• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;

Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle

Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım:37::1:
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze

AHAN DA KARA BATAK GÖRÜNDÜ :) bi görünüp bi kayboluyosun anacım. nerelerdesin....gerçi her dönüşünde de birikmiş sıkıntıların oluyo..Rabbim yardımcın olsun..iki çocuk zor iş..tek çocuk hiç çocuk diyenler doğru diyo aslında...seni görünce anlıyorum..birinin kucak istemesi, öbürünün tuvalet eğitimi...ooyy oyy...yalnız eşya yenilemek için evi yakma istersen, daha pratik çözümler bul :) yarın bi gün kanepe istersen ne olacak, korktum şimdi :) özlüyoruz seni..arada gel...

yazın anneme yaptırmıştım ..yani bizim yediğimiz tarhana. yaparken yağ salça tuz hiç bi şey koymuyorum.suda iyice pişirip biraz zeytinyağı ekliyorum (bazen kıymalı bazen et suyu bazen tavuk suyu katıyorum) afiyetle yiyo tontonum

tarhana çorbasını severek yiyen bebişlere ne kadar özeniyorum anlatamam çınara ne yaptımsa yediremedim ben yahu benim sıpa kendine has yapılan çorbaları yemiyorki yağlı tuzlu versem hüpletir ama napsam ki :44::44:

ya zaten oyuncakla oynamıyolarki..onlar için önemli olan büyüklerin elinde gördükleri nesneler..o yüzden kumandaya o kadar ilgi gösteriyolar..'babam bunu elinden düşürmediğine göre bi hikmeti var zaar, ben de yapışıyım' diyolar :1: bi de ses çıkaranlar, şişe,poşet vs...

bizde kendimizden bahsedelim 16 nisan doğumlu masal adında kızım var :) 3.gebeliğimde dünyaya geldi diğer 2 si karnımda kalbi durdu :(neyse ankarada yaşıyorduk ama eşimin işi dolasıyal adanaya taşındık benim işime geldi tabiki ben adanalıyım :)bugün evdeki son günün yyarın işbaşı yapıyorum şimdiden onun stresi sardı.bende o kitaplardan aldım masal gördüğünde çığlık çığlığa saldırıyor :)

bizde kendimizden bahsedelim 16 nisan doğumlu masal adında kızım var :) 3.gebeliğimde dünyaya geldi diğer 2 si karnımda kalbi durdu :(neyse ankarada yaşıyorduk ama eşimin işi dolasıyal adanaya taşındık benim işime geldi tabiki ben adanalıyım :)bugün evdeki son günün yyarın işbaşı yapıyorum şimdiden onun stresi sardı.bende o kitaplardan aldım masal gördüğünde çığlık çığlığa saldırıyor :)

hoşgeldin şekerim benim ismimde esra 1 mart doğumlu bir çınarım var izmirde yaşıyoruz izmirden kocaman sevgiler... bu arada masal çok güzel bir isim masal tadında bir ömrü olsun kuzucuğunun inşallah :nazar::nazar:

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için benim adımda mehtap :) tesadüf benim arkadaşımın adıda esra ve oğlunun adıda çınar :) masalı salıncağında zor zoruna uyuttum çayımı aldım dinlenmeye geçtim.sağolsun bugün evde son günüm olduğu için masal uyandığında eşim aldı baktı saat 10 a kadar bende uyudum :):):):)çok ama çok güzel oldu.

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için benim adımda mehtap :) tesadüf benim arkadaşımın adıda esra ve oğlunun adıda çınar :) masalı salıncağında zor zoruna uyuttum çayımı aldım dinlenmeye geçtim.sağolsun bugün evde son günüm olduğu için masal uyandığında eşim aldı baktı saat 10 a kadar bende uyudum :):):):)çok ama çok güzel oldu.

