• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ramazan bqyraminda buraya gezmeye gelmistik burda kirildi. bir bucuk ay kadar kaldik sonra istanbula donduk biraz islerini toparladi kurban ve ikinci operasyon icin geri donduk. gercekten zor. mesela aklimda birsuru sey var kizima yapip yedireyim ama baska bi evde baska duzende cogunu yapamiyorum. yogurt bile herzaman ev yapimi veremiyorum sorun olur mu hazir yogurttan? Hic mi vermesem?

canııım cok cok gecmıs olsun,ınsallah esın hemen saglıgına kavusur,sende evıne kavusursun,senı az cok anlayabılıyorum,yavrucuna neler yapmak ıstıyosun ama baska bı yerde bu mumkun olmuyo,tabı evde bı duzenın var hersey yerlı yerınde...
Yogurda gelınce hazır yogurt verme canım yaaa,eve gecmene az kalmıs zaten,o vakte kadar verme hazır yogurt...

kızlar hepinize selam ne güzel geçmiş birikmiş baya bugün fatmacım bayram nasıldı ben evdeydim yemek yapıyorum kaçtım ben görüşürüz birazda geçmöişe bakayım hem:54::54::54::54::16::16::16:

kızlar ben kaçıyorum daha gidip diş buğdayı için çınarın diş kurabiyelerini yapıcamm :)))

hepinize mutlu huzurlu bir gece diliyorum:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
Canim ramazan bqyraminda buraya gezmeye gelmistik burda kirildi. bir bucuk ay kadar kaldik sonra istanbula donduk biraz islerini toparladi kurban ve ikinci operasyon icin geri donduk. gercekten zor. mesela aklimda birsuru sey var kizima yapip yedireyim ama baska bi evde baska duzende cogunu yapamiyorum. yogurt bile herzaman ev yapimi veremiyorum sorun olur mu hazir yogurttan? Hic mi vermesem?

bence hiç vermemendense vermen daha iyidir diye düşünüyorum... babymix var sütaşındı galiba bebek yoğurdu onu bulabilirsen onu ver için daha rahat olur belki o zaman...

merve maşallah alya ya canım, alp de geçen gün kıtlıktan çıkmış gibi yedi, yoğurda bile bir saldırışı var görmen lazım... ama ertesi gün normale döndü... bir yiyoruz bir yemiyoruz :)
sen işe mi başlıyorsun canım

Merhaba şekerlerimmm :)
Geçmişe baktım az biraz gördüğüm kadarı ile keyfi iyi çoğumuzun, maşallah:nazar:
Ben yine her zaman ki gibi hastayım:53: Bayramda nereye gitsem hasta oldugu için biri bulaştırdı yine bana. Neyse idare etmeye çalısıyorum. Annemde kaldım 2 gün, bu gece geçtim evime. Özledim sizi yazısamadık konusamadık.
Benim minik kurbağa kızım sanırım obez olcak. Arkadaş 2 ay öncesine kadar kilo alsın diye yırtınırken şimdi boğazını durduramıyoruz,hadi hayırlısı diyorum.
Neyse ben şimdilik kaçar benim sıpa başladı çığlıklara yineeee:10:
aman ne güzel

Kızlar yaaaa ben hala adet olmadım...tamam emzırdıgım ıcın normal bı durum ama benı cok rahatsız edıyo,karnım fena halde sıs vazıyette,bı adet olsam rahatlıcam...
Sımdı bu sorun ıcın doktora gıtsem benı alttan muayene etmez dımı,bıde mutlaka adet sokturucu ılac verır...
Pco oldugum ıcın zamanında bu ılacı cok kullanmıs bırı olarak hıc doktora gıtmeyıp,ılacı alıp kullansam nolurkı..
O masaya cıkaracak dıye odum kopuyo:)
yinede bi git canım kafana göre kullanma sonuçta hormon ilacı

kızlar hepinize merhaba
tatil vs araya girdi bayadır giremedim.umarım herkes iyidir.
bizde durumlar pek ii değil. yine nezle oldu kızım.burnu akıyor tıkalı. öksürükte başladı.
dişleri zaten çok kabardı huzursuz.ve yüzünde kabaarcıklar oluştu 2gündü geçmedi.
farklı birşeyde yemedi. ama ben halılarımı yıkmaya vermiştim. ister istemez arada halının üstüne falan gidiyor.ondan şüphelendim.dr da yediği birşeyden olsa bütün vücudunda olurdu dedi.halıdanolduğuna karar verdik :(
şimdi ne sersem halıya nasıl bir alan haızrlasam yavruma.normalde oyun halısının üstünde ama arada emeklmeye çalışıyoır gidiyor. tam emekleyemesede.
ve kulağında enfeksiyon varmış:( mecburen antibiyotik başlıyacağız bugün. çok üzüldüm yaa kızlar
dişlerimiz bir kaç güne kalmaz çıkar dedi bu sevindirici bir haber:)
yürütecç almayı düşündüm halılarda sürünmesin oyalansın diye ama tavsiye etmiyorum dedi napsamki
geçmiş olsun

Oğluşum iyi çınar nasıl?ananesine yaptığını okudum çok güldüm gerçi temizlik sonrası kötü olmuş ama daha neler yapıcak bakalım bu bıdıklar bize :)))
İşte oğluşum bayramda denize girdi :)))
Eki Görüntüle 543275 Eki Görüntüle 543276
:nazar::nazar::nazar::nazar:

bir günlüğüne konya ya gelmiştik de Allahım ne donmuştum hayatımda hiç o kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum, restorandan çıkmak istememiştim... saatlerce sıcak diye lcw yi dolaşmıştık eşimle, uçak saati gelsin diye..
bide erzuruma gel tatlım o zaman görürsün soğuğu

