• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..geçmişi okuyamıyorum çünkü gökalp her an uyanabilir.. çok mızmızdı bgn, bezdirdi beni canı sağolası kuzum.. yemiyor yaa çocuk, o kadar güzel sebzeli kıymalı et suyuna çorba yapmış annem,bi kitledi ağzını kafayı bi sağa çeviriyo bi sola, dellendim yaa...tabağı çewirip yere boca edesim geldi, yeme dedim yeme ozamn, emzirdim emdi ama, karnı aç ama yemek istemiyor..ama tarhana çorbası ya da muhalebi gibi pütüzsüz gıdaları löp löp yutuyor...öff napcam bu çocuğu nasıl alıştırcam pütürlü gıdalara..:((((((

canim benim kizimda gokalp gibi puturlu gidalari pek sevmiyor dahasi biraz putur gidince bogazina oguruyor ve kusuyor. cok israr etmemeye karar verdim kusmayi aliskanlik haline getirmesin diye. daha disi de yok zaten. bir de farkettim agzina tavuk didip yumusatinca bi sekilde geveleyip bogulmadan yutuyor ama corba gibi sivi seylerin icinde putur olunca zorlaniyor. dr. kadir tugcuda okumustum cignemek ogretilmez bebek hazir olunca kendi yapar zorlamayin diyor. bebekler ilk iki yil emmeye programlandiklari icin gec gelisebiliyormus cigneme refleksi ustune gidip yemekten sogutmayalim

Son düzenleme:
:) hayatım keşke hep öyle yese alp , belkide açtı o gün , bizim bıdık cok aç değilse böyle isteksiz yiyor, ama yine de yiyor. acıkınca gör bir de wuuuu :1:
işe baslamıyorum henüz canım, yakındır başlamam ama. 1-2 ay içinde belli olur diye düşünüyorum belkide daha erken. kayınpederimin emekli oldugu bankayla görüşcekmişim bi,vakıfbank,keşke olsa da sanmıyorum bi etkisinin olmayacagını. hiç olmadı garanti ye dönücem mecbur.
Belli olmaz canim bu isler olabilir bence... Hayırlısı hangisi olacaksa o Olsun tatlım. Alp genel olarak yiyor aslında ama o gun cok açtı heralde... Bugun aksam yoğurdunu gördü masa üstünde anladı kendımın oldugunu nasil atlıyor kucağımdan yoğurda görmen lazımdı...

Belli olmaz canim bu isler olabilir bence... Hayırlısı hangisi olacaksa o Olsun tatlım. Alp genel olarak yiyor aslında ama o gun cok açtı heralde... Bugun aksam yoğurdunu gördü masa üstünde anladı kendımın oldugunu nasil atlıyor kucağımdan yoğurda görmen lazımdı...

Maşallah ya bunların sağı solu hiç belli olmuyor vallahi...

selam kızlar.
5 dakkalığına girdim internete.yardımınıza ihtiyacım var.sorcam ama yarın sabah okuyabilcem yorumlarınızı.
oğlumun salıdan beri burnu akıyordu,su gibi akıntı...bugün akıntı durmuştu.bu arada aktığı için serum fiz. falan kullanmamıştım.bu akşama doğru akıntı durduğu için gece rahatsız olmasın diye serum fizyolojik damlattım.şimdi uyuttumm ama burnu tıkalı ve ara ara öksürüyor.balgammı yaptı acaba.ilaçsız geçermi balgam?doktora götürsem verilen ilaçlar bişeye iyi geliyosa başka şeye zarar verebiliyo,geçenki hastalığında acil dr antibiyotik yazmıştı mesela,iyiki kullanmadan kendi doktorumuza danışmışım,verilmemesi gereken bi ilaçmış.
inşallah gece kötüleşmez.
bu konuda bilgisi olan varmı?paylaşırmısınız.5 dakika burdayım.sonra kapatmam lazım
öptüm hepinizi

Nasıl geçti canım ameliyat, dönüşünz belli oldu mu?
İlgine cok tesekkeur ederim gonulcum. iyi gecti ameliyat sukur. donusumuz onun iylesme surecine bagli,ne kadar cabuk ustune basabilirse o kadar cabuk donebilecegiz..
oley oley oley ayazın 5. dişide patladı :)))
hayirli olsun, masallah dizi dizi disleri var bebislerin. bizim kiz bakti ki her huysuzlugu dise yorulup hosgoruluyor bunlari biraz daha kullanayim dedi herhalde ortada dis falan yok..

selam kızlar.
5 dakkalığına girdim internete.yardımınıza ihtiyacım var.sorcam ama yarın sabah okuyabilcem yorumlarınızı.
oğlumun salıdan beri burnu akıyordu,su gibi akıntı...bugün akıntı durmuştu.bu arada aktığı için serum fiz. falan kullanmamıştım.bu akşama doğru akıntı durduğu için gece rahatsız olmasın diye serum fizyolojik damlattım.şimdi uyuttumm ama burnu tıkalı ve ara ara öksürüyor.balgammı yaptı acaba.ilaçsız geçermi balgam?doktora götürsem verilen ilaçlar bişeye iyi geliyosa başka şeye zarar verebiliyo,geçenki hastalığında acil dr antibiyotik yazmıştı mesela,iyiki kullanmadan kendi doktorumuza danışmışım,verilmemesi gereken bi ilaçmış.
bu konuda bilgisi olan varmı?paylaşırmısınız.5 dakika burdayım.sonra kapatmam lazım
öptüm hepinizi

Oncelikle gecmis olsun canim, okudugum ve ayse humada gordugum kadariyla once su gibi oluyor akintilar sonra sarariyor zaten bu da iylesme belirtisiymis sonra da kesiliyor. sen yine de dr. una danis yanlis yonlendirmek istemem ama eger atesi yoksa grip icin ilac kullanmayi dogru bulmuyorum kizimda da kullanmadim.oksuruk varsa daha iyi balgamini atmasina yardimci olur. zaten oksuruk suruplarini da bu yuzden hos gormuyorlar oksurugu kestigi icin balgami cigerlere indiriyormus. İhlamur vermeye calis, uyurke burnu akmadigi icin tikali oluyor yastigini yuksek tut odasini nemli tutmaya calis. bir de ben sogani ikiye bolup odasina koyuyordum inanilmaz rahatlatmisti kizimin nefesini. bir onceki gece sabaha kadar uyuyamayan kizim misil misil uyumustu. hatta esimle benim bile genzimize kadar yakti ama cok iyi gelmisti bize bile...biraz uzun oldu ama ins. faydalanirsin. tekrar hecmis olsun..

bizim salonun benzeri olmuş:) Ben en baştan oyun halısı filan almadım önce kendi yorganını seriyordum şimdi büyük yorgana terfi ettik :))

maşallah kara kuzuya :)

hadi canım hayırlısıyla inşallah, Rabbim sağlık versin de dönün yuvanıza...

ben hazır verme taraftarı değilim, her gün yapamıyorsan yapınca 2-3 günlük yap öyle yedir bence hazırdan iyidir.

vallahi maşallah Aysima koşarken bizimkiler oturup bakacak anca sanırım:)
Fatma bence gitmene gerek yok doktora henüz, bekle biraz ilaç filan da kullanma kendi kendine derim...

Merve geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine, Alya'nın kilo almaya başlamasına sevindim ama kilo aldıkça çok yorucu oluyorlar :)) Arda da Alya gibi döne döne gidiyor her yere:)

sağol btanemm beni biliyorsun zaten her zamanki gbi :) bu sefer ayakta atlatıyorum hamdolsun.
bizimkiler tembel gönülüm döne dine giderler ancak o kıymetli totolarını kaldıramadılar bir türlü :)

süper oluyor dmi yemeklerine öyle istekle atlamaları, hiçç yormuyorlar ozaman.hatta bir sonraki kaşık geç geldiğinde çıldırıyor bizimki :1:

selam kızlar.
öptüm hepinizi

geçmiş olsun canım. bizimkindede burun tıkanıklıgı var. serum fizy. damlatıyorum ama pek etki etmiyor otribebe ile çekemediğim için,kıyametler kopuyor evde , çığlık çığlığa. çok ağır değilse rahatsızlıgı kendiliğinden geçer, sende ıhlamur takviyesi yaparsın. Eğer kuru kuru öksürürse sen götür doktora, ben istemem kızım ilaç kullansın ama eğer tedavisi ilaç ise sonuna kadar kullanırım. yapacak birşey yok. ben nekdr geç tanışsın desem de içmesi gerekirse içer . kendi doktoruna götür eğer diğerlerinden memnun kalmıyorsan.

