- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.861
gönülcüm karşılaşamıyoruz canım özledim kız seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam hepiniz geçmişimi okuyosunuzda habire ben yazıyorum hatmetmenize gerek yok la bi göz atın yeter
suna nasılsın canım kemal napıyor iyimi huysuzluğu gitmiştir artık inşallah
bugün iyi çok şükür canım bende iyiyim sen kurabiyeleri bitirmişsin ne hamaratsın kız esra şu süt tarifin nasıl bi yazsana merak ettim
bende kemalle uğraşıyorum canım aşıdan sonra ateşlendide şükür iyi şimdi kemalde emeklemiyor canım ama hep ayakta durmak istiyor sıpasorma sunacım ya Arda uyanıkken açmayayım diyorum ama o oyuncaklara dalınca bilgisayarı yastığın arkasına saklayıp bakıyorum:) bilgisayar hep açık aslında da çok okuyamıyorum :)) emekleyemeyen ama canavar gibi yuvarlanarak her yeri alt üst eden oğluşumla oynaşıp duruyorum işte, sen de ne var ne yok canım
kız ne güzel olmuş nasıl yaptın ben hayatta yapamam heraldekuru kayısı,elma,erik,üzüm ne bulursan meyve adına yani içine de 1 kaç tane hurma atıyosun hurma çok iyi geliyor sütü çoğalmaya bir güzel suda haşla suyunu iç posasını da ye işte bu kadar
bitirdim bitirdim çok şükür Eki Görüntüle 543951 işte buda fotoğrafı
bende kemalle uğraşıyorum canım aşıdan sonra ateşlendide şükür iyi şimdi kemalde emeklemiyor canım ama hep ayakta durmak istiyor sıpa
kız ne güzel olmuş nasıl yaptın ben hayatta yapamam heralde
ben şimdiye kadar hiç kuru pasta kek filan bişiy yapmadım o yüzden bana çok zor geldi ama süper görünüyo ellerine sağlık bi denesem belki beceririmgerçekten güzel olmuşmu :26::26: biraz uğraştırıcı ama çok zevkli sunacım elinde kalıbın malzemen olduktan sonra yaparsın neden yapamayasın ki ne demişler alet işler el öğünür :))
aman kızlar kemalin tırnakları bi uzamış tırnak tırnak değil pençe anasını satayım bide habire yüzünü çiziyor yüzü piri reisin dünya haritası gibi olucak bu gidişle 5 tlnın arkasındaki resmi koy bide kemalin yüzü hangi piri reisin harita seçemiycez bu gidişle
kız kessene sende çocuğun tırnaklarını hoş 2 günde yine çapa gibi oluyorlar benim çizilmedik yerim kalmadı çınar saolsun hele akşamları eve gidince sarılcam diye yoluyor her tarafımı
anam ben kesmekten bıktım o uzamaktan bıkmadı hoş kesip törpiliyorum nerdeyse manikür pedikür yapıcam kısayken bile çiziyor enik çınarda seni iyi benzetiyor desene esra kemalde kafa atmayı öğrenmiş anamı ağlatıyor
ben şimdiye kadar hiç kuru pasta kek filan bişiy yapmadım o yüzden bana çok zor geldi ama süper görünüyo ellerine sağlık bi denesem belki beceririm
ne kafa atmayımı öğrenmiş kız nerden öğrenmiş onu Allah yardımcın olsun ozaman sunacım....sorma çınar da fena son zamanlarda saçımı başımı yolmaya da başladı bir tutuyor farkında olmadan alabilene aşk olsun
becerirsin becerirsin olmadı ben sana yapar gönderirim burdan afiyetle yersiniz
sorma babasından öğreniyor dana çocuğu kingbox cu yapacak beyimiz öyle diyor ama antremanlara erken başladık saç başta yoluyorda kafayı bilinçli atıyor enik dün burnuma vurdu ağlıycaktım valla bi sızladıki sorma
izin verme sende sunacım el kadar bebeği şiddet yanlısı yapıcak desene eşin illaki king boxla uğraşmasını istiyorsa ileride yazdırır bir yere kontrolünüz altında yapar daha şimdiden kafa atıyorsa 2 yaşına geldiğinde uçan tekme atar çocuk kız olanda sana olur denemelerini hep anaların üzerinde yapıyorlar :18::18:
üzülmedim de bişeye bilmiyorum niye böyle oldu mervecim deniycem sağolkuzumm neden sütün azaldı ki birşeye mi üzüldün bende acil durum süt ürettiren şey 1 su bardağı sütün içine 1 avuç kuru dut ilave edip bir iki taşım kaynatıp yememdi canım , istersen dene sende. zamanında dereotu yiyip sütleri bollaşan arkadaşlarımız da olmuştu. dene istersen.
maşaALLAH sanaben de oğlağımın bikaç fotoğrafını ekleyim
rukiye süt yaparmı bilmemde sana yağ yapmasın kız
o da bi ihtimal fazlasıyla mevcut zaten
eline sağlık becerikli anne çok güzel görünüyolarbitirdim bitirdim çok şükür Eki Görüntüle 543951 işte buda fotoğrafı
yazdırmama gerek yok canım benim eşim king box antrönörü siyah kuşak tekvandocu bide o öğretirde dediğin doğru canım çok erken çok bi de bana ben evde yokken sen çalıştır diyo 3 yaşında başlıycakmış antremanlara düşün halimi
bunların hepsi çok tatlı becerebilirsem bende ekliyimüzülmedim de bişeye bilmiyorum niye böyle oldu mervecim deniycem sağol
maşaALLAH sana
işte cuma fotoğraflarımız...herkese hayırlı cumalar...
rukiye süt yaparmı bilmemde sana yağ yapmasın kız
o da bi ihtimal fazlasıyla mevcut zaten
eline sağlık becerikli anne çok güzel görünüyolar