- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.781
bende artık uyku tulumu ile yatırıyorum geceleri çok soğuk oluyor artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgecim eskiyi okumayı bitiremedin sanırım daha sayfalar birikmiş değilmi insan topiği böyle görünce mutlu oluyor
Canım uzun zamandır giremiyodum hep aklımdasınız bayramda da Antalya'ya gittik dedemizin yanına çok yoğunduk..Sen nasılsın?
iyiyiz tatlım ne olsun yorucu bir bayram tatilinden sonra tekrar iş başı yaptık pazartesi günü çalışmaya devam ediyoruz yakışıklı oğlun nasıl iyimi bakalım
Oğluşum iyi çınar nasıl?ananesine yaptığını okudum çok güldüm gerçi temizlik sonrası kötü olmuş ama daha neler yapıcak bakalım bu bıdıklar bize :)))
İşte oğluşum bayramda denize girdi :)))
Eki Görüntüle 543275 Eki Görüntüle 543276
urasın fotoğraflarını görünce ağzımdan çıkan ilk şey ''yok artık'' nasıl ya bayramda biz aydına gitmiştik yağan yağmuru anlatamam sırılsıklam oldu annemler siz denize girdiniz vayy be ülkemin güzelliğine bakarmısın...çok tatlı kara kuzu üşütmedi inşallah deniz sefasından sonra :26::26:ya sorma o olayı zaten annecim yeni baştan temizlik yapmak zorunda kalmış garibim kıyamam
maşallah diyelim benim kızların ne zaman bu cümleyi kursam iştahı kesilir
iki kızım var ikisi de bana benzemiyor ama babanneye de :)
ne güzel benim de dişeti sorunum depreşti çiğnerken ızdırap çekiyorum resmen ama burda diş doktoru bile yok
Allahtan dişlerimiz çıkmadı onlar olmadan bile bir ısırıyor ben çığlık çığlığa
Günaydın kızlar ben çok kötüyüm îlk kez kızımı bırakıp işe gîdîyorum sanki oda hissetmiş gibi gece sürekli uyandı offf allahım yardım et
mervecim aşağıda gördüm seni nasılsın hasta olmuşssun çok çok geçmiş olsun toparladn mı bari biraz...bu arda facedeki arkadaşlara benden çok slm söyle olurmu özledik onları arada baksınlar bu taraflara
Selam fıstıklar...
Emeklemekten yurumeye terfı ettık ıyıce,aysıma kendıne bı destek bularak fellık fellık dolanıyo,odanın ıcınde...
Henuz desteksız duramıyo ama temellerı saglam atıyo bellı:)
kızlar hepinize merhaba
tatil vs araya girdi bayadır giremedim.umarım herkes iyidir.
bizde durumlar pek ii değil. yine nezle oldu kızım.burnu akıyor tıkalı. öksürükte başladı.
dişleri zaten çok kabardı huzursuz.ve yüzünde kabaarcıklar oluştu 2gündü geçmedi.
farklı birşeyde yemedi. ama ben halılarımı yıkmaya vermiştim. ister istemez arada halının üstüne falan gidiyor.ondan şüphelendim.dr da yediği birşeyden olsa bütün vücudunda olurdu dedi.halıdanolduğuna karar verdik
şimdi ne sersem halıya nasıl bir alan haızrlasam yavruma.normalde oyun halısının üstünde ama arada emeklmeye çalışıyoır gidiyor. tam emekleyemesede.
ve kulağında enfeksiyon varmış mecburen antibiyotik başlıyacağız bugün. çok üzüldüm yaa kızlar
dişlerimiz bir kaç güne kalmaz çıkar dedi bu sevindirici bir haber:)
yürütecç almayı düşündüm halılarda sürünmesin oyalansın diye ama tavsiye etmiyorum dedi napsamki
Oğluşum iyi çınar nasıl?ananesine yaptığını okudum çok güldüm gerçi temizlik sonrası kötü olmuş ama daha neler yapıcak bakalım bu bıdıklar bize :)))
İşte oğluşum bayramda denize girdi :)))
Eki Görüntüle 543275 Eki Görüntüle 543276
Bizde önce köydeydik çok soğuktu yağmurdan dışarı çıkmadık ama merkez çok güzeldi yazın tatile gittiğimizde bile su bu kadar sıcak değildi Uras suyu çok seviyo maşallah zaten eller ayaklar durmuyo girmek istiyo:))) Üşütmedi hatta denize girince burun akıntısı bile geçti:)))
Sağol canım teşekkür ederizaman aman kapanmasın iştahı zor bu halde getirdik
canım üzme kendini,ben işe başlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. ben annelerinde biraz ayrı kalıp kendilerine vakit ayırmalarından yanayım. arkadaslarımın arasına tekrar dönmek bana iyi gelecek çünkü. aksama kadar burnumuzda tütecek miniklerimizin özlemi vee eskisinde cok daha fazla verimli zaman geçireceğiz. böyle okdr zor ki dip dibe, sürekli stres halinde, sıkılıyoruz birbirimizden.
çok sağol bebeğimmm, ben her zamanki gibi hastayım evet :)) Bebişten sonra bağışıklık sistemim çöküşe uğradı Selamlarını iletirim merak etme sen :)
Aysimaaaa benim tembel kızıma gel az ders ver, emeklemicek emeklemek istemiyor yüzüstü yatmaktan nefret ediyor. gözüne kestirdiği hedefe döne döne gidiyor
canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak atlatır yavrun rahatsızlıgını. ben astım hastası oldugum için biliyorum az biraz alerjik seyleri. bencede halıdandır kabarıklıgı. benmde ev tozuna ve daha birsürü şeye alerjim var. azıcık toz görsem hemen şaftım kayıyor. shaggy halılarda daha az oluyor alerjik etkiler. istrsen örtü ser sen sürekli. ben büyük bir penye battaniyeyi seriyordum hep ama artık hava sogudu, yer buz gibi. kendi yedek yorganını gezdiriyorm yanımda, gerçi onda da durmuyor artık ama istersen silikon yorgan al bi tane tasıması da kolay olur odadan odaya,ya da battaniye ser kalın üzerine çarşaf mutlaka ört, battaniye yün polar falansa direkt temas etmesin vücuduna,solunumuna da.
özgeee ben senin bu minik oglunun burnuna ve kaşlarına hastayım amaaa yaaaa, arkadaş bukdr bilinçli bakar mı bir bebek, mimikleri çookk güzel
ne güzel ya uras için değişik bir tatil olmuş iyi olmuş yazın son günlerinin tadını çıkartmış kuzu
selam kızlar özlemişim topiği ne zamandır girmiyorum
hemmen konuya dahil olayım ben konyadayım buralar geceleri çok serin oluyo
haftalardır uyku tulumu ile yatırıyorum elyaf yok bizimkinin içinde çok güzel sıcacık tutuyo ve de terletmiyo
ama kolsuz kolları nı örtüyorum ama açıyor kolları üşüse üşütür mü ki
Kelebek hosgeldin bizde seni cok ozledik. ben iyiyim kuzum da iyi ama babasi hasta. Ayagi kirik bu sebeple manisada kayinvalidemlerdeyiZ.bugun ameliyati var esimin ayagindan civileri cikaracaklar platini kalacakmis. dualrinizi esirgemeyin, iylessin biran once de evimize gidelim. evimi duzenimi oyle ozledim ki..sen nasilsin. omer nasil?
geçmiş olsun canım... eşin daha öncede mi kırdı ayağını, ondan mı platin taktılar... inşallah bir an önce iyileşir de evinize dönersiniz tez zamanda... başka yer olmuyor valla...
Merve sana da gecmis olsun, cikmissin sanirim yetisemedim gecmisi okuyim derken..alyanin istahinin acilmasina dq cok sevindim. obez falan olmaz ins saglikli beslendikten sonra..
Kelebek hosgeldin bizde seni cok ozledik. ben iyiyim kuzum da iyi ama babasi hasta. Ayagi kirik bu sebeple manisada kayinvalidemlerdeyiZ.bugun ameliyati var esimin ayagindan civileri cikaracaklar platini kalacakmis. dualrinizi esirgemeyin, iylessin biran once de evimize gidelim. evimi duzenimi oyle ozledim ki..sen nasilsin. omer nasil?
sağol btanem benim. iştahı iyi maşallah. gerçi alyanın hep iyiydi ama az kilo alıyordu smdi tosun gbi