- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.821
selam kızlar..geçmişi okuyamıyorum çünkü gökalp her an uyanabilir.. çok mızmızdı bgn, bezdirdi beni canı sağolası kuzum.. yemiyor yaa çocuk, o kadar güzel sebzeli kıymalı et suyuna çorba yapmış annem,bi kitledi ağzını kafayı bi sağa çeviriyo bi sola, dellendim yaa...tabağı çewirip yere boca edesim geldi, yeme dedim yeme ozamn, emzirdim emdi ama, karnı aç ama yemek istemiyor..ama tarhana çorbası ya da muhalebi gibi pütüzsüz gıdaları löp löp yutuyor...öff napcam bu çocuğu nasıl alıştırcam pütürlü gıdalara..(((((
Belli olmaz canim bu isler olabilir bence... Hayırlısı hangisi olacaksa o Olsun tatlım. Alp genel olarak yiyor aslında ama o gun cok açtı heralde... Bugun aksam yoğurdunu gördü masa üstünde anladı kendımın oldugunu nasil atlıyor kucağımdan yoğurda görmen lazımdı...:) hayatım keşke hep öyle yese alp , belkide açtı o gün , bizim bıdık cok aç değilse böyle isteksiz yiyor, ama yine de yiyor. acıkınca gör bir de wuuuu
işe baslamıyorum henüz canım, yakındır başlamam ama. 1-2 ay içinde belli olur diye düşünüyorum belkide daha erken. kayınpederimin emekli oldugu bankayla görüşcekmişim bi,vakıfbank,keşke olsa da sanmıyorum bi etkisinin olmayacagını. hiç olmadı garanti ye dönücem mecbur.
Belli olmaz canim bu isler olabilir bence... Hayırlısı hangisi olacaksa o Olsun tatlım. Alp genel olarak yiyor aslında ama o gun cok açtı heralde... Bugun aksam yoğurdunu gördü masa üstünde anladı kendımın oldugunu nasil atlıyor kucağımdan yoğurda görmen lazımdı...
İlgine cok tesekkeur ederim gonulcum. iyi gecti ameliyat sukur. donusumuz onun iylesme surecine bagli,ne kadar cabuk ustune basabilirse o kadar cabuk donebilecegiz..Nasıl geçti canım ameliyat, dönüşünz belli oldu mu?
hayirli olsun, masallah dizi dizi disleri var bebislerin. bizim kiz bakti ki her huysuzlugu dise yorulup hosgoruluyor bunlari biraz daha kullanayim dedi herhalde ortada dis falan yok..oley oley oley ayazın 5. dişide patladı :)))
selam kızlar.
5 dakkalığına girdim internete.yardımınıza ihtiyacım var.sorcam ama yarın sabah okuyabilcem yorumlarınızı.
oğlumun salıdan beri burnu akıyordu,su gibi akıntı...bugün akıntı durmuştu.bu arada aktığı için serum fiz. falan kullanmamıştım.bu akşama doğru akıntı durduğu için gece rahatsız olmasın diye serum fizyolojik damlattım.şimdi uyuttumm ama burnu tıkalı ve ara ara öksürüyor.balgammı yaptı acaba.ilaçsız geçermi balgam?doktora götürsem verilen ilaçlar bişeye iyi geliyosa başka şeye zarar verebiliyo,geçenki hastalığında acil dr antibiyotik yazmıştı mesela,iyiki kullanmadan kendi doktorumuza danışmışım,verilmemesi gereken bi ilaçmış.
inşallah gece kötüleşmez.
bu konuda bilgisi olan varmı?paylaşırmısınız.5 dakika burdayım.sonra kapatmam lazım
öptüm hepinizi
bizim salonun benzeri olmuş:) Ben en baştan oyun halısı filan almadım önce kendi yorganını seriyordum şimdi büyük yorgana terfi ettik :))
maşallah kara kuzuya :)
hadi canım hayırlısıyla inşallah, Rabbim sağlık versin de dönün yuvanıza...
ben hazır verme taraftarı değilim, her gün yapamıyorsan yapınca 2-3 günlük yap öyle yedir bence hazırdan iyidir.
vallahi maşallah Aysima koşarken bizimkiler oturup bakacak anca sanırım:)
Fatma bence gitmene gerek yok doktora henüz, bekle biraz ilaç filan da kullanma kendi kendine derim...