memnun oldum mehtapçım :)) cidden tesadüf olmuş arkadaşın sayesinde benim ismimi unutmazsın belki ben çok unutuyorum burdaki arkadaşların isminide biraz isim özürlüyüm sanırım :)) benim de eşim senelik izinde bende çalışıyorum şu an işteyim maalesef :(( eşim saolsun geceleri bakıyor oğlumuza ben uyuyayım diye ama çocuğu 2 sallıyor sonra uyuyakalıyor ben yine kalkmak zorunda kalıyorum eşimin bakıcılığı anca bu kadar olur zaten :1::1::1:

bizimkide koşa koşa yanıma geldi ooooo hayatım kızı uyuttum bile dedi bende sevindirik olarak kalktım tabi masal salıncakta kendi kendine uyuyabiliyor baktım orda kucağıma aldım yerine yatırayım diye offff bir koku anlatamam eşime dedim kaka yapmış böyle yatırılırmı diye ben ne anlarımki diyor ya kokuyudamı duymaz insan :):):):)bakalım yarın benim ilk iş günüm nasıl geçecek offff offfff alıştım minik kızıma yaa

ya zaten oyuncakla oynamıyolarki..onlar için önemli olan büyüklerin elinde gördükleri nesneler..o yüzden kumandaya o kadar ilgi gösteriyolar..'babam bunu elinden düşürmediğine göre bi hikmeti var zaar, ben de yapışıyım' diyolar :1: bi de ses çıkaranlar, şişe,poşet vs...

çınara gitar almıştım şöle ışıklı mışıklı olanlardan tuşuna bastıkça nota sesleri çıkartıyor birde değişik değişik müzikler çalıyor çok sevdi bastıkça hem ses çıkarıyor hem müzik çalıyor hele damat halayı müziğine bayılmıştı ne kadar şimdi gitarı gördüğünde yüzüne bile bakmaz oldu bende kaldırdım biraz zaman geçsin tekrar çıkartırım belki tekrar sever eline ver bir poşet saatlerce oynar yada evdeki plastik çanak çölmek ne bulursa ne anlıyorsa onlardan :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

masal nazlıymış biraz..zor gelmiş...hoşgeldin buarada...demek yarın işbaşı..Allah yardımcın olsun...alışırsın kardeş, ona da alışırsın :) (cezaevine düşmüşsün gibi konuştum..töbe töbee) :1:

bizimkide koşa koşa yanıma geldi ooooo hayatım kızı uyuttum bile dedi bende sevindirik olarak kalktım tabi masal salıncakta kendi kendine uyuyabiliyor baktım orda kucağıma aldım yerine yatırayım diye offff bir koku anlatamam eşime dedim kaka yapmış böyle yatırılırmı diye ben ne anlarımki diyor ya kokuyudamı duymaz insan :):):):)bakalım yarın benim ilk iş günüm nasıl geçecek offff offfff alıştım minik kızıma yaa

heheh oda güzel doğrusu benim eşim kokudan anlıyor ama gelip bana haber veriyor çınar kaka yapmış diye al diyorum bir keresinde ben yanındayken denemek istedi çınar durmuyor ki yerinde bir o yana bir bu yana dönüyor eşim de onunla birlikte dönüyor çok komik bir görüntü olmuştu aldı almasına ama bez iki dakika sonra çınarın totodan düştü :52::52::52::52:çok gülmüştüm....doğum izninden sonraki ilk iş günün mü yoksa bayram tatili dolayısıylamı ilk iş günün olacak her ne olursa olsun ilk iş günleri hep zor oluyor gerçi :(((

bizimkinin yanında hiç televizyon izlenmiyor yani kumandanın işlevinden habersiz aslında:) ama yine de görünce saldırıyor :)

A A benim arkadaşımda var Esra, oğlu da Çınar :) O da bizimkinden 1 ya da 1,5 ay büyük

evet teyzesi nazlı kızımız 9 ay boyunca iğnelerle koruduk onu :) esracım ilk iş günüm doğum öncesini bile aktaramamıştım o yüzden ücretsiz izin aldım yarın itibariyle başlayacağım allahtan annem bakacak biraz daha içim rahat çorbasını yoğurdunu eksik etmez ben nasıl besliyorsam öyle yapıyor canım :)ya bu arada bayramda ankaradaydım heryerde leçi sütü var her markette aoç nin ürünü.ama adanada hiçbiryerde bulamıyorum deli oldum yaaa birtek madoda var oda 1 gün geliyor yaaa deli olcam benim kız keçi sütü yoğurdunu daha iyi yiyor :)

gönülcüm benim arkadaşımın bebeğide 1 1.buçuk ay büyük yoksa aynı kişimi senin arkadaşın nerde oturuyor özel değilse :)geçen gün kızlar balkabağıyla yemek yaptım balkabağını suda haşladım ayrı bir yerde armut ve siyah kuru eriği haşladım hepsini robottan geçirdim üstünede ceviz koydum tatlı niyetine afiyetle yedi miniğim :)

bizimkinin yanında hiç televizyon izlenmiyor yani kumandanın işlevinden habersiz aslında:) ama yine de görünce saldırıyor :)

