- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #71.581
Selamın aleykum diyerek bir giriş yapıyor hemen mevzuya giriyorum eşim haberlere bakıp gelecek bizden haberlerin özetini sunuyorum canlarım ayrıntıları merak eden yorum veya mesaj atar Neyse ;
Hayırlı olsun bel fıtığı da oldum bildiğiniz gibi enesle tuvalet egğitîmimiz devam ediyor du hala gecen hafta gece çişe götüreyim dedim beşiğin içinde çamaşırını çıkarıp öylece kucağıma alıp götüyom yaptırıyordum soydum tam eğildim almak için tutuldum orda öylece kaldım ama nasıl bir ağrıyla...o günden beri. Ağrının şiddeti artarak devam etti ki 2gündür dayanamıyorum bacağım filan çok fena zaten kambur geziyom çocuklar ağlayınca veya en ufak bişe yaparken resmen ağlıyorum Allah kimseye vermesin.
Tabi bizim tuvalet eğitimi de yalan oldu Enes bezi istemiyordu pis filan diyodu sma şimdi iyi arada sırada tuvaleti istiyo iyiysem götürmeye çalışıyom işte öyle
Halılar koltuklar içinde hatta tataa annemin şu yeni robotlardan var yıkama yaptık şimdi bıraktık diye bidaha baştan iyice halı koltuk yıkıycaz inşallah bu hafta
Eyüp bey se 2haftadır burnu akıyo uyku adına gündüz hiç bişe yok çok aşırı bunaltıyo beni bazen dayanamıyom işte öyle
Bayramınızı kutlayamadım affola. Salak telefonum mesaj yazmıyo ondan eşiminkini aşırıyom
Çamaşır makinem gıhk dedirtti yeni bitene baktık pahalı geldi 1.600) kış çıksın doğalgaz faturasına göre alalım dedik geçen kış300-350ödedik bu sene bina yalıtım kaplandı bakalım ne olcak baharda LG makinama kavuşcam inşallah
Mutfağa zebra Store perde istiyom ondan tülü yaktım ocağa yakın yerini haftaya biraz daha yakarım öbür hafta olmadı en geç 1aya alırım
Başkada aklıma bişe gelmiyor biraz geçmişe bakiim iyi geceler sîze
AHAN DA KARA BATAK GÖRÜNDÜ :) bi görünüp bi kayboluyosun anacım. nerelerdesin....gerçi her dönüşünde de birikmiş sıkıntıların oluyo..Rabbim yardımcın olsun..iki çocuk zor iş..tek çocuk hiç çocuk diyenler doğru diyo aslında...seni görünce anlıyorum..birinin kucak istemesi, öbürünün tuvalet eğitimi...ooyy oyy...yalnız eşya yenilemek için evi yakma istersen, daha pratik çözümler bul :) yarın bi gün kanepe istersen ne olacak, korktum şimdi :) özlüyoruz seni..arada gel...