Merve geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine, Alya'nın kilo almaya başlamasına sevindim ama kilo aldıkça çok yorucu oluyorlar :)) Arda da Alya gibi döne döne gidiyor her yere:)
Belli olmaz canim bu isler olabilir bence... Hayırlısı hangisi olacaksa o Olsun tatlım. Alp genel olarak yiyor aslında ama o gun cok açtı heralde... Bugun aksam yoğurdunu gördü masa üstünde anladı kendımın oldugunu nasil atlıyor kucağımdan yoğurda görmen lazımdı...
selam kızlar.
5 dakkalığına girdim internete.yardımınıza ihtiyacım var.sorcam ama yarın sabah okuyabilcem yorumlarınızı.
oğlumun salıdan beri burnu akıyordu,su gibi akıntı...bugün akıntı durmuştu.bu arada aktığı için serum fiz. falan kullanmamıştım.bu akşama doğru akıntı durduğu için gece rahatsız olmasın diye serum fizyolojik damlattım.şimdi uyuttumm ama burnu tıkalı ve ara ara öksürüyor.balgammı yaptı acaba.ilaçsız geçermi balgam?doktora götürsem verilen ilaçlar bişeye iyi geliyosa başka şeye zarar verebiliyo,geçenki hastalığında acil dr antibiyotik yazmıştı mesela,iyiki kullanmadan kendi doktorumuza danışmışım,verilmemesi gereken bi ilaçmış.
bu konuda bilgisi olan varmı?paylaşırmısınız.5 dakika burdayım.sonra kapatmam lazım
öptüm hepinizi
oley oley oley ayazın 5. dişide patladı :)))
bugün sütüm azdı bir armut püresinden başka bişey yediremedim çok huysuzdu aç kalmasın diye bu saatte tıkınıyorumtamamen süt yapsın diye
bugün onlara gitcez kızlarlaben de seviyorum seni :) yeni sağlıklı dişlerinle mutlu gülüşler emi...
haa, buarada, bi bedriye vardı, berkerdem hani, sen onla telefonda filan görüşüyodun sanki yanlış hatırlamıyosam, haberin var mı.merak ettim..nasıl,,sıkıntılıydı biraz..
Çok sağol emarı bekliyoz Pazartesi alcam sonucu iğne ve 3tane ilaç verdi çok sağoluncanım cok geçmiş olsun bel fıtıgı cıkmıs sendefıtıktan cok cektim hamileliğimde, kasık fıtıgım oldu nasıl olduysa lanet olası , onun yüzünden işimden istifa etmek zorunda kaldım ve tümm hamileliğimi kös kös evde geçirdim agrı sızı içinde vee en kötüsü sırf o lanet fıtık yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldım. kısmet. inşallah tez zamanda şifanı bulursun canım. doktorla görüştün mü ? tedavi için ne önerdi sana? ameliyat demedi dimi direkt? 2 tane oglun var zor olur sana şimdi off yaa Allahım agrılarını azaltsın inşallah
selam kızlar.
öptüm hepinizi
ooh sevindim senin adına, biz de çıkıyoruz ama hep Ardayla, onsuz henüz hiçbir şey yapamadık :) gerçi saolsun kuzum çok sorun çıkarmadı bugüne kadar çok şükür..Oglumu kayınvalideme bıraktık esimle fener maçına gittik... Evden çıkıp degisik birşey yapmak iyi geldi
bazı günler az geliyor insana ama ek gıdayı az almış seni çok emmiştir bence ondan az gelmiştir sana. ama tahin de güzel süt yapıyor bir de yeşil soğan aklında bulunsun...bugün sütüm azdı bir armut püresinden başka bişey yediremedim çok huysuzdu aç kalmasın diye bu saatte tıkınıyorumtamamen süt yapsın diye
bugün onlara gitcez kızlarla
Gunaydınlar efendımmmm...
Aysımayı uyutuyorum su an,o uyuduktan sonra bende uyucaktım sozde ama uyku kaldımıkı,bende alayım kahvemı sıcak sıcak gıdeyım bıraz sabah haberlerı ızleyeyım...
Tabı uyursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?