Suna kııızz ozlemısım senı ha:)
ben de seni canım:16::16::16:

kalkıyım kız yemeğim yanmadan bu ara bi tembelim oturduğum yerden kalakalıyorum valla biri beni kovsun pc den bilgisayar olmadan ben napıyodum acaba la :1::1::1::1:

canım çok geçmiş olsun eşine çok üzüldüm umarım bir an evvel sağlığına kavuşurda sende bebeiğinle rahat rahat ilgilenebilirsin kendi yuvanda annen bile olsa insanın kendi evi gibi olmuyor bir süreden sonra bu arada yoğurt yapamıyorum diye üzülme benim doktorum en kötü ihtimalle market yoğurtlarından yedirebilirsin demiştim çalıştığım için bazen bende mayalayamıyorum hiç yememsinden iyidir....

mervecim maşallah kuzucuğa nazar değireceksin küçümenciğe sevgi nazarı çok etkiliyor bebişleri unutma :nazar::nazar::nazar:

aman kuzum amann en çok annenin nazarı değermiş zaten :nazar::nazar:

merve maşallah alya ya canım, alp de geçen gün kıtlıktan çıkmış gibi yedi, yoğurda bile bir saldırışı var görmen lazım... ama ertesi gün normale döndü... bir yiyoruz bir yemiyoruz :)
sen işe mi başlıyorsun canım

:) hayatım keşke hep öyle yese alp , belkide açtı o gün , bizim bıdık cok aç değilse böyle isteksiz yiyor, ama yine de yiyor. acıkınca gör bir de wuuuu :1:
işe baslamıyorum henüz canım, yakındır başlamam ama. 1-2 ay içinde belli olur diye düşünüyorum belkide daha erken. kayınpederimin emekli oldugu bankayla görüşcekmişim bi,vakıfbank,keşke olsa da sanmıyorum bi etkisinin olmayacagını. hiç olmadı garanti ye dönücem mecbur.

selam kızlar..geçmişi okuyamıyorum çünkü gökalp her an uyanabilir.. çok mızmızdı bgn, bezdirdi beni canı sağolası kuzum.. yemiyor yaa çocuk, o kadar güzel sebzeli kıymalı et suyuna çorba yapmış annem,bi kitledi ağzını kafayı bi sağa çeviriyo bi sola, dellendim yaa...tabağı çewirip yere boca edesim geldi, yeme dedim yeme ozamn, emzirdim emdi ama, karnı aç ama yemek istemiyor..ama tarhana çorbası ya da muhalebi gibi pütüzsüz gıdaları löp löp yutuyor...öff napcam bu çocuğu nasıl alıştırcam pütürlü gıdalara..:((((((

neeee aysima yürümeye mi başlamışşş:53: eyy maşallah:nazar:
bizi bırak yürümeyi emeklemiyorz bilemmm, anca kucak anca kucak..

merhaba güzeller nassınız
5 gün önce geldik kayseriden yolculuk zor yeni yeni kandime geliyorum .
bu gün sayfalar baya ilerlemiş bende herkes cabbar emminin yerine gittiği için bu kadar performans beklemiyordum maşallah maşallah.

yorgan sericeksin halıya..geçir nevresime ser..üstünede dök oyuncaklarını..kulak iltahabını diş yaparmış genelde..bizde çok şükür olmadı ama öyle demişti doktor..
Eki Görüntüle 543244 aha bizim salon:)))

bizim salonun benzeri olmuş:) Ben en baştan oyun halısı filan almadım önce kendi yorganını seriyordum şimdi büyük yorgana terfi ettik :))

Oğluşum iyi çınar nasıl?ananesine yaptığını okudum çok güldüm gerçi temizlik sonrası kötü olmuş ama daha neler yapıcak bakalım bu bıdıklar bize :)))
İşte oğluşum bayramda denize girdi :)))
Eki Görüntüle 543275 Eki Görüntüle 543276
maşallah kara kuzuya :)

Kelebek hosgeldin bizde seni cok ozledik. ben iyiyim kuzum da iyi ama babasi hasta. Ayagi kirik bu sebeple manisada kayinvalidemlerdeyiZ.bugun ameliyati var esimin ayagindan civileri cikaracaklar platini kalacakmis. dualrinizi esirgemeyin, iylessin biran once de evimize gidelim. evimi duzenimi oyle ozledim ki..sen nasilsin. omer nasil?

hadi canım hayırlısıyla inşallah, Rabbim sağlık versin de dönün yuvanıza...

ben hazır verme taraftarı değilim, her gün yapamıyorsan yapınca 2-3 günlük yap öyle yedir bence hazırdan iyidir.

neeee aysima yürümeye mi başlamışşş:53: eyy maşallah:nazar:
bizi bırak yürümeyi emeklemiyorz bilemmm, anca kucak anca kucak..
vallahi maşallah Aysima koşarken bizimkiler oturup bakacak anca sanırım:)
Fatma bence gitmene gerek yok doktora henüz, bekle biraz ilaç filan da kullanma kendi kendine derim...

Merve geçmiş olsun kuzum ya dikkat et kendine, Alya'nın kilo almaya başlamasına sevindim ama kilo aldıkça çok yorucu oluyorlar :)) Arda da Alya gibi döne döne gidiyor her yere:)

Back