2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benden bir kaç gün önce bir damla kan geldi. adet oldum sandım ama bir daha da bir şey olmadı... bu arada doğumdan bu yana adet olmadım... sizin de ilk adetiniz böyle mi oldu ya da neden böyle olabileceği hakkında fikri olan var mı? netten baktım ama birşey bulamadım sadece gebelik belirtilerinde çıkıyor o kadar ama hamile değilimdir diye düşünüyorum minenin dediği gibi hiç şüpheli ilişkim olmadı :)

ben 40 ım çıktı 4 gün sonra adet oldum canım fazlaydı kanamam ama şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum emziren anneler için ve 3 aydır adet olmuyorum haptan dolayı ara ara 1 damla falan kan geliyor o kadar oda hormonlarla ve hapla alakalıymış doktorum söyledi seninkide hormonlarla ilgili olmasın canım

Son düzenleme:

muhtemelen öyledir. doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama heralde hormonlardan dolayı yavaş yavaş düzene girecek... zaten ben çok zor regl oluyordum muhtemelen hiçbir düzelme olmadı bende. yine 4 ayda bir regl olacam bu gidişle... bir de bende tiroid de var ilaçlarımı da aksattım bu aralar belki ondanda olabilir... kemal nasıl oldu canım?

merhaba kızlar ne olmuş buraya böyle, kimsecikler yok, işgünü olmasına rağmen, topiğin bu haline çok üzüldüm , gerçekten...
gökalp hastaydı biliyorsunuz , şimdi bir iki gündür düzeldi maşallah şimdi de sinek ısırdı 2 yanağını ve gözkapağını, şişti, püfff, biri bitse biri başlıyor.. neyse Allah beterinden saklasın.. sizler nasılsınız, ziyaretçiler ve nline olanlar konu mu okuor sadece...bişiler yazın topik şenlensin.. resim eklicem ama evde değilim annemdeyim,, ewe geçeyim eklicem.. öptükkkk

kemal iyi teyzesi birazcık huzursuz o kadar teşekkür ederiz

ay gökalpin düzelmesine çok sevindim kuzumun gözleri kıpkırmızıydı sinek ısırığı geçer nasılsa topiğe gelince ben aslında nisan annesiyim burası çok canlı çok içten diye hatta sırf burası için üye oldum kk ye ama şimdi kimseler kalmadı bende çok üzülüyorum bu haline ya

slm anneler...uzun zamandır takip ediyodum fakat üye olup yazmaya hiç fırsat olmamıştı..17 mart doğumlu bi oğluş annesiyim..bundan sonra fırsat oldukça yazar paylaşırım...bbu arada bebişlerin hepsi birbirinden güzel ..maşallah

yaa sormaa, ben de seviniyordum oğlumun burdan arkadaşları olcak,beraber büyüyecekler, doğum gününe çağırıcaktım,, gerçekten kimse kalmadı yaw..ama neyse kalan sağlar bizimdir .. kalan sağlarrr nerdesiniz :))

yazdığımı doğru düzgün okusaydın karnını bunlarla doyurmadığını anlardın diye düşünüyorum..normal yemesi gereken menüsünü yiyor,bunları ek olarak tadımlık 3 4 lokma yiyor..damak tadı oluşturmak amaçlı..eğer bebeğin 6 ayın üstündeyse ve hala ek bişeyler verdiğinde doktorun kızıyorsa bence o doktoru değiştirmelisin..çünkü herkes bas bas bağırıyo 6 aydan sonra sadece anne sütü bebeğe yeterli olmaz diye..

bende sürekli bakıyorum ama kimse birşey yazmıyor artık. çoğu zaman tek online üye oluyorum artık... gökalp in iyileşmesine sevindim baharcım... mahmutalp i de kulağından ısırmış sivrisinek... çok kötü ya... yazın bile böyle olmamıştı... doktor bize sinek ısırığı için stilex jel vermişti daha önce, çok kırmızı oluyor zor geçiyor diye. sende bir bak istersen...

hoşgeldiniz, paylaşımlarınız bizi mutlu eder :)

Maşallah Gökalp toparlanmış baya canım ya sevindim. Arkadaşları olamayacağını kim söyledi, durgunluk olsa da bebeklerden dolayı canım, Arda bu aralar çok fenalarda sürekli tepemde resmen. Emeklemediğinden sürekli beni kullanıyor dolaşmak için :)

benim prensesim de 16 mart doğumlu 1 gün varmış aramızda

Maşallah prensese çok tatlıymış:)

Kemal'e de geçmiş olsun Sunacım, ama 6. ay aşıları en çok bir gece biraz huzursuzluk yapar o da anneye naz :)

Selamlar Mart anneleri uzun süredir sîzi takip ediyorum ben Nisan annesîyim ama orayı değilde burayı takip etmek içimden geldi:) aranıza alırsanız sevinirim :)

Gonulcum gokalp de emeklemiyor kollarini kaldirip al beni der gibi ciglk atiyor surekli kucakta..emekleyecegine dair hic umudum yok cunku surunmuyor bile.basiyor yaygarayi

Selamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;

Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle

Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze

slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?

hoşgeldin canım... burada tahinli kurabiyeyi bir ben yapmadım heralde... tahin sevmem ben, burada çok muhabbeti geçince yapsam mı diye düşünmedim değil ama elim gitmedi bir türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…