oley oley oley ayazın 5. dişide patladı :)))

hayırlı olsun canım. ağrısız sızısız gelsin tüm dişleri inşallah.

kalemm geçmiş olsun inşAllah çabucak dönersiniz evinize. ben de yorgana nevresim geçiriyorum ama üstünde duruyomu mümkün değil emeklemeyi tam beceremesede sürünerek bütün evi dolaşıyo.eli yüzü buz gibi oluyo sonrada iki haftadır ara ara yakıyoduk kombiyi artık devamlı yakıyoruz .hastaydı yavrum yeni iyileşti dün bitti antibiyotiği bronşiyolit olmuş aferin şurup falan verdi dr mecburen kullandık :75:

bugün sütüm azdı bir armut püresinden başka bişey yediremedim çok huysuzdu aç kalmasın diye bu saatte tıkınıyorum :56: tamamen süt yapsın diye:27:

kuzumm neden sütün azaldı ki birşeye mi üzüldün :( bende acil durum süt ürettiren şey 1 su bardağı sütün içine 1 avuç kuru dut ilave edip bir iki taşım kaynatıp yememdi canım , istersen dene sende. zamanında dereotu yiyip sütleri bollaşan arkadaşlarımız da olmuştu. dene istersen.

ben de seviyorum seni :) yeni sağlıklı dişlerinle mutlu gülüşler emi...

haa, buarada, bi bedriye vardı, berkerdem hani, sen onla telefonda filan görüşüyodun sanki yanlış hatırlamıyosam, haberin var mı.merak ettim..nasıl,,sıkıntılıydı biraz..
bugün onlara gitcez kızlarla

canım cok geçmiş olsun bel fıtıgı cıkmıs sende :( fıtıktan cok cektim hamileliğimde, kasık fıtıgım oldu nasıl olduysa lanet olası , onun yüzünden işimden istifa etmek zorunda kaldım ve tümm hamileliğimi kös kös evde geçirdim agrı sızı içinde vee en kötüsü sırf o lanet fıtık yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldım. kısmet. inşallah tez zamanda şifanı bulursun canım. doktorla görüştün mü ? tedavi için ne önerdi sana? ameliyat demedi dimi direkt? 2 tane oglun var zor olur sana şimdi off yaa Allahım agrılarını azaltsın inşallah
Çok sağol emarı bekliyoz Pazartesi alcam sonucu iğne ve 3tane ilaç verdi çok sağolun

selam kızlar.
öptüm hepinizi

çok geçmiş olsun canım. Arda da da balgam olmuştu elma kabuklarını haşlayıp suyunu ara ara içirdim, bebeklerde balgama iyi geldiğini okumuştum işe yaradı.

Oglumu kayınvalideme bıraktık esimle fener maçına gittik... Evden çıkıp degisik birşey yapmak iyi geldi
ooh sevindim senin adına, biz de çıkıyoruz ama hep Ardayla, onsuz henüz hiçbir şey yapamadık :) gerçi saolsun kuzum çok sorun çıkarmadı bugüne kadar çok şükür..

bugün sütüm azdı bir armut püresinden başka bişey yediremedim çok huysuzdu aç kalmasın diye bu saatte tıkınıyorum :56: tamamen süt yapsın diye:27:
bazı günler az geliyor insana ama ek gıdayı az almış seni çok emmiştir bence ondan az gelmiştir sana. ama tahin de güzel süt yapıyor bir de yeşil soğan aklında bulunsun...

Gunaydınlar efendımmmm...
Aysımayı uyutuyorum su an,o uyuduktan sonra bende uyucaktım sozde ama uyku kaldımıkı,bende alayım kahvemı sıcak sıcak gıdeyım bıraz sabah haberlerı ızleyeyım...
Tabı uyursa...

günaydınlar...gececilerimiz varmış dün..uyuyolardır heralde..son iş günü..bugün canım nasıl keyif yapmak istiyo..ama tabiki de imkansız...tarık da uyumadı gece..1 e doğru uyudu sıpa..bi derdi de yoktu halbuki..oyun istedi...

Back