- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.821
selam kızlar..geçmişi okuyamıyorum çünkü gökalp her an uyanabilir.. çok mızmızdı bgn, bezdirdi beni canı sağolası kuzum.. yemiyor yaa çocuk, o kadar güzel sebzeli kıymalı et suyuna çorba yapmış annem,bi kitledi ağzını kafayı bi sağa çeviriyo bi sola, dellendim yaa...tabağı çewirip yere boca edesim geldi, yeme dedim yeme ozamn, emzirdim emdi ama, karnı aç ama yemek istemiyor..ama tarhana çorbası ya da muhalebi gibi pütüzsüz gıdaları löp löp yutuyor...öff napcam bu çocuğu nasıl alıştırcam pütürlü gıdalara..(((((
canim benim kizimda gokalp gibi puturlu gidalari pek sevmiyor dahasi biraz putur gidince bogazina oguruyor ve kusuyor. cok israr etmemeye karar verdim kusmayi aliskanlik haline getirmesin diye. daha disi de yok zaten. bir de farkettim agzina tavuk didip yumusatinca bi sekilde geveleyip bogulmadan yutuyor ama corba gibi sivi seylerin icinde putur olunca zorlaniyor. dr. kadir tugcuda okumustum cignemek ogretilmez bebek hazir olunca kendi yapar zorlamayin diyor. bebekler ilk iki yil emmeye programlandiklari icin gec gelisebiliyormus cigneme refleksi ustune gidip yemekten sogutmayalim
Son düzenleme: