• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma sunacım ya Arda uyanıkken açmayayım diyorum ama o oyuncaklara dalınca bilgisayarı yastığın arkasına saklayıp bakıyorum:) bilgisayar hep açık aslında da çok okuyamıyorum :)) emekleyemeyen ama canavar gibi yuvarlanarak her yeri alt üst eden oğluşumla oynaşıp duruyorum işte, sen de ne var ne yok canım

bugün iyi çok şükür canım bende iyiyim sen kurabiyeleri bitirmişsin ne hamaratsın kız esra şu süt tarifin nasıl bi yazsana merak ettim

kuru kayısı,elma,erik,üzüm ne bulursan meyve adına yani içine de 1 kaç tane hurma atıyosun hurma çok iyi geliyor sütü çoğalmaya bir güzel suda haşla suyunu iç posasını da ye işte bu kadar :56::56:

bitirdim bitirdim çok şükür $011120121113.jpg işte buda fotoğrafı

sorma sunacım ya Arda uyanıkken açmayayım diyorum ama o oyuncaklara dalınca bilgisayarı yastığın arkasına saklayıp bakıyorum:) bilgisayar hep açık aslında da çok okuyamıyorum :)) emekleyemeyen ama canavar gibi yuvarlanarak her yeri alt üst eden oğluşumla oynaşıp duruyorum işte, sen de ne var ne yok canım
bende kemalle uğraşıyorum canım aşıdan sonra ateşlendide şükür iyi şimdi kemalde emeklemiyor canım ama hep ayakta durmak istiyor sıpa

kuru kayısı,elma,erik,üzüm ne bulursan meyve adına yani içine de 1 kaç tane hurma atıyosun hurma çok iyi geliyor sütü çoğalmaya bir güzel suda haşla suyunu iç posasını da ye işte bu kadar :56::56:

bitirdim bitirdim çok şükür Eki Görüntüle 543951 işte buda fotoğrafı
kız ne güzel olmuş nasıl yaptın ben hayatta yapamam heralde

bende kemalle uğraşıyorum canım aşıdan sonra ateşlendide şükür iyi şimdi kemalde emeklemiyor canım ama hep ayakta durmak istiyor sıpa

kız ne güzel olmuş nasıl yaptın ben hayatta yapamam heralde

gerçekten güzel olmuşmu :26::26: biraz uğraştırıcı ama çok zevkli sunacım elinde kalıbın malzemen olduktan sonra yaparsın neden yapamayasın ki ne demişler alet işler el öğünür :))

aman kızlar kemalin tırnakları bi uzamış tırnak tırnak değil pençe anasını satayım bide habire yüzünü çiziyor yüzü piri reisin dünya haritası gibi olucak bu gidişle 5 tlnın arkasındaki resmi koy bide kemalin yüzünü hangisi piri reisin harita seçemiycez bu gidişle:1::1:

Son düzenleme:
gerçekten güzel olmuşmu :26::26: biraz uğraştırıcı ama çok zevkli sunacım elinde kalıbın malzemen olduktan sonra yaparsın neden yapamayasın ki ne demişler alet işler el öğünür :))
ben şimdiye kadar hiç kuru pasta kek filan bişiy yapmadım o yüzden bana çok zor geldi ama süper görünüyo ellerine sağlık bi denesem belki beceririm

aman kızlar kemalin tırnakları bi uzamış tırnak tırnak değil pençe anasını satayım bide habire yüzünü çiziyor yüzü piri reisin dünya haritası gibi olucak bu gidişle 5 tlnın arkasındaki resmi koy bide kemalin yüzü hangi piri reisin harita seçemiycez bu gidişle:1::1:

kız kessene sende çocuğun tırnaklarını hoş 2 günde yine çapa gibi oluyorlar benim çizilmedik yerim kalmadı çınar saolsun hele akşamları eve gidince sarılcam diye yoluyor her tarafımı :9::9:

kız kessene sende çocuğun tırnaklarını hoş 2 günde yine çapa gibi oluyorlar benim çizilmedik yerim kalmadı çınar saolsun hele akşamları eve gidince sarılcam diye yoluyor her tarafımı :9::9:

anam ben kesmekten bıktım o uzamaktan bıkmadı hoş kesip törpiliyorum nerdeyse manikür pedikür yapıcam kısayken bile çiziyor enik çınarda seni iyi benzetiyor desene esra kemalde kafa atmayı öğrenmiş anamı ağlatıyor :1::1::1:

anam ben kesmekten bıktım o uzamaktan bıkmadı hoş kesip törpiliyorum nerdeyse manikür pedikür yapıcam kısayken bile çiziyor enik çınarda seni iyi benzetiyor desene esra kemalde kafa atmayı öğrenmiş anamı ağlatıyor :1::1::1:

ne kafa atmayımı öğrenmiş kız nerden öğrenmiş onu Allah yardımcın olsun ozaman sunacım....sorma çınar da fena son zamanlarda saçımı başımı yolmaya da başladı bir tutuyor farkında olmadan alabilene aşk olsun :4::4::4:

ne kafa atmayımı öğrenmiş kız nerden öğrenmiş onu Allah yardımcın olsun ozaman sunacım....sorma çınar da fena son zamanlarda saçımı başımı yolmaya da başladı bir tutuyor farkında olmadan alabilene aşk olsun :4::4::4:

sorma babasından öğreniyor dana çocuğu kingbox cu yapacak beyimiz öyle diyor ama antremanlara erken başladık saç başta yoluyorda kafayı bilinçli atıyor enik dün burnuma vurdu ağlıycaktım valla bi sızladıki sorma

Son düzenleme:
sorma babasından öğreniyor dana çocuğu kingbox cu yapacak beyimiz öyle diyor ama antremanlara erken başladık saç başta yoluyorda kafayı bilinçli atıyor enik dün burnuma vurdu ağlıycaktım valla bi sızladıki sorma

izin verme sende sunacım el kadar bebeği şiddet yanlısı yapıcak desene eşin :20::20: illaki king boxla uğraşmasını istiyorsa ileride yazdırır bir yere kontrolünüz altında yapar daha şimdiden kafa atıyorsa 2 yaşına geldiğinde uçan tekme atar çocuk kız olanda sana olur denemelerini hep anaların üzerinde yapıyorlar :18::18:

izin verme sende sunacım el kadar bebeği şiddet yanlısı yapıcak desene eşin :20::20: illaki king boxla uğraşmasını istiyorsa ileride yazdırır bir yere kontrolünüz altında yapar daha şimdiden kafa atıyorsa 2 yaşına geldiğinde uçan tekme atar çocuk kız olanda sana olur denemelerini hep anaların üzerinde yapıyorlar :18::18:

yazdırmama gerek yok canım benim eşim king box antrönörü siyah kuşak tekvandocu bide o öğretirde dediğin doğru canım çok erken çok bi de bana ben evde yokken sen çalıştır diyo 3 yaşında başlıycakmış antremanlara düşün halimi :47::47:

Son düzenleme:
kuzumm neden sütün azaldı ki birşeye mi üzüldün :( bende acil durum süt ürettiren şey 1 su bardağı sütün içine 1 avuç kuru dut ilave edip bir iki taşım kaynatıp yememdi canım , istersen dene sende. zamanında dereotu yiyip sütleri bollaşan arkadaşlarımız da olmuştu. dene istersen.
üzülmedim de bişeye bilmiyorum niye böyle oldu mervecim deniycem sağol:54:
ben de oğlağımın bikaç fotoğrafını ekleyim
maşaALLAH sana :nazar:

işte cuma fotoğraflarımız...herkese hayırlı cumalar...[/QUOTE]
bunların hepsi çok tatlı:nazar: becerebilirsem bende ekliyim

rukiye süt yaparmı bilmemde sana yağ yapmasın kız
o da bi ihtimal fazlasıyla mevcut zaten:52:

bitirdim bitirdim çok şükür Eki Görüntüle 543951 işte buda fotoğrafı
eline sağlık becerikli anne çok güzel görünüyolar:46:

yazdırmama gerek yok canım benim eşim king box antrönörü siyah kuşak tekvandocu bide o öğretirde dediğin doğru canım çok erken çok bi de bana ben evde yokken sen çalıştır diyo 3 yaşında başlıycakmış antremanlara düşün halimi :47::47:

ooo hiç şansı yok ozaman kemalin desene yapacak illaki dövüş sporlarından birini sporla uğraşması elbetteki güzel ama bir yaşı filan vardır mutlaka hem çocuk fazla enerjisini iyi bir yerde harcamış olur o açıdan güzel ama daha 7 aylık bir bebek için bence çok erken çocuk bunu ayırt edebilecek kıvama gelmeli önce yani spor olarak yaptığını bilmeli yoksa herkese tekme tokat dalar mazallah :18::18:

üzülmedim de bişeye bilmiyorum niye böyle oldu mervecim deniycem sağol:54:

maşaALLAH sana :nazar:

işte cuma fotoğraflarımız...herkese hayırlı cumalar...
bunların hepsi çok tatlı:nazar: becerebilirsem bende ekliyim

rukiye süt yaparmı bilmemde sana yağ yapmasın kız
o da bi ihtimal fazlasıyla mevcut zaten:52:

eline sağlık becerikli anne çok güzel görünüyolar:46:

ya gerçekten güzel olmuş mu ay nasıl sevindim sizden böyle olumlu tepkiler alınca ohh çok şükür emeklerim boşa gitmemiş demek :21::21::21:

Back