?sağlıklımı? büyüyormudur vs vs...
bizim yapabileceğimiz bişey var mı acaba bu bebişler için...
ayrıca benim kasıklarım filanda ağrımıyor bu normal mi?
Günaydınn canım..
o uyku hali bendede başladıı :31:
dün işten bi geldim yatıp dinleneyim dedim yatş o yatışş tüm gece uyumuşumm sabah kalktım yine işe geldim öğlen zamanı özellikle yemekten sonra çok uyku bastırıyorr :25:

Hadi gözün aydınnn aramızaa hoşgeldinn canım..
sende inşallah biran önce keseyii görürsünn :7:

günaydın kızlar yumurtalar yendi mii?:) üzümler cevizler sütler yoğurtlarr haydinn besleyelim yavruları. kızlar benm göğüslerim ilk hamileliğimden yani adet olcam die beklerkenden beri çok sızlıyordu dokunulmuodu üstüne yatamıodum ama bugün uyandım hiç bişi yok geçmiş iyimi kötümü bilemedim sadece hala kocamanlar:)):S

ıyyy o yumurtayı hiç sevmem zati alerjim var...dün doktora sordum yumurta yerine 1 bardak ayran iç dedi :7:

ayy günaydın güsel anne adayları ve anneler...ah semracım bak her geçen gün büyüyoruz sen başlattın anne adayları devam ettiriyor ne güzel!

benim ilk defa bu sabah midem bulandı ama kısa sürdü allahtan geçti şimdi kızımla kahvaltı edeceğiz ..

ya bu folik asit gerçekten kilo yapıyor mu?ben o yüzden mi 3 haftada 3 kilo aldım anlamadım ama korkuyorum artık pazartesi doktora gittiğimde soracağım,
bir de sigarayı bıraktığım için belki de farketmeden çok yiyorum...

kızlar ben bir de yazın kola hastasıyım ama onu da içmemek gerekiyor gene de her gün 1-2 bardak içmeden yapamıyorum:17:

Herkese önceliklee günaydınlar...
Dün bende doktora gittim...bebişim 5 haftalıkmış 5mm çapındaymış...
ilkin dedim beta hcgm yüksek kesin ultrasonla karından bakar..ama malesef benim aşırı gazımdan ötürü doktorum keseyi göremedi :5: dedi alttan bakıcam mecburr utana sıkalaa elim mahkumm alttan baktıı :26:
zar zor keseyii gördük sonunda arkalarda bi yerlere saklanmış kuzum :16:
herşey şuan için normal dedi..sadece rahmimde biraz yamukluk varmış ama sorun değil bebek büyüdükçe düzelir dedi..rahmimi ölçtü normal boyutta dedi...
neler yemem gerektiğini,nasıl beslenmem gerektiğini söyledi..ve 3 ay boyunca kilo almamaya bak ondan sonra her ay için maksimum 1,5 kilo almamı söyledi..
bende birde fistül var..hemoroid başlangıcı o yüzden zaten bir çok şey yasaktı acı,ekçi,turşu baharatlı herşey,muz bunlar yine yasak..beyaz ekmek,hamur işleri yasak,çay,kahve her türlü asitli içecekler yasak...

günde 2 bardak süt içmemi önerdi ama ben böö hiç sevmem :25: içine tarçın,nesquik atıp içebilirsin dedi..
yada onun yerine 1 kase yoğurt 1 bardak ayran...
mutlaka günde 2 ceviz,2 incir,2 kayısı 5 fındık 5 badem ye dedi..
beyaz ekmek kesinlikle yasak onun yerine zaten çavdar ekmeği tüketiyorum oda günde sadece 4 dilim..ben zaten ekmeği sadece sabahları yiyorum 2 dilim..
birde haftada mutlaka 2 gün balık,et ve bakliyat ve sebze yemekleri yemem gerekiyormuş..
aşırı maydonoz,roka havuç yasak :20:

bide bana denize,havuza girmee dedi 2 ayını doldur öyle dedi..
ilişki içinde 15 gün sonra dedi :17: zati kocam yok yurtdışında iş seyahatnde dedim :37:

28 temmuzda tekrar gidicem bi sürü test verdi onlarıda yaptırıp götürücem kalp atışlarını dinlemek için çağırdı eşinle beraber gel dedi :7:
bebişiminde ilk fotosunu verdii yolladıı :49:

ilkin dedim beta hcgm yüksek kesin ultrasonla karından bakar..ama malesef benim aşırı gazımdan ötürü doktorum keseyi göremedi :5: dedi alttan bakıcam mecburr utana sıkalaa elim mahkumm alttan baktıı :26:
herşey şuan için normal dedi..sadece rahmimde biraz yamukluk varmış ama sorun değil bebek büyüdükçe düzelir dedi..rahmimi ölçtü normal boyutta dedi...
neler yemem gerektiğini,nasıl beslenmem gerektiğini söyledi..ve 3 ay boyunca kilo almamaya bak ondan sonra her ay için maksimum 1,5 kilo almamı söyledi..
bende birde fistül var..hemoroid başlangıcı o yüzden zaten bir çok şey yasaktı acı,ekçi,turşu baharatlı herşey,muz bunlar yine yasak..beyaz ekmek,hamur işleri yasak,çay,kahve her türlü asitli içecekler yasak...

günde 2 bardak süt içmemi önerdi ama ben böö hiç sevmem :25: içine tarçın,nesquik atıp içebilirsin dedi..
beyaz ekmek kesinlikle yasak onun yerine zaten çavdar ekmeği tüketiyorum oda günde sadece 4 dilim..ben zaten ekmeği sadece sabahları yiyorum 2 dilim..
birde haftada mutlaka 2 gün balık,et ve bakliyat ve sebze yemekleri yemem gerekiyormuş..

ilişki içinde 15 gün sonra dedi :17: zati kocam yok yurtdışında iş seyahatnde dedim :37:

28 temmuzda tekrar gidicem bi sürü test verdi onlarıda yaptırıp götürücem kalp atışlarını dinlemek için çağırdı eşinle beraber gel dedi :7:

ay tebrik ederim cnm ben de pazartesi gideceğim bakalım çok merak ediyor bebeği görücez demişti doktor geçen hafta...evet maydonoz ve roka nın çok yenmemesi gerektiğini söylemişlerdi ama bize ilişki yasağı vermedi doktor..bu arada isimleriniz ne kızlar?

slm kızlar bende 2012 mart ayı enne adayıyım Allah kısmet ederse doğum tarihi 8 mart gibinetten ama benimki geç döllenme doğum tarihi değişebilir...geçen hafta kesemizi gördük kısmet ederse rabbim pazar günü kalp atışlarını duyacağım.....

tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhatlı hamilelik diliyorum .ALLAH hepinizi korusun...:49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar bende 2012 mart ayı enne adayıyım Allah kısmet ederse doğum tarihi 8 mart gibinetten ama benimki geç döllenme doğum tarihi değişebilir...geçen hafta kesemizi gördük kısmet ederse rabbim pazar günü kalp atışlarını duyacağım.....

tüm arkadaşlarıma sağlıklı sıhatlı hamilelik diliyorum .ALLAH hepinizi korusun...:49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin cnm benim de geç döllenme öyle dedi doktor mesela şimdi 6+3 ama ben ona 5+3 diyorum çünkü yaklaşık 1 hafta geç demişti doktor ben de pazartesi gideceğim bir daha..

hoşgeldin cnm benim de geç döllenme öyle dedi doktor mesela şimdi 6+3 ama ben ona 5+3 diyorum çünkü yaklaşık 1 hafta geç demişti doktor ben de pazartesi gideceğim bir daha..

hoşbulduk cnm benimde sanırım şuanda 5+1 olması lazım geçen hafta çarşamba 4+1 di....beklemek cok sitresli ben hep evdeyim çıkmıyorum bişey olmasın diye elimi hiç bişeye sürmüyorum hayırlısı ile kalp atışlarınıda bir duyayım yavaş yavş işlerimi yaparım......varmı değişkliklerin benim hafifi hafif sabahları iştahsızlık ve bulantı başladı gibi....ama tam değil..bide göğüs hassasiyet...

Hadi gözün aydınnn aramızaa hoşgeldinn canım..
sende inşallah biran önce keseyii görürsünn :7:[/COLOR]

çok sağol canım hoşbuldukk,,,,daha bugün kan testine gittim,sonuçlar öğleden sonra çıkcakkk,,,
keseyi ne zaman görücezz acaba,çok heyecanlı yaaa,,,,4 hafta 3 günlük netteki hesaplayıcılara göreee

maşallah ne güzel keseyide gördün Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende cuma gidecem inş. görürüz artık.. bu arada ne kadar çok yasak varmış hemde benim en sevdiğim şeyler ekşi acı turşu bakalım benim dr. ne diyecek bana hayırlısı bebeiş için herşey

Son düzenleme:
Back
X