- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.541
kızlar benden bir kaç gün önce bir damla kan geldi. adet oldum sandım ama bir daha da bir şey olmadı... bu arada doğumdan bu yana adet olmadım... sizin de ilk adetiniz böyle mi oldu ya da neden böyle olabileceği hakkında fikri olan var mı? netten baktım ama birşey bulamadım sadece gebelik belirtilerinde çıkıyor o kadar ama hamile değilimdir diye düşünüyorum minenin dediği gibi hiç şüpheli ilişkim olmadı :)
ben 40 ım çıktı 4 gün sonra adet oldum canım fazlaydı kanamam ama şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum emziren anneler için ve 3 aydır adet olmuyorum haptan dolayı ara ara 1 damla falan kan geliyor o kadar oda hormonlarla ve hapla alakalıymış doktorum söyledi seninkide hormonlarla ilgili olmasın canım
muhtemelen öyledir. doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama heralde hormonlardan dolayı yavaş yavaş düzene girecek... zaten ben çok zor regl oluyordum muhtemelen hiçbir düzelme olmadı bende. yine 4 ayda bir regl olacam bu gidişle... bir de bende tiroid de var ilaçlarımı da aksattım bu aralar belki ondanda olabilir... kemal nasıl oldu canım?
merhaba kızlar ne olmuş buraya böyle, kimsecikler yok, işgünü olmasına rağmen, topiğin bu haline çok üzüldüm , gerçekten...
gökalp hastaydı biliyorsunuz , şimdi bir iki gündür düzeldi maşallahşimdi de sinek ısırdı 2 yanağını ve gözkapağını, şişti, püfff, biri bitse biri başlıyor.. neyse Allah beterinden saklasın.. sizler nasılsınız, ziyaretçiler ve nline olanlar konu mu okuor sadece...bişiler yazın topik şenlensin.. resim eklicem ama evde değilim annemdeyim,, ewe geçeyim eklicem.. öptükkkk
MAG34,
sadece fotoğraf çektirmek için mi bu yiyecekleri veriyorsun?
yoksa gerçekten bebeğin bunlarla karnını doyuruyormu :)
eğer karnını doyuruyorsa tehlikeli gibi gözüküyor. ben böyle şeyleri dr. umuza söylesem, bizi daha muayeneye almaz sanırım.
kendi yediğim fasulyenin suyundan verdiğimi söylediğimde epey kızmıştı.
slm anneler...uzun zamandır takip ediyodum fakat üye olup yazmaya hiç fırsat olmamıştı..17 mart doğumlu bi oğluş annesiyim..bundan sonra fırsat oldukça yazar paylaşırım...bbu arada bebişlerin hepsi birbirinden güzel ..maşallah
slm anneler...uzun zamandır takip ediyodum fakat üye olup yazmaya hiç fırsat olmamıştı..17 mart doğumlu bi oğluş annesiyim..bundan sonra fırsat oldukça yazar paylaşırım...bbu arada bebişlerin hepsi birbirinden güzel ..maşallah
yaa sormaa, ben de seviniyordum oğlumun burdan arkadaşları olcak,beraber büyüyecekler, doğum gününe çağırıcaktım,, gerçekten kimse kalmadı yaw..ama neyse kalan sağlar bizimdir .. kalan sağlarrr nerdesiniz :))
benim prensesim de 16 mart doğumlu 1 gün varmış aramızda
slm 7 mart doğumlu bi prensesim var adı yağmur.buraya zaman zaman bişeyler yazmışlığım var ama pek dahil olamamıştım öyle çok girişken değilimdir.hep takip ettim burayı o yüzden şimdi sayfalar ilerlemiyo ya platonik aşkım şehir dışına taşınmış falan gibi hissediyorum.çok saçma belki ama öyle üzülüyorum.sana noluyo derseniz tahinli kurabiyeyi bende seviyorum,bebe bisküvisini bende yaptım,lor peynirinide.burayı ve sizi seviyorum katılabilirmiyim size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?