A A benim arkadaşımda var Esra, oğlu da Çınar :) O da bizimkinden 1 ya da 1,5 ay büyük

bizde evde açmamaya özen gösteriyoruz yada açsakta çınarı göremeyeceği şekilde oturtup tvnin sesini kısıkta tutuyoruz manasız bişi işte ama eşim televizyonu çok sever o yüzden tamamen kapattırmayı başaramadım henüz :(( esra ismindeki herkes mi erkek bebek doğurdu ki :)) adaşlarımla aynı kaderi paylaşıyorum demek ne güzel :)))

evet teyzesi nazlı kızımız 9 ay boyunca iğnelerle koruduk onu :) esracım ilk iş günüm doğum öncesini bile aktaramamıştım o yüzden ücretsiz izin aldım yarın itibariyle başlayacağım allahtan annem bakacak biraz daha içim rahat çorbasını yoğurdunu eksik etmez ben nasıl besliyorsam öyle yapıyor canım :)ya bu arada bayramda ankaradaydım heryerde leçi sütü var her markette aoç nin ürünü.ama adanada hiçbiryerde bulamıyorum deli oldum yaaa birtek madoda var oda 1 gün geliyor yaaa deli olcam benim kız keçi sütü yoğurdunu daha iyi yiyor :)

ayy içini karartmak gibi olmasın ama o daha bir zor canım ya ben ilk iş günümde çok ağlamıştım :(( ama annenin bakacak olması senin açından çok çok iyi benimde oğluma annem bakıyor ve onu istediğim gibi yönlendirebiliyorum ikimizin aynı davranması çınar için çok önemli çünkü hoş annem arada kaçamaklar yapıyor biliyorum ama hoş görmek lazım okadarınıda :1::1: adanada keçi sütünün az bulunması garip doğrusu halbuki orasıda büyükşehir...

canım bende aynı şeyi düşünüyorum ama yok çiftlik ürünleri satan yerleri bile dolaştım yok :( benim annem de kaçamak yapıyor eline kemirsin diye birşeyler veriyor ama ne yapalım yapsınlar o kadarını :) benimde ağlayacağım kesin ve beni neredeyse 11 saat göremeyecek offf offfff :)bu arada gönül yüzün çok tanıdık geliyor bana sanki o arkadaş aynı arkadaş gibi hatta seninle ortak oturduk gibi geliyor bana ama bakalım

gönülcüm benim arkadaşımın bebeğide 1 1.buçuk ay büyük yoksa aynı kişimi senin arkadaşın nerde oturuyor özel değilse :)geçen gün kızlar balkabağıyla yemek yaptım balkabağını suda haşladım ayrı bir yerde armut ve siyah kuru eriği haşladım hepsini robottan geçirdim üstünede ceviz koydum tatlı niyetine afiyetle yedi miniğim :)

olabilir vallahi, Urfa'da arkadaşım o da benim gibi öğretmen, Kayseri'de birlikte okuduk:)kızın bir soyağacını yazmadığım kaldı yalnız :))

tamam canım aynı kişi beni hatırlarsın belki siz okurken oraya gelmiştik anayurtta kalıyordu esra seninle birliktede oturduk hemde 2 kez geldik hepbirarada görüştük hatta üniversiteyi gezdirdiniz bize hatırladınmı beni bilmem ama :)

tamam canım aynı kişi beni hatırlarsın belki siz okurken oraya gelmiştik anayurtta kalıyordu esra seninle birliktede oturduk hemde 2 kez geldik hepbirarada görüştük hatta üniversiteyi gezdirdiniz bize hatırladınmı beni bilmem ama :)

bak kısmette burada karşılaşmakta varmış, demek bir de aynı dönemlerde anne olduk ne güzel vallahi:)

evet canım çok güzel tesadüf oldu :)sevindim seni gördüğüme :)masal hala uyanmadı aslında son evin işlerini yapmam lazım ama kalkmak istemiyorum hiç yerimden sadece kızımın çorbasını yaptım o kadar :1